Büyükanıt: Üniformamı Çıkartırım !!!
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye Cumhuriyetin'de tek güvenilecek kurum Türk Silahlı Kuvvetleri
-----------------------------Ve bu yüzndendir ki en cok yıpratılmaya calısılan kurumudur..
-
çık dediler çıktık..
Ama ben buna rağmen Abd yi çok severim.Devletlerin namusu yoktur müridler.
-
Harekatın şartları gayet zorluydu.O karda deil kandile yürüme zapa zor gittk.Bana kalırsa bu yapılan amerikanın yaptığı bi oyundur.Çekilmeyi kendisi sebep oldu gibi gösterdi herkeze.Abd'nin operasyonun başlangıcından ve bitişine kadar haberi vardı.Bi strateji uyguladılar.Bana kalırsa olay bu çünkü gerçekten o karda deil çatışmak yürümek zor arkadaşlar.
-
Ben abd nin isteği ile TSK çekildi muhabbetine hiç girmicek.Tek anladığım nokta şu ; devlet ne yaparsa yapsın amerikadan bilincek bi kesim(genelleme yok) halka sahibiz..Çünkü abd bazı şeyleri fena yerine otutturmuş.Şöle bi durum var evet abd Türkiye'ye karşı büyük oyunlar oynamak da bizde bunun farkına varabiliyoruz.Ama yapılan herşeyi direk abd yaptırdı dememiz sadece Ülkemizin itibar kaybetmesine neden oluyor.Bazı şeyler için kanıt göstermeden ortaya atmak sadece zararımız olur.Ama bu oyunları engellemekde tabikide alnımızın borcu!.
-
Diyelim Başbakan söyledi genelkurmay da istemeyerek(!) geri çekildi. eğer böyle olsaydı büyükanıt bu şekilde açıklama yapar mıydı? PKK askerimizin namus meselesidir. Operasyonlar yapılırken önce şehitlerin kanını yerde bırakmamak için canımızı yakanların canını almaya gidiyor. Böylesi durumda hükümetleri bile canı isteyince deviren askeri yapı abd veya başka bir ülkenin emrini alamaz. Askerin üniforması namusudur. Bunu arabesk olsun diye söylemiyorum. Bu lafı dedikten sonra hala daha paranoya yapılacaksa birbirimize düşeriz. ABD'nin operasyonun başlangıcından haberi vardı belki bitişinden de haberdar edildi, fakat bu karar yine Türk ordusunun stratejisidir.
Toplam Hit: 8360 Toplam Mesaj: 36