Cafede Yaşamak !!!!
-
Ya cok saygılı ve sevgili mürid arkadaslarım
babamla yaptıgmız box macı sonrası cafede yaşamaya karar verdim :)
olaya gleirsek 2 gündür işe gitmedim ( dün ve bugun )
dün okulda ortalama yükseltme sınavlaını bahane ettim ( bırak okulu arka sokaktaki cafede idim )
dun aksam babamla 1 roundluk mac yaptık sadece biraz laf söyledi o kadar
bugunde işe dun aksamki sinirim yüüznden gitmedim sabahtan beri cafedeydim saat 11 de eve geldim ve sonuc :D
adam kapıda karsıladı direk tekme tokat daldı bana ben vuramadım tabi sonucta babam
koşa koşa kactım cafeye geldim tekrar :D bu gece buda kalıcam adam kepenkleri kapayıp gidicek üstüme :D
deprem falan olursa ( inşallah olmaz ) hakkınızı helal edin.
-
wah garibim:D
-
Babanın cep numarasını versene dükkanda yangın çıkmış diyeyim git evde uyu :)
-
Neyi paylaşamadınız be aslanım derdi neymiş derdiniz ne ya et tırnaktan ayrılırmı ya babaların yüreği yufka olur neyse sorun ortam sakinleşince git konuş hallet sorunu derim nereye kadar cafe de kalıcaksın.Unutma rüzgar eken fırtına biçer .Sakin ol..Allah yardımcın olsun ne diim...
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Babanın cep numarasını versene dükkanda yangın çıkmış diyeyim git evde uyu :)
-----------------------------
hoca dükkan olsa ne işim olur işle milletin işinde calısıyoz ulan insan bu daha kücük be der ezmez bu kadaradam anasının evini bile bana temizlettirmeye kalktı :)
-
Hacı babalar çocuğunun kötülüğünü istemez. Git konus, sana babandan başka kimse yardım edemez, onunla iyi geçin...
Not: Baban haklı...
-
Yaşın kaç hoca söyle sonra sana yatmadan 2 satır yazı yazacağım ok.
-
lan olm dilovası otobusune atla sapakta in ben seni alırım aq ! :D:D:D gel bizde kal ::D
-
ara gazi vermeden, sogut biraz sonra cikarsin tepesine yine, takarsin vitesi ;)
aranizdaki hir gurun nedeni ne bilmiyorum ama sessiz kal, babana saygisizlik yapmadan ara hakkini.
HI de gec, horozlanma sonra bildigin boku yersin yine kafana gore...
-
tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkcü dükkanıdır...
olm ben babamla nasıl kawgalar ettim zamanında biraz oluruna bırak bi söz war "karıncayı sikecen belini incitmeyecen" yapacan yapacaklarını ama kimseye belli etmeyecen yoksa hem senin moralin bozuluyo hemde çewrendekilerin.. bence takma küfürmü ediyo banada ediyo hala alıştım artık:D
yani hoşlanmadığın şeyleri değiştirebiliyosan değiştireceksin değiştiremiyosan kabulleneceksin yok kabullenemem diyosanda git kendini camdan at a.k ne diyim :D
bu dünyanın kahrını çekeceksen wurdum duymaz olacak yoksa başka türlü çekilmiyo
-
yasım 17
18 e 4 ay kaldı
saygısızlık yapmadım bugune kadar sigare içtim yanında elime alıp dolasmadım arkadslarım gibi
evi bırak mahallede sokakta ağzımdan en ufak küfür cıkmaz.
ama gecen yazdan beri calıstıgım dükkanda
bir bilgisayara format bile atmadım :D
ayak işleri için aldıysa söleseydi bende ona göre bişiler yapardım her sabah 8 de işe git aksam 9 da cık olmuo böyle....