C Öğrenmek?
-
Ulan adama yardım edelim dedik werdiği cewaplara bak...Tamam aslanım sen dewam et bu yolda al 2 kitap herşeyi çözersin.assembler 'ı çözdüğün gibi onunda bitirirsin
Umarım başarılı olursunuz -
ooof c de berbat c++ da
sinir oluorum onlarla bisi yazarken
okulda ders weren hoca cok kildi
ondan heralde :/ -
Kedi_Gofreti bunu yazdı:
-----------------------------
ooof c de berbat c++ da
sinir oluorum onlarla bisi yazarken
okulda ders weren hoca cok kildi
ondan heralde :/
Demekki hocalarin cok büyük katkisi varmis olayda.
Ayni olaydan dolayi
bende nefret ediyorum C ailesinden.
Hocasi gibi kendide Kil :)
-
bu kadar yazmışsınız fakat bi çözüm yok c# öğrenmek için eğitim almak gerek anladık fakat paran yoksa öğrenmeye hakkın yokmu ben bu mereti öğrenmek istiyorum param yoksa bunu öğrenemiyecekmiyim. c# ile ilgili türkçe bildiğiniz döküman varsa ve bu benimle paylaşırsanız sevinirim.
-
hamlet bunu yazdı:
bu kadar yazmışsınız fakat bi çözüm yok c# öğrenmek için eğitim almak gerek anladık fakat paran yoksa öğrenmeye hakkın yokmu ben bu mereti öğrenmek istiyorum param yoksa bunu öğrenemiyecekmiyim. c# ile ilgili türkçe bildiğiniz döküman varsa ve bu benimle paylaşırsanız sevinirim.
internet te turkce elle tutulur guzel dokuman yok ama eger ingilizcen idare ederse http://www.cclub.metu.edu.tr/e-kitap/programlama_dilleri/ burdaki kitaplar iii sayılır. -
yahu c nasıl öğrenilir bilmiyorum da furkandan bir kaç tüyo kapmak isitiyorum.furkancım ben şuanda ve önümüzdeki bir senede kursa filan gidemem bir sene sonra da belli değil.o yüzden farklı bir yoldan bana yardımcı olursan sevinirim.mesela c ye direk başlamam mı iyi olur yoksa öncelikle başka programlama dilleri ile mi uğraşmalıyım.şuanda az da olsa bilgi sahibi olduğuum iki dil var.biri visual basic diğeri de assambly bunlara çalışmaya devam edersem bana c ye çalışmaya başladığımda nasıl yararı dokunur özellikle assambly nin.şimdiden sağol.bu arada geriye hoş geldin.
-
Hoşbulduk diyemiyorum sadece sana cvp yazmaya geldim.Hernese kardeşim sana tavsiem artık C'ye başlamandır. Programlama bilgin ve Algoritman bunun için yeterli ama bence Assembler'ı hiç bı zaman bırakma. Fortran'ada başlıyabilirsin seni ii destekller. Hde eywllh
-
Sağolasın kardeş.demek geri gelmedin.boşver yaws sen yine gel geri.c ye gelince.o zaman bi kitap alayım ve çalışmaya başlayayım.assambly e de devam ederim.fotran ı hiç bilmiyorum.onunu da artık incelerim.herşey için sağ ol...
-
Deer_Skull bunu yazdı:
Hoşbulduk diyemiyorum sadece sana cvp yazmaya geldim.Hernese kardeşim sana tavsiem artık C'ye başlamandır. Programlama bilgin ve Algoritman bunun için yeterli ama bence Assembler'ı hiç bı zaman bırakma. Fortran'ada başlıyabilirsin seni ii destekller. Hde eywllh
muhahahahahaa :)))
biliyodum geleceğini :)))))9
gel kardeş nerelere gidiyon yaa :))))
bu forum bırakılmıyo!!!! -
yok be baba bunun geleceği yok.ama inşallah gelir.
Toplam Hit: 9862 Toplam Mesaj: 34