C Öğrenmek?
-
C hakkında çok şey duydum. arkadaşlarım direk C ye geçersem zorlanacağımı söyledi.önce delphi öğrenmem gerekiyormuş.
direk C ye dalsam öğrenmekte zorluk çekermiyim?
bide C# ile hangi kitapları önerirsiniz? -
Valla C ilk programınsa çok zorlanacağın kesin. ben de programlamaya c ile başladım ve hala c öğreniyorum. kaan aslanın bir kitabı a'dan z'ye c klavuzu diye o kitap baya teorik bilgi veriyor fakat pratik açısından çok kötü kitap. ben sana yabancı bi kitap tavsiye edebilirim: c: how to program baya güzel bir kitap eğer temin edebilirsen baya işine yarar kitap hem teorik hem de pratik açısından baya güzel.
-
internetten indirebileceğimiz kaynaklar yok mu
tabii bedava olacak -
bizede direk c verildi okulda ama öyle onu ögrenmeden sunu ögrenırsem dıye bır zorlugu yok ubermensch dedıgı kıtap ancak baslangıc olur sana
bana sorarsan bir http://www.programersheaven.com/ diye bir sayfa var oraya bir gir bak orada birsürü bilgi ve kitap olması gerekti indirebilecigin.birde www.internet.com a gir ordada işe yarar bişeyler bulabilirsin ama inan yok onu bılmeden bunu bılmek dıye bısey yok sen basla kardes sana kolay gelsın bakalım -
walla sölediklerine göre ileri sewiyede bi C ciymişim :) bence c netten öğrenilmez.kitap alıp okumaklada öğrenilmez. netten yada kitapdan öğrenicek arkadaşların algoritmasının ve programlama bilgisinin iiyi olması gerekli.
Tavsiem werin 300-400 millyon C ve Sistem Programcıları derneğine gidin.6 ay C dersi alın ondan sonra kitap takılıcak sewiyeye ulaşırsınız.Hee illla da kitap istiyosan bende başlangıcı dernek kurusucu Kaan Aslan - A'dan Z'ye Ckitabıyla yaptım. Ama kral kitap dennis ritchie-ken thomson ın yazdığı Ansi C'dir. -
yok arkadaşlar gözünüzde büyütmeyin,,,
zaten DOS'ta çalışıan C Comp. bile bulmak zor...
C++'dana başlatyın dil olarak arada çok az fark var.
Öyle uzun zor birşey değil..
"Başlamak bitirmenin yarısıdır"(Alman Atasözü)
-
Criminal2 bunu yazdı:
-----------------------------
yok arkadaşlar gözünüzde büyütmeyin.
Öyle uzun zor birşey değil..
-----------------------------
Criminal2 sen aşmışsın heralde olayı öle gözüküyo. Ben 6 senedir C öğrenme çabasındayım hala daha öğreniyorum.
-
Deer_Skull bence konun çözümü ing. ve kaliteli programlama kitapları bulmaktan geçiyor.. çünkü piyasadaki kitapların(tükçe) %70'i(C++ kitapları) C++'dan başka her şeyden biraz katılmış "yamalı bohça" gibi şeyler...
-
Cyi bulan sahir olan dennis ritchienin kitabi ansi c azcik programlama bilgisi olan adam icin ideal hatta superdir uzerine kitap tanimam; cunku cok basit ve genel rogramlama konularina deginilmez bu kitapta. compiler icinse linux derim baska bisey demem cunku diyemem:)
birde ben cyi komple ogrenicem arkadas derseniz c bir omur boyu ogrenilmez. der skull vakasi. o nedenledir ki herkes isine yarayan kadarini ogrenir. criminal2 vakasi. -
ya senini gibi bi halt bilmeyipte konuşan kişilere nasıl sinir oluyorum bilemezsin !
Sin Dil ile, programladığınız işletim sistemini özelliklerini birbirine karıştıryorsunuz !
Özellikler sabit dil değişkendir. Yani siz Assembly da öğrenmeye çalışsanız yine winAPI'ler karşınıza çıkacak... -
aferin:)
Toplam Hit: 10415 Toplam Mesaj: 34