Cafede Yaşamak !!!!
-
esnafların zaten çoğu o..çocuğu kimse kusura kalmasın.Bizde dükkanda patrona kod adıyla hitap ederiz..O.....çocuğu.
-
baba is gucumu kullanip, para yapicam ailemize destek olacam bu nedenle artik disarida calismaliyim dersin, o da hmmmmmm aslanim adam olmus der olay biter ?
-
dün okulda ortalama yükseltme sınavlaını bahane ettim
sorumluluk demek istedin heralde
-
IRF bunu yazdı:
-----------------------------
lan olm dilovası otobusune atla sapakta in ben seni alırım aq ! :D:D:D gel bizde kal ::D
olm ciddi isen sen yarın ordayım o zaman :D -
otur babanla arkadaşınmış gibi konuş. bu böyle gitmiyor de. illaki sana hak verecektir. sonuçta oğlusun, oğlunun ezilmesini kötü olmasını ister mi hiç baba
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------dün okulda ortalama yükseltme sınavlaını bahane ettim
sorumluluk demek istedin heralde
-----------------------------yok ben teşekkür aldım :) sadece 4 gelen dersim olan ingilizce i 5 e cıakrmayı hedefleme bahanesiyle :)
-
not yükseltme sınavları ağustosda deilmi olm tırstırma beni 6 tane zayıfım war onlara not yükseltmeye gircem
-
manhyak bunu yazdı:
not yükseltme sınavları ağustosda deilmi olm tırstırma beni 6 tane zayıfım war onlara not yükseltmeye gircem
ya sınav dediigm form alıp doldurcan ya o olay :Deve geldigimde deidm cok sıra vardı 4 saat kuyruk bekledim :D
-
Mına koyim kimse cafe parasına değinmemiş bu parayı nasıl ödücen sen önce onu düşün :S
Para sorun değil diyorsan git otelde kal param yok ama esnaf tanıdık diyosan we sana o kadar güwenip tükkan emanet eden biriyse adama de abü sen git ailenle vakit geçir beni eleman al buraya sonra git babana de bak baba ewden kaçtım ama iş buldum artık çalışıyorum yaptığım eşşeklik içinde özür dilerim de [ alttan al biraz sen kendini ne kadar yerin dibine vurursan babanın seni o kadar duwardan duwara vurma isteği azalır,saksıyı çalıştır ;) ] -
ohh korktum la allah canını almasın
Toplam Hit: 5908 Toplam Mesaj: 31