C Öğrenmek?
-
Arkadaşın sallamış, Delphi ile C nin alakası yok, bi kere C dos tabanlı, delphi windows tabanlı bir dil, C ölmüş olan bir dil.
bence C# öğren. hem delphiden daha saglamdir hemde c ve c++ dan daha kolaydır. -
Holye katılmıyorum. C++ hala önemli.. sağlam işlerde hala onlar kullanılıyor. google, windows vb hep bunlarla yazıldı.
-
bize okulda c öğretildi ilk önce, valla o zamanlar çocuktuk hayvan gibi üstüne atlıyoduk (yani 17 yaşında falan) o yüzden çok zorlanmadık denebilir ama az zorlandıkda denemez... sora c++ öğrettiler oda zaten pek fark yok c ile... yani demek istedeğim işte ilk önce c/c++ la başlarsan çok zorlar seni falan bunlar hurafe inanmayın isteyen ve meraklı olan adam zaten bence ilk önce c veya c++ öğrenmeli...
bak biz 2. seneden sora bi sürü programlama dili öğrettiler (JAVA,Visual Basic,C#,SQL zart zurt...) hiç birinde zorlanmadık... bu zorlanmamamızın sebebini hocalarımız c/c++ a bağlıyo hep yani onları bilince diğerleriyle bağraştırmak o kadar zor değil o yüzden heralde... -
walla okulda bise cok az vbasic gösterdiler cok az ama 8-9 senedir işletim sistemi kurcalıyorum chat yapıyorum mp3 falan dinliyorum :PPPP herneyse ben direk c# dan yardırmayı düşünüorum sonuçta cok zeki insanların sayısı cok azdır önemli olan çok çalışmak azim etmektir öle diiil mi??
Saygılar -
c temeldir bence önce c öğrenin
-
c++ forever. oyunu bile onunla yazıyorum :-) çok hızlı. Ve hata ayıklamak daha kolay diğerlerine göre.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşın sallamış, Delphi ile C nin alakası yok, bi kere C dos tabanlı, delphi windows tabanlı bir dil, C ölmüş olan bir dil.
bence C# öğren. hem delphiden daha saglamdir hemde c ve c++ dan daha kolaydır.
-----------------------------
holy sana ben de katılmıyorum. c dos tabanlı demişsin. c unix tabanlıdır talep gelince dos ve win e port edilmiştir.
bir de ne bu ms fanatikliği anlamadım. dikkatimi çekti linux konularında linuxun winden hızlı olmasını linuxun kodlarının daha az olmasına bağlamışsın (valla neremle güleceğimi şaşırdım
) bence biraz araştır. ben şimdiye kadar araştırıp öğrendiklerimden yazıyım dedim ama sayfalar sürer neyse kolay gelsin -
tek kelimeyle super program.ogrenmesi biraz zor ama mantıgını kavradınmı herbi b.ku yiyebilecegin bişey.
-
Kimisine soruıom C en basit, Dephi en zor dil bi açıklık getirmek lazım e birisi getirsin artık
-
delphi biraz karisik holy de bilg. okuyor oda bilirki programlamaya ilk c den girilir delphi bence daha karisik c daha guzel
Toplam Hit: 10416 Toplam Mesaj: 34