C Öğrenmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Arkadaşın sallamış, Delphi ile C nin alakası yok, bi kere C dos tabanlı, delphi windows tabanlı bir dil, C ölmüş olan bir dil.

bence C# öğren. hem delphiden daha saglamdir hemde c ve c++ dan daha kolaydır.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fizilal
    fizilal's avatar
    Erkek
    Holye katılmıyorum. C++ hala önemli.. sağlam işlerde hala onlar kullanılıyor. google, windows vb hep bunlarla yazıldı.

Herkes hoş bir seda duymak ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    bize okulda c öğretildi ilk önce, valla o zamanlar çocuktuk hayvan gibi üstüne atlıyoduk (yani 17 yaşında falan) o yüzden çok zorlanmadık denebilir ama az zorlandıkda denemez... sora c++ öğrettiler oda zaten pek fark yok c ile... yani demek istedeğim işte ilk önce c/c++ la başlarsan çok zorlar seni falan bunlar hurafe inanmayın isteyen ve meraklı olan adam zaten bence ilk önce c veya c++ öğrenmeli...

bak biz 2. seneden sora bi sürü programlama dili öğrettiler (JAVA,Visual Basic,C#,SQL zart zurt...) hiç birinde zorlanmadık... bu zorlanmamamızın sebebini hocalarımız c/c++ a bağlıyo hep yani onları bilince diğerleriyle bağraştırmak o kadar zor değil o yüzden heralde...

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Langsuyar
    Langsuyar's avatar
    Erkek
    walla okulda bise cok az vbasic gösterdiler cok az ama 8-9 senedir işletim sistemi kurcalıyorum chat yapıyorum mp3 falan dinliyorum :PPPP herneyse ben direk c# dan yardırmayı düşünüorum sonuçta cok zeki insanların sayısı cok azdır önemli olan çok çalışmak azim etmektir öle diiil mi??
    Saygılar

"Hepimiz ölürüz ama çok azımız gerçekten yaşarız!.."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThuG_Life
    ThuG_Life's avatar
    Erkek
    c temeldir bence önce c öğrenin

OnLy GoD CaN Judge Me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek
    c++ forever. oyunu bile onunla yazıyorum :-) çok hızlı. Ve hata ayıklamak daha kolay diğerlerine göre.

Düşünüyorum, o halde varım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmak-brutus
    ahmak-brutus's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşın sallamış, Delphi ile C nin alakası yok, bi kere C dos tabanlı, delphi windows tabanlı bir dil, C ölmüş olan bir dil.

bence C# öğren. hem delphiden daha saglamdir hemde c ve c++ dan daha kolaydır.
    -----------------------------

holy sana ben de katılmıyorum. c dos tabanlı demişsin. c unix tabanlıdır talep gelince dos ve win e port edilmiştir.

bir de ne bu ms fanatikliği anlamadım. dikkatimi çekti linux konularında linuxun winden hızlı olmasını linuxun kodlarının daha az olmasına bağlamışsın (valla neremle güleceğimi şaşırdım

) bence biraz araştır. ben şimdiye kadar araştırıp öğrendiklerimden yazıyım dedim ama sayfalar sürer neyse kolay gelsin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mteee
    mteee's avatar
    Erkek
    tek kelimeyle super program.ogrenmesi biraz zor ama mantıgını kavradınmı herbi b.ku yiyebilecegin bişey.

FUCK THE SYSTEM
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PcKoPaT-
    _PcKoPaT-'s avatar
    Erkek
    Kimisine soruıom C en basit, Dephi en zor dil bi açıklık getirmek lazım e birisi getirsin artık

Göte Giren Şemsiye Açılmaz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThuG_Life
    ThuG_Life's avatar
    Erkek
    delphi biraz karisik holy de bilg. okuyor oda bilirki programlamaya ilk c den girilir delphi bence daha karisik c daha guzel

OnLy GoD CaN Judge Me
Toplam Hit: 10416 Toplam Mesaj: 34