Büyük Deney Ne Oldu ?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Biraz Komplo Teorisine benzeyecek ama, Benim kişisel fikrime göre Evrenin sırrını öğrenmek istemeleri ile alakalı bir deney değil. Bu Denilen sadece Gerçeği gizlemek için bir Kılıf. Filedelfiya Deneyinin içinden çıkan Zamanda Yolculukla ilgili Bulguları Kontrol altında Tutabilecekleri bir makine tasarladılar, Zırt Pırt Çıkan Arızalarda Makinenin bir türlü istedikleri Ayarı tutamıyor olmasıdır Yani Senkron ayarı veriyorlar.
Kısacası Tüm yazılarım uzun çıkıyo nedense sanırım bir Yazı Canavarımıyım nedir. Kısasını Söyliyim. Adamlar Zamanda Yolculuğun peşindeler, Solucan Delikleri ile ilgili uraş veriyorlar. Kanaatim Budur.
-----------------------------
Sonuna kadar katiliyorum sana haci. Tahribatta daha once verilen yazilar kisminda bir yazarin nasil Turkiyenin atom bombasina sahip oldugunu bir askerin dilinden acikliyorsa, bu da oyle bir sey. Hep gizli kapakli. Ben zamanda yolculuga pek inanmiyorum, bole birsey nasil imkanli olabilir ki? Bugun bugundur, bunun dunu bitmistir, gelecek ise mechul. gelecegi Allahtan baska kimse bilemez, dune ise gecis yapilamaz, bu bana mantik disi geliyor ama bu adamlarin pesinde oldugu sey bence isinlanma. Ve dedigin gibi solucan deliklerini kullanip uzayda uzak mesafeleri 100000...X kat daha kisa zamanda katetmek. eger boyle birse olursa evrenin 4 bir tarafindaki gezegenler cok kisa bir zamanda katedilebilir. Zaten bunu Turkiyenin catlak profesoru Cetin Bal biraz acikliyordu. Cetin Bal i bu deneyin basina koymak lazim (: Iste o zaman belki bir sonuc dogurabilir -
ebmarteu bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Biraz Komplo Teorisine benzeyecek ama, Benim kişisel fikrime göre Evrenin sırrını öğrenmek istemeleri ile alakalı bir deney değil. Bu Denilen sadece Gerçeği gizlemek için bir Kılıf. Filedelfiya Deneyinin içinden çıkan Zamanda Yolculukla ilgili Bulguları Kontrol altında Tutabilecekleri bir makine tasarladılar, Zırt Pırt Çıkan Arızalarda Makinenin bir türlü istedikleri Ayarı tutamıyor olmasıdır Yani Senkron ayarı veriyorlar.
Kısacası Tüm yazılarım uzun çıkıyo nedense sanırım bir Yazı Canavarımıyım nedir. Kısasını Söyliyim. Adamlar Zamanda Yolculuğun peşindeler, Solucan Delikleri ile ilgili uraş veriyorlar. Kanaatim Budur.
Sonuna kadar katiliyorum sana haci. Tahribatta daha once verilen yazilar kisminda bir yazarin nasil Turkiyenin atom bombasina sahip oldugunu bir askerin dilinden acikliyorsa, bu da oyle bir sey. Hep gizli kapakli. Ben zamanda yolculuga pek inanmiyorum, bole birsey nasil imkanli olabilir ki? Bugun bugundur, bunun dunu bitmistir, gelecek ise mechul. gelecegi Allahtan baska kimse bilemez, dune ise gecis yapilamaz, bu bana mantik disi geliyor ama bu adamlarin pesinde oldugu sey bence isinlanma. Ve dedigin gibi solucan deliklerini kullanip uzayda uzak mesafeleri 100000...X kat daha kisa zamanda katetmek. eger boyle birse olursa evrenin 4 bir tarafindaki gezegenler cok kisa bir zamanda katedilebilir. Zaten bunu Turkiyenin catlak profesoru Cetin Bal biraz acikliyordu. Cetin Bal i bu deneyin basina koymak lazim (: Iste o zaman belki bir sonuc dogurabilir
-----------------------------Hocam Geçmişe Gidilebileceği Kazai bir Deney olan Filedelfiyadaki Gemide Görünmezlik Deneyi Yapılırken, Gözlemlenmişti, Bilgiler Henüz yeni Dünyaya Dağıtıldı, Gizli Bilgiler içeren Sonuçların Devamı olacak bir deneydir Cern, Belki Geleceğe gidilmesi imkansız ama Geçmişe gidilebileceğine Tanık olunulmuştur. Ancak o Deney Korkunç Sonuçlarda Doğurmuştu, Korku ve Dehşete kapılmıştı Deneye katılanlar.
Cern Bilim adamları Orada olup bitenleri Kontrol edebilecekleri bir sistemde Gözlemlemeyi pilanlıyorlar Büyük ihtimalle. Ayrıca birşey daha belirtmeliyimki, Solucan dediğimiz varlık, Televizyondaki Görüntü frekans karıncalaması gibi bişeydir, Tüm evreni kapsar, Ve Saniyede milyonkes Evrenin her yerini ve Boyutlarını Dolaşabilecek kadarda hızlıdır. Evrenin Varoluş Frekansıda diyebilirsin. İşte Solucan Deliklerini Yönetmek ve Kontrol altında tutmak bu kadar zor birolaydır.
Kanaatimce orada Tuhaf Bulgulara rastalanacak ama Gizlenecek bu bilgiler, ve Daha Sonraki Teknolojik ümkan Dünyasında bir neticeye bağlanacak. Cern Deneyi Çok ama Çok uzun Sürecek.
Bizimde bildiğimiz Geçmişe gidildiğine dair belirtiler mevcuttur ayrıca, Örnekliyeyim, : Örneğin Mısır Piramitlerindeki Astronot ve Savaş uçaklarının, Denizaltıların Figürleri, Gelecekten Geçmişe giden birilerinin izlerini adeta yansıtıyor. Diğer bir Örnek Gelecekten geldiğini iddia eden bir adamın, Geçmişi hakkında hiç bir Bulguya rastlanmamış bu adamın, Borsayı Alt üst ederek Kısa sürece Milyarlarca Dolar Kazanması. Bunlar Gördüğümüz Örnekler. Yaşanmış olaylar. Ve Tabiki en Tuhafıda Kendimiz Çağımızda yaptığımız Filedelfiadaki Görünmezlik Deneyinin Geminin Zaman içerisinde Geçmiş Görüntüsünün Görülmesi gibi durumlar Varolmuştur. Herneyse Bilinmezlerin çok olduğu evrenimizde Neye İnanacağımız Konusunda Kafalar gittikçe Daha Çok Karışıyor.
-
galiba bu deneyin tek bi yararı internet hızını uçuracak başkada bi mikim olacağı yok. deneyi yapsalar bile buldukları teknolojik bir gelişme fln değil sadece halkı ilgilendirmeyen proflara yeni iş çıkaracak bir fizik kuramı falan olcak...
-
Spacheata bunu yazdı:
galiba bu deneyin tek bi yararı internet hızını uçuracak başkada bi mikim olacağı yok. deneyi yapsalar bile buldukları teknolojik bir gelişme fln değil sadece halkı ilgilendirmeyen proflara yeni iş çıkaracak bir fizik kuramı falan olcak...
hocam şu halkı ilgilendirmeyen proflara yeni iş cıkaracak bir fizik kuramı fln olcak demişsin ya çok güldüm ya :D demek ki farkında değilsin ama şuanda bulunan herşey birşekilde hayatımızda karşımıza cıkmaktadır. hiç işimize yaramayan bişey yoktur sadece olan bitene kafa yormuyoruz adamlar buluyor bunu isimlendiriyor bizde la ne işimize yaricak dioruz ama eninde sonunda bir yerde farkında olmadan karşımıza cıkıyor... -
crafty bunu yazdı:
Spacheata bunu yazdı:
hocam şu halkı ilgilendirmeyen proflara yeni iş cıkaracak bir fizik kuramı fln olcak demişsin ya çok güldüm ya :D demek ki farkında değilsin ama şuanda bulunan herşey birşekilde hayatımızda karşımıza cıkmaktadır. hiç işimize yaramayan bişey yoktur sadece olan bitene kafa yormuyoruz adamlar buluyor bunu isimlendiriyor bizde la ne işimize yaricak dioruz ama eninde sonunda bir yerde farkında olmadan karşımıza cıkıyor...
biz gidelim cafelere batak, okey vs. vs. çevirelim. mantık bu.