Büyük Güçlerin Büyük Silahı "İnternet"
-
o zaman işe bu sorunlarımızı dile getireceğimiz bi site açarak başlayalım(coderden bol bişi yok sallasan değiyo)
daha sonra reklamımızı yapalım bizim gibi düşünen çok genç war
aksini düşünenler (daha doğrusu düşünemeyenler de çok ama ..)
bi başlangıç olur
gereken ilgiyi toplarsak reel fiili eylemlere dnüştürürüz -
fazla kaçmış pardon dbnin de a.qdum ama:D
-
sonuna kadar desteklerim!gençliğin uyanması lzm!aydın olacak çağdaş olacak.knight biliom pc biliom demekle bu olmuo amele bizim gibi düşünen çok kişi var ama bunları birleştircek birz daha silkelicek işler yapmalıyız!nası olsa gençlik artık hep nette bunla ilgili bi site olrsa her türlü destek veririm
-
bence de oynadığımız oyunlar bizi düşünceden uzaklaştırır bi de oynayanlar yok şu yönden akıl kullanıyon yok bu yönden diyorlar oyunlarda kullandığın akıl 1 ise kaybettiğin zaman ve gerileyen kafan 100 oyunlar beyni aşırı derecede embesilleştirir hem de kazanılan bir şey yok yani boşu boşuna kürek çek
ayrıca exploit25 kardeş sen de abd ve israilde de oynanıyor dedin ama bence oralarda bu kadar çok değil bi int kafeye gir bak oyundan farklı bir şey yapan ya %2 %3 bizde aşırı onlar yapıp bize gönderiyor en çok parayı dış piyasadan kırıyor -
amele abi böyle bişey olursa bende işin içinde bulunmak isterim valla ama nası yapacağız ki....:(
-
beyler bence böle bi site ii ollur belki ama, sitenin ve üyelerin izleneceğinden emin olun.. ayrıca belli bi yerden sonra sizi durdurmak isteyenler olacaktır..
mesela örnek verim kendimden, ben komplolar.com die bi sitede moddum, baya bi ünlü oldu site, genelde milliyetçi kişiler takılırdı.. baya da dikkat çekti, çok hit aldı, 1000 in üzerinde üyesi vardı, ama sonra hacklemeye kalktılar, benim ip im üzerinden flood yaptılar,sora ben atıldım falan.. sonra yeni üyeler geldi herkesle dost oldu, bi kaç tane önemli kişilerle kavga etti, ki bunlar sitenin en aktiflerindendiler, sonra huzursuzluk çıktı falan onlar da atıldı.. biz çıkınca sitenin ayarı bozuldu.. sonra kapandı site.. çünkü yahudilere çok dikkat çekmiştik biçok komplo vardı, ülkedeki hainlerin de bi kısmı deşifre edilmişti.. sonunda adamlar resmen müdahale etti işimizi bitirdi.. -
bizim buzulla tahribat.info 'dan sona zaten böyle bir projemiz var. host bizim domaini de sağlam yerden alacaz. gerçekçi ve çarpıcı noktalara değinen yazılar yazarak güncel tutacaz. ayrıca sizleri çoğu zaman derinden etkileyecek bir fotoğraf albümü düşünüyorum :) boş boş oturduğumuzu sanmayın ;)
-
yawrum benim millet kürdümü görsün
hadi bakalım sonuna kadar destek veriririm böyle bi oluşuma -
birader bir iki sey ekliyim ondan sonra tekrar dusunursun
icq 1998 den beri yahudi sirketi mirabilis'in degil aol haziran 98 de 287m$ a satin aldi. evet ayni sekilde ny times gazetesinde gectigimiz ayin 23 unde swift araciligi ile amerikanin2001 den beri butun dunyada gerceklesen banka islemlerini takip ettigi dogru ama bu uluslararasi hukuka gore yasal degil. hatta bu yuzden baya ilginc bir dava olucak ama gizli tutulacagi icin pek birsey duyamiycaz. yani kisacasi adamlar yaratmis herseyi kendi urunlerindende en iyi sekilde yararlanmalari en dogal haklari. -
lan hemşo sen ağzını bozmadan öle konular açarmıydın be :D
şaka şaka güzel noktaya değinmişisn :)
Toplam Hit: 4672 Toplam Mesaj: 39