Büyük Güçlerin Büyük Silahı "İnternet"
-
yok aby kesin okiolardır benim az önceki mesaj kutsal sayıncı mesaj (31.) bu bir tesadüf olamaz :)
-
Güya A.B.D'nin Manhattan şehrindeki metro tünellerine bu yılın eylük-ekim aylarında sabotaj hazırlığını istihbar ettikleri iddiası ile CIA'nın öncülüğünde 5 tane daha ülkenin haberalma teşkilatının ortak düzenlediği operasyonla LÜBNAN'dan 3-4 kişi tutuklanarak ABD'ye götürülmüş.
Beynini tehlikeli bulduklarını bir bahane ile alabilirler her an ama tabii TR'den alamazlar. Yine de dikkat. -
Konuya +1
-
cancanBey takip edilmeye alışkınız :) da o kadar ileri gideceğini sanmıyorum çünki benim gibi bir çok mürid aynı şeyleri konuşuyor zaman zaman farklı tarzlarda.
-
amaç sadece abdnin oyunlarını ortaya çıkarmak deil,emperyalizmin ve kapitalizmin bütün kirli oyunlarını ortaya çıkarıp halkı aydınlatmak!bir amaç uğruna yolumuzdan sapmadan sadece gerçekleri ve milletimizi düşüneceğimiz bi portal!çok güzel olur
-
valla zaten (büyük konuşmuş olmayayım) korkanın kazanacağı bir şey yoktur. yola da çıkmasın zaten korkan. ama tedbir başka şeydir.
-
tedbir almamak ahmakca olr ztn!bu korkma anlamınada gelmez.
-
bilgisayar yazılımı üreten firmalar,mesela microsoft,bu sistemleri kurarken adamlar teorik olarak sistem kullanıcısının bilgisayarında bulunan her türlü bilgisine de ulaşabilirler değilmi?
bence ulaşırlar,sonuçta istediğimiz kadar önlem alsakda balık baştan kokmuş oluyor,adamlar kullandığımız sistemler hükmedebildikten sonra daha ötesi varmı?
Toplam Hit: 5305 Toplam Mesaj: 39