folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Büyükanıt: Üniformamı Çıkartırım !!!

Büyükanıt: Üniformamı Çıkartırım !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

mauselaus zaten benimde kızdığım nokta o ya.

Amerika böyle birşeyi diyecekti.Genel kurmaydan tut erdoğana kadar hekez biliyor.Yani şöyle bir oluşumu yapacaktı;

Bu adamlar çekilmeden 3 gün önce söyledi çekilin diye.Daha sonra tsk çekildi.Tabi amerika istihbaratı almıştı çekiliyoruz istihbaratını.Ben tsknın yerinde olsam bu amerika yüzünden bi 2-3 gün daha kalıp detaylıca temizliğimi yapıp çekilirdim.Sonraki 2-3 günde çekildi diye telvizyonlara yayınlattırırdım.

Bir tane karikatür var pkklılar televizyon izliyor televizyonda Türk askeri operasyona başladı gibi birşey yazıyor.Bir pkklı diyor ki gelirler şimdi gidelim mi?Diğeride yanıtlıyor

-"Gelirlerse haberlerden öğreniriz"

Yani birşeyleri anlatabilmiş.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek

bide abd ibnesinin lafına bakıp birbirimize hır gür yapıyoruz

abd ninde istediği bu zaten biz birbirimize düşelim askerimize kinleşelim.

sonra abdnin ekmeğine yağ sürelim 

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Komutanlara da güvenmeyeceksek çektirp gidelim bu vatandan.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

niye muhattap oluyorsunki?

Madem koskoca TSK  komutanısın öyle dediler böyle dedilere niye bakıyorsun?

kanıtlanırsa üniformamı çıkartırım diyorsun iyide kim nasıl kanıtlayabilirki :)

gereksiz bir açıklamaydı biz ordumuza sonuna kadar güveniyoruz gücümüz ölçüsünde.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Büyükanıt: Kanıtlayın ;Üniformamı Çıkartırım !!!

George Bush : Türkler derhal çekilsin..

Aradan 24 saat geçmeden bizimkiler yola koyuldurlar. Bırak paşa ya ne kanıtı :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    himurakenshin
    himurakenshin's avatar
    Erkek
    Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------

Büyükanıt: Kanıtlayın ;Üniformamı Çıkartırım !!!

George Bush : Türkler derhal çekilsin..

Aradan 24 saat geçmeden bizimkiler yola koyuldurlar. Bırak paşa ya ne kanıtı :|

paşa yalan konuşnaz. özü sözü birdir.  

sonunda bitti. judas priest . [Sykje Démence - Mundos Distorsionados]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

yaw tank ıvır zıvır kullanılmamıs diyoınus da o kadar ucak toplar boşuna mı atış yaptı

diğer yönden kac para harcadık operasyonlar başladıgından beri sosyal hayatımız nereye gidiyo acaba =?

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Türkiye Cumhuriyetin'de tek güvenilecek kurum Türk Silahlı Kuvvetleri

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    ayrıca şunu da ekliyim tekelin milyar dolara satılmasından sonra başlayan bir sınırdısı operasyondan bahsediyoz . Abd nin kendi icinde yaptıgı korku politikasını diğer MÜTTEFİK ülkelerde de geercekleştirmeye başlaması ve ülkelerde kurulan büyük alısveris merkezleri  vsvs..   zaten  sivil halkın operasyonlara tepkisi, kötü başlıklar ve haberlerde bu kurumun zararına olur bence .. her devletin kurulus amacı ve bir tabanı vardır . saptırmalar yapmamalıyız. 

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

warlife bunu yazdı:
    ayrıca şunu da ekliyim tekelin milyar dolara satılmasından sonra başlayan bir sınırdısı operasyondan bahsediyoz . Abd nin kendi icinde yaptıgı korku politikasını diğer MÜTTEFİK ülkelerde de geercekleştirmeye başlaması ve ülkelerde kurulan büyük alısveris merkezleri  vsvs..   zaten  sivil halkın operasyonlara tepkisi, kötü başlıklar ve haberlerde bu kurumun zararına olur bence .. her devletin kurulus amacı ve bir tabanı vardır . saptırmalar yapmamalıyız. 

Evet silah ihalesini israil aldı. Tekel abd firmasına satıldı. ABD çıkın dedi 24 saat geçmeden iraqda tek askerimiz kalmadı. 

Tamam paşa sen dogru soyluyon. Bush da bizim amca oğlu,  aksini kanıtlayın bende bu klayemi çıkartırım :D:D 

Long Live Turkey..
Toplam Hit: 8045 Toplam Mesaj: 36