folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Büyük Bir Savaş Çıkarmı



Büyük Bir Savaş Çıkarmı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2008
    Erkek

    yassun bunu yazdı:
    -----------------------------

    FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

    JeremYC30 bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hocam zaten Tevrat nasıl yazılmışsa artık ben anlayamadım bir o kitabı, gerçekten öyle saçma şeyler yazıyor ki insanın aklı almıyor. Tevrat resmen israiloğullarına öyle bir ayrıcalık tanımışki sanki dünyada başka insan yaşamıyor, nasıl bir zihniyettir anlayamadım.

     

     

    -----------------------------

    Evet yoldan çıkmışlar. Fakat işin korkutucu yanı bu kitapta böyle yazıyorsa bu adamlar da dinlerinin gereğini yerine getiriyorlar. Kadın çocuk demeden katletmeye devam edecekler. Nereye kadar gidecek bakalım.

    -----------------------------

    zaten kuranın gelme amaçlarından biride diger kitapların bozup gerçekliklerini yitirmesi. nerye kadar gidecek kıyamete kadar gider bu yanlış hatırlamıyosam bi ayette çocu peygamber israiloğullarına gelmiştir nedeni çok azgın bir kavim oldugu için ve hiç biri bu azgınlara son verememiştir günümüzdede devam ediyo buna son verecek olay ise kıyamettir. gibi bi aet hatırlıyorum tam böyle değildi ama yorumunu yaptım.

     


    -----------------------------

    Hocam zaten israiloğullarının yani israil halkının musevilik inançlarından saptığı ve kitaplarının Hz. Musa öldükten sonra bazı sapkın yahudiler tarafından değiştirildiği biliniyor.

    Zira incil'de Hz.İsa öldükten yada tabiri caizse göğe yükseldikten sonra havarileri tarafından değiştirildiğide biliniyor, hristiyanlarda mezhep ayrılığı olduğu kesin şunun gibi, Papazların okuduğu incil ayrı sokakta halka dağıtılan ve ( bu en çok Türkiyede geçerli) okunan incil ayrı. dağıtılan kitap havarilerin yazdığı alıntılardan ibaret diğeri ise Hz. İsanın öğretilerinden ve bu güne kadar bulunmuş sağdaki soldaki Hz.İsanın yazmalarından. bu yüzden bu iki kitabın gerçekliği her zaman tartışılıyor. ki zaten işin doğrusu bu gerçekliğini kaybetmesi.

    Zeburu'da gözden kaçırmamak lazım, Hz. Davud ( Kimse kusura bakmasın ) İlham geldikçe sanki şiir yazmış. Zaten fazla bir inananı yok çünkü bu kitabında bir şair tarafından değiştirildiği öne sürülüyor.

    Sonuç olarak İslam dışındaki dinlerin sapkınlığı zaten ortada, heleki yahudilerin.

    Elbet bir gün yok olmaları gerek.

    Fakat bu çok kolay olacak bir şey değil nasıl olduysa Hitler'in katliamından sonra gene tabiri caizse temizliğinden sonra bu adamlar aldı başını gitti bir avuç adam şu an dünyayı yönetiyor. Bunun nasıl olduğunu ve bu gücü nasıl sağladıklarını çözmek gerek, ki bundan sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir. Aksi halde zannetmiyorum herhangi bir savaşla bu zalim, hayvanlar yok olsun. 


    Neden Ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    Savastan Kaçtık geldik buralara...Allah Bi daha kacmayı nasip etmesin...kanımın son damlasına kadar  Bağımsızlık, özgürlük icin kapısırız..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2008
    Erkek

    Orta doğuda baş göstericek bir güç savaşında herhangi devletten biri bölgede söz sahibi olmaya kalktığı an abd orada araya girecektir :). herkes birbirini yesin güç kaybetsin,denge bir tarafın lehine doğru bozulmasın skinde de olmaz.Hakeza bu rusya için de geçerli. Hiç bir süper güç sikmeyeceği eşeğin önüne ot koymaz. İran abd kanadına kafa tuttuğu için rusya tarafından destek görür.diğeri tam ters yönde...

     

    Savaş çıkmadan hiçbir devletin teknolojisi tam olarak bilinmez, en azından biz bilemeyiz. Basına gösterilen teknoloji ile askeri teknoloji birbirinden farklı olduğu aşikar. israil mossad ı çözebildiği kadar iranı çözmeye çalışacaktır, emin olmadan kükremez.

     

    İran her halbukarda bağıracaktır ama gerizekalı değiller, kör bi savaşa girmeyeceklerdir.

    Türkiye'nin rolu savaşta kazanan tarafı belli edebilecek kadar önemli. Son birkaç yılı göz önüne aldığımız zaman abd ırakta o kadar işkence yaptı sayın başbakanamız orta doğu eş başkanlığı ile övünüyordu o zamanlar. Şimdi israile kükrerken amerikanın ırakta ne işi var diye bağırmaya başladı :). Gerizekalı olmayan kimse bunu yemez. Başbakanın açıklamaları bana göre zerre belirleyici değildir çünkü tamamen seçim propagandasıdır. Türkiye'nin olası bir iran israil savaşına katılma olasılığı bana göre çok çok düşük.

     

    Daha dün ıraka yapılan saldırılarda amerikayı resmen desteklerken bugün filistindekiler müslüman kardeşlerimiz deniyorsa ıraktakiler müslüman değilmiydi diye sorarlar.

     

     


    chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ekim/2009
    Erkek

    salla gitsin, gelecegi varsa görecegide var :)


    Parmak bassam olurmu?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ocak/2010
    Erkek

    Sadece İran -  İsrail'den bahsetmişiz ama olayın Şii Sunni boyutuda var.

    Ortadoğuda İranın İsrailden altta kalır bir yanı yok. Geçen yıl şii teröristleri kudurtup S.Arabistanın üzerine salmıştı. Aynı şekilde hizbullahıda İsrailin üzerine. Irakda 2003-2006 arası zirveye çıkan şii-sunni çatışmasını hatırlayın. Adamlar birbirlerinin camilerini bombalıyorlardı. Sunni Arapların eline fırsat geçse bir kaşık suda boğacaklar İran'ı.

    Bana göre bütün hareket Irak'ta olacak. Müttefiklerin Iraktan çekilmesini ve iç savaş çıkmasını bekleyin.


    arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ocak/2010
    Erkek

    yassun bunu yazdı:
    -----------------------------

    misket bombalarının kullanılması yasaklandı. ama israil bunu hiçe sayarak filistine misket bombalarını attı ve sivillerin üzerine buna hangi ülke çıkıp laf söyledi israile yaptırım uyguladı. iran dedigi gibi yaparsa önce ıraktaki abd üslerini vurursa işi kolaylaşır ama te kbaşına bişe yapabilecegini sanmıyorum çin kuzey kore hindisan gibi devletlerle iş birligi yaparsa o zaman işler değişir ki abd-rusya savaşının yarası olabilir rusyada. yapılan anlaşmalar bişe ifade etmez türkiyenin uçaklarını silahlarının bakımını israil yapıyo ve çıkıp senin vatandaşlarını vuruyo ülkesindeki türkleri kovuyo savaş bu kmse kmseninn gücünü göstermeden tamolaarak bilemez .

     

     

     


    -----------------------------

    Hacı bizdede misket bombaları var(oslo antlaşmasını imzalamadık). Şehirlerin üzerine atacak kadar cani değliz ama savaş durumunda çatır çatır kullanırız.


    arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    2011 de savas var hazir olmak lazim


    "Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek

    Yazın çıkmasın, kışın çıksın.. Okulları tatil ederler belki bizim içinde aksiyon olur :D

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    demirci bunu yazdı:
    -----------------------------

    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

    konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

    Az kaldı 3. dünya savaşına. 1-2 yıl içinde abd bize dalacak. Demedi demeyin. Benim görüşüm değil, çok sağlam bir analistin yorumu bu


    -----------------------------
    yavaş dalsın az boğulur mazallah... anadoluya dalmak o kadar kolay değil...


    -----------------------------

    cahil cesareti yaptigin yorum. senin bildigin gibi cephede savas devri bitti. adam seni 3 tane fuze ile vursa yeter. turkiye abd ile bas edebilecek ne paraya nede askeri malzemeye sahip.. halk cuneyt arkin misali cikip savasicak degil..


    -----------------------------

    ne alaka maydonoz savaş esnasında ne olacağı belli olmaz çıkıpta bana savaş strateji uzmanı gibi konuşma :) bilirsinki abd japonlara karşı bir atom bombası ile savaşı kazandı... 10 dk ya sürdü ya sürmedi savaşta ne olacağı belli olmaz çünkü ülkeler silahlarını bu konuda icatlarını gizlerler...


    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek

    Alayinin amq silahsiz gelsinler (; $1.48 fln olsun savaş çikicak bunu buraya yaziyorum hatirlaticam.


    Merhabaaaaa
Toplam Hit: 10908 Toplam Mesaj: 71