Büyük Deney Ne Oldu ?
-
seref45 bunu yazdı:
-----------------------------
bence big bang değilde big zoooooooooorrrrtttttttt oldu galiba kokusuda yakında gelir.-----------------------------
senin zannettiğin kadar basit birşey değil o
şuan dünya üzerindeki teknolofinin geldiği son nokta hakkında kullandığın ifadeler hiçte iyi değil ilime ve bilime saygısızlık yapıyorsun bilime ve ilme saygısızlık demek onu ilk hedefleri olarak belirlemiş İslamiyet e ve Cumhuriyetimize saygısızlık yapıyorsun
-
10 unda deney 11 inde benim büt var:)acaba diyom yukarda biri geçemicemi anladıda deneyi 10 una mı koydurttu acaba?:P
-
hepimizin ırzına geçiçekler bi terslik çıkmasa bari
-
Adıyamanda deprem oldu, ne olucak
-
ne alakası var kardeşim.. benim cumhuriyetçiliğimi ve müslümanlığımı buna bağlamakla ne kadar saygılı olduğun ortaya çıkıyor zaten.espriyi bile nereye çekiyorsun ..
zaten sizin gibiler yüzünden memleket bu hale geliyor hemen ön yargı neymiş efendim cumhuriyete saygısızlıkmış..ne alaka kardeşim.
-
kardes bı zahmet avatar secbegen bı tane be . kararsızsan ben secıyım :)::)
-
deja-vu bunu yazdı:
10 unda deney 11 inde benim büt var:)acaba diyom yukarda biri geçemicemi anladıda deneyi 10 una mı koydurttu acaba?:P
-----------------------------hoca harbi koptum ya... seni 10'unda okuldan mezun edecekler :D
-
seref45 bunu yazdı:
-----------------------------ne alakası var kardeşim.. benim cumhuriyetçiliğimi ve müslümanlığımı buna bağlamakla ne kadar saygılı olduğun ortaya çıkıyor zaten.espriyi bile nereye çekiyorsun ..
zaten sizin gibiler yüzünden memleket bu hale geliyor hemen ön yargı neymiş efendim cumhuriyete saygısızlıkmış..ne alaka kardeşim.
-----------------------------alakayıda yazdım ama sen anlayamamışsın orasına bişi diyemem
-
korkunç deney için son 3 gün :)
-
bilemem83 bunu yazdı:
korkunç deney için son 3 gün :)
-----------------------------inşallah 3 güne hepimiz anyayı konyayı görecez gebersekte kurtulsak başka bişey demiyom...