Büyük Deney Ne Oldu ?
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
-----------------------------Spacheata bunu yazdı:
ya bu deneyin daha küçüğü altın iyonlarıyla abdde yapılmış zaten .o zamanda böyle kasmışlar bi bok olmamış gene olmıycak.
-----------------------------bak hoca adı üstünde deney illaki sonucu olacak die bişey yok adam deniyo olacak mı olmicak mı diye bi bok olsun ya da olmasın adam deniyo bizim gibi yan gelip yatmıyo... onun için bişiler için çaba gösteren kişilere hiç olmazsa bizlerde saygı gösterelim yan gelip yattığımız gibi bide adamları karalamayalım bize yakışmaz bu...
-----------------------------hacı sen yan gelip yatıyo olabilirsin ama o deney üzerinde çalışan bi ton Türk bilim adamı var..
-----------------------------türkiye orada gözlemci statüsünde
-----------------------------orda çalışan 1 tane türk bilim adamı vardı o da kendi intahar etmiş mutlaka bu deneyi yapan bilim adamları öldürttüler kesin bir sır var o sır'ı korumak için :|
sizce komplo teorisimi bu :|
-----------------------------Isparta da ölen bilimadamlarından biri ve ekibi bu deneyde çalışıolardı.Yani intihar etmediler öldürüldüler.
-
böyle bir gücü eline geçiren okült kullanır.
yani sayısalı tutturduysan ilk yapacağın kimseye bana çıktı demiycen.
yoksa oyuncağını elinden almaya kalkan çıkabilir.
dit:ayrıca zamanda yolculuk olabilecek bişeydir syn. manyak arkadaşım
-
wert bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
-----------------------------Spacheata bunu yazdı:
ya bu deneyin daha küçüğü altın iyonlarıyla abdde yapılmış zaten .o zamanda böyle kasmışlar bi bok olmamış gene olmıycak.
-----------------------------bak hoca adı üstünde deney illaki sonucu olacak die bişey yok adam deniyo olacak mı olmicak mı diye bi bok olsun ya da olmasın adam deniyo bizim gibi yan gelip yatmıyo... onun için bişiler için çaba gösteren kişilere hiç olmazsa bizlerde saygı gösterelim yan gelip yattığımız gibi bide adamları karalamayalım bize yakışmaz bu...
-----------------------------hacı sen yan gelip yatıyo olabilirsin ama o deney üzerinde çalışan bi ton Türk bilim adamı var..
-----------------------------türkiye orada gözlemci statüsünde
----------------------------- -
manhyak bunu yazdı:
zamanda yolcukuk die bişey olmaz eyer olsaydı 2050 2100 yılından geriye dönüp bize haber verirlerdi :)
-----------------------------bir teoriye göre ofular(uçandaire vsvsvs artık her neyse) senin söylediklerin(yani gelecekten gelen insanlar) şimdi sen ufoların varlığına inanmıyorsun biri karşına çıksa sana dese ben 2143 yılından geliyorum dese inanırmısın ?
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
zamanda yolcukuk die bişey olmaz eyer olsaydı 2050 2100 yılından geriye dönüp bize haber verirlerdi :)
-----------------------------bir teoriye göre ofular(uçandaire vsvsvs artık her neyse) senin söylediklerin(yani gelecekten gelen insanlar) şimdi sen ufoların varlığına inanmıyorsun biri karşına çıksa sana dese ben 2143 yılından geliyorum dese inanırmısın ?
ben onun yerine söyleyim :)- merhaba dünyalı ben 2874 yılından geliyorum.
+ :|
- zamanda yolculuk yaptım
+ ya bsg abi ya
:D -
deneyi takip eden arakdas var mi?
son durum nedir ?
-
tüpler gaz kacırdı, bahara ertelediler,
amerikada malın teki, dünyanın sonu geldi die intihar etti..
-
hocam bu deney aha yaptık yarın gelin sonuçların alın modunda bir deney değil :)
Süreç ister
-
arıza yapmış diyolar
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
big bang olacak basit birşey değil karadelik oluşacak hata olurasa eğer dünyayı yutma ihtimali var . ciddiyim
yutsun kardeşim dünyadakiler düşünsün (: