Büyük Güçlerin Büyük Silahı "İnternet"
-
Kurdo vala benim düsündüklermin hepsinin yazmıssın a.q deme kikimizde aynı seyleri düsünüyoz biz iyici embesillsiyoruz -
dengesizim dai hepimiz gibi bir an biranı tutmuyor :p
bu arada mtz dostum aol satın almış olabilir ama yine localar öyle yaygınki her şirkette bir yahudi yetkili çıkıyor. bakıyoruz bazen koskoca şirketlerin sahipleri ya da yöneticileri ya yahudi çıkıyor ya da kökeni yahudiliğe dokunuyor. -
kurdo cidden kuralım bi site yazılar ve resimler olr!izleniriz demişsinizde boşwerin aq izlenelim cıa bizim peşimizden koşsun:D
-
Sadece yazı yazılacaksa 'WordPress Blog' öneririm. Bu tür işler için ideal. Yalnız ufak bi bug'u var xss. Onu fixledim. Kullanırız.
-
hacı resimde olsun görsel ögeler kullanılırsa daha etkileyici olr
-
hoja olunca kendi üretimimiz olacak. sırtımı hiçbir cmsye dayımam çünki çok kişiye dokancaz. basit bir makale sistemi olacak editör ve admin sistemi olacak o kadar. a4tech yapmak istemezsen biz asp ile kasarız canım :) tahribat.info bi bitsin
-
cia mit fbi sizin ***ü ***lu sitenizemi kaldı ::P:PP
gidin exploit yazın biyerleri hackleyin yeni açıklar çıkarın o şekilde sizle ilgilensinler :P
-
la entrika mısın ne mikimdirik bi adamsın sen yaw ?
-
elleme entrikamız 10 kaplan gücünde o
çarpar walla -
Yaw şimdi bu yahudi fln dediğimiz orospu çocuklarının bu yazılarımızı okumadıkları ne malum . . . . ? Bi de tahribat.info"yu daha doğmadan hedef almadıkları ne malum ? ?
(şşşşşt bunu okuyan büyük güç ipnesi sana diom; sen 8.000.000.000 - 1"in çocuğusun ananı tanıom ben :) o ananı bi ben mikmedim :D [çok matematixel oldu] :D )
Toplam Hit: 4675 Toplam Mesaj: 39