folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Cafede Yaşamak !!!!

Cafede Yaşamak !!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hayat insana herseyi bir anda kavrama yetenegi verseydi hepimiz birer dahi olurduk.

Biliyorum ve hissettiklerini de çok iyi anlıyorum o yüzden bu konuda bu kadar hassas davrandım. O yaşlarda, o yaşlar öncesi babayla girilen o kadar çok münakaşa zıt fikir vardır ki bir müddet sonra artık bunlar alışkanlık olmaya başlar. Kendini savunmak istediğin her an her dakika saygısızlık yaparsın ve bunun farkına varamazsın.Zannediyormusun ki baban senin üzülmeni ister?

Bugün babanda beğenmediğin,ailende beğenmediğin ne varsa yarın hepsini sen yapacaksın ve bunu içine ukte ettiğin için yine en çok sen acı çekeceksin yine sen üzüleceksin.

Birşeyi bozması çok kolay. Küfür etmek sigara içmek hayatını mafetmek çok kolay. Arkadaşların elinde sigara varken senin elinde sigara olmaması da bir ölçü değildir.

Eğer beni bir abin olarak dinleyeceksen sana hiç durmadan gecenin şu saati dahi olsa evine gitmeni babanın elini öpmeni isterdim. Orada çalışmayı öyle kötü anılar kazanmayı bu şekilde harcanmayı haketmiyorsun.

Sağlıcakla kal.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bende cok yaşadım cafede ama hiç evden atılmadım :)

bi sefer atıldıydım gitmedim eve aradılar mecbur :D

sen eve gidion abi gitme bi hafta merak etsin :D

tabi bu zamana kadar gelemdin bi dahada gelme deme sendromuda olabilir..

kendini arabanın önüne at o zaman hafifdenki

ne bok yediğini anlasın :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Mına koyim kimse cafe parasına değinmemiş bu parayı nasıl ödücen sen önce onu düşün :S

Para sorun değil diyorsan git otelde kal param yok ama esnaf tanıdık diyosan we sana o kadar güwenip tükkan emanet eden biriyse adama de abü sen git ailenle vakit geçir beni eleman al buraya sonra git babana de bak baba ewden kaçtım ama iş buldum artık çalışıyorum yaptığım eşşeklik içinde özür dilerim de [ alttan al biraz sen kendini ne kadar yerin dibine vurursan babanın seni o kadar duwardan duwara vurma isteği azalır,saksıyı çalıştır ;) ]

yok baba para falan vermiorum zaten 7 yıldır o cafedeiz :D her işini ben yapıyorum parada almıroum parada vermiorum kardes kardes gecinioz ne lazım olsa halledio...

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:

Hayat insana herseyi bir anda kavrama yetenegi verseydi hepimiz birer dahi olurduk.

Biliyorum ve hissettiklerini de çok iyi anlıyorum o yüzden bu konuda bu kadar hassas davrandım. O yaşlarda, o yaşlar öncesi babayla girilen o kadar çok münakaşa zıt fikir vardır ki bir müddet sonra artık bunlar alışkanlık olmaya başlar. Kendini savunmak istediğin her an her dakika saygısızlık yaparsın ve bunun farkına varamazsın.Zannediyormusun ki baban senin üzülmeni ister?

Bugün babanda beğenmediğin,ailende beğenmediğin ne varsa yarın hepsini sen yapacaksın ve bunu içine ukte ettiğin için yine en çok sen acı çekeceksin yine sen üzüleceksin.

Birşeyi bozması çok kolay. Küfür etmek sigara içmek hayatını mafetmek çok kolay. Arkadaşların elinde sigara varken senin elinde sigara olmaması da bir ölçü değildir.

Eğer beni bir abin olarak dinleyeceksen sana hiç durmadan gecenin şu saati dahi olsa evine gitmeni babanın elini öpmeni isterdim. Orada çalışmayı öyle kötü anılar kazanmayı bu şekilde harcanmayı haketmiyorsun.

Sağlıcakla kal.

kepenkler üsütme kapalı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    nikoteen bunu yazdı:
    Mına koyim kimse cafe parasına değinmemiş bu parayı nasıl ödücen sen önce onu düşün :S

Para sorun değil diyorsan git otelde kal param yok ama esnaf tanıdık diyosan we sana o kadar güwenip tükkan emanet eden biriyse adama de abü sen git ailenle vakit geçir beni eleman al buraya sonra git babana de bak baba ewden kaçtım ama iş buldum artık çalışıyorum yaptığım eşşeklik içinde özür dilerim de [ alttan al biraz sen kendini ne kadar yerin dibine vurursan babanın seni o kadar duwardan duwara vurma isteği azalır,saksıyı çalıştır ;) ]
    neyi alttan alacak. babası düzgün davransın aq. herkez 4-4 lük insan olacak diye bişey yok. babam bana elini kaldırsın bakem . . . zaten bi kere yaptı, elinde levye üstüme geliyo bende onun üstüne yürümeye başladım; öyle bi dolmuştumki bana vursa yemin ederimki hastanelik ederdim. babam beni besleyip büyütmüş olabilir ona saygım var, severim ama onun malı değilim. ve benden üstün değil o da insan. bu yuzden bana vuramaz.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

kepenkler üsütme kapalı :)

eğer ölmek istiyosan şimdiden başlayayım beddua etmeye :P. sakın sorun etme bu olayı, bi çok kişinin başına gelmiştir, sıkma canını, rene nin dediğini yap. üstte yazdıgım olayda evden çıktım aradan 1 saat geçmedi herkeze haber vermişler beni arıyolarmış :D

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msdead
    msdead's avatar
    Dişi

olan olmus bu saat den sonra eve gitme gibi bir sansinda yok madem

yarin da belli pasa pasa eve doneceksin :D

anneni arada  merak etmesin bari :S

senin yasindayken abimden bilirim en cok arada kalan annem olur du..

ondan seyettim :D ara anneni :) merak etmistir simdi yazik :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

qambler bizde kaçtık evden dert etme düzelir bak sana bi olayı anlatıyım ;

mahallede maç yaparken topa bi vurdum adamın gözlüüne geldi adamın gözlük kırıldı herkes kaçtı beni et keser gibi kafama pat pat vurdu neyse kaçtık çarşıda arkadaşlarla ptt nin orda toplandık gözlük fiyatı için para topluyoz ben tabi korkmuşum bi kere artık eve gitmem imkansız babam döver filan gece 2 olmuş barakaya gizliden girdim herkes beni arıyo ha barakaya baktılar ceketi filan üstüme örttüm kimse göremedi ertesi gün amcaoğlu haberiyle öğrendimki babam beni arıyo dövmüycekmiş hele babamın şu sözünü duyunca //mahalleyi yakarım filan oğluma kimse karışmaz diyince oh dedim//

baban yarın seni sevecek merak etme olur böyle şeyler hatta babandan para bile iste inan verir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:

qambler bizde kaçtık evden dert etme düzelir bak sana bi olayı anlatıyım ;

mahallede maç yaparken topa bi vurdum adamın gözlüüne geldi adamın gözlük kırıldı herkes kaçtı beni et keser gibi kafama pat pat vurdu neyse kaçtık çarşıda arkadaşlarla ptt nin orda toplandık gözlük fiyatı için para topluyoz ben tabi korkmuşum bi kere artık eve gitmem imkansız babam döver filan gece 2 olmuş barakaya gizliden girdim herkes beni arıyo ha barakaya baktılar ceketi filan üstüme örttüm kimse göremedi ertesi gün amcaoğlu haberiyle öğrendimki babam beni arıyo dövmüycekmiş hele babamın şu sözünü duyunca //mahalleyi yakarım filan oğluma kimse karışmaz diyince oh dedim//

baban yarın seni sevecek merak etme olur böyle şeyler hatta babandan para bile iste inan verir

haklısın

abi sen bide msn e gelsene ac bişiler yap heybelida ile ilgili konuscaz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    laaa birden seni ben sandım amk :S aynı o yaşlardayım liseden yeni mezun olmuşum her allahın günü kavga gürültü kafede yatmalar günlerce... ama vaktini boşa sakın harcama ZAMAN asla yerinde durmaz onudurduramazsın...babanla bazen olur böyle şeyler ama bokunu çıkarmamak lazım... abilerini dinle bence... yarın git eve yani bugün :D

Living Death
Toplam Hit: 5907 Toplam Mesaj: 31