Çağdaş Feat.Yener-Dostum Yok (Ötesi Yok A.K,Kopacaksınız.. :D )
-
Tahribat.Com llaa bunu oraya yazıp submit dedim bi bok olmadı tam şifre nedir :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------andır amcaya not: amca senin yaş geçti gari kulaklarına zarar getirtme :))
-----------------------------
amcalara gelesin emi. boyle sarki mi olur hicbirsey anlamadim. adam basbas bagiriyor, kulaklarim + hoporlorlor + ortamdaki insanlarin sagligi acisindan kapattim,
+
shift del tus kombinasyonuyla sildim dosyayi
-
abi recover programı veriim mi bak pişman olursun sonra : ))
al buda hayata küstüm şarkısının klibi
görsel olarak dandik ama şarkı güzel tıkırdat
-
hergün yeni rapci çıkmasın zaten
babasının parasını alan kaset yapıyor
gerçek rap emekçilerini kimse tanımıyor.
sen cashflow u hiç dinlememişsin yada yener i
herkesin zevki bir olmayabilir
doğrudur
kimisi cankan ı kimisi ismail yk yı rap söylüyor diye dinliyor.
yada ege çubukcuyu
sen git onları dinle hacım
cashflow bize kalsın : )
andır amcaya not: amca senin yaş geçti gari kulaklarına zarar getirtme :))
-----------------------------
Cahilliğin vermiş oldugu cesaret ile yazmişsin :( Yenerin ilk albumlerini dinlersen son albumlerıyle arasındakı farkı goreceksın! Yenerin sesi elektronik müzik ile bu şekile geliyor! Peki o zaman herkes elektronik müzik ile raper olmazmi? Nerde kaldi bunun durustlugu? Ben kuvvetMira,sirMC,pit10,MT,Sansar,Patron,Rahdan dinliyorum ozmu oz kendi sesleri...
-
eee yeneri canlıda dinledim hacım defalarca kendi seside hiçte kötü değil
bu şarkılarda sesinin böyle çıkması bence ayrı bir hava veriyor.
ama sen yinede canlı performans bi yener dinle
-
amele +656555151561 aynen kardeşim....
robokop gibi giyinenler sahneye çıktığında karı kız kendini yırtıyo bilmem ne yapıyo....Cash Flow yıllarca İzmir'de en baba rap i yaptılar,Bornova onların parçalarıyla inliyo...Artık arabalarda yabancı değil,Türk Rap çalıyo...Şükür bu günleri gördüm a.k...
Bak bişey diyeyim, 100.000$ la klip çekip, Kral Tv.ye klibim dönsün diye yalaklık yapan adamlar meşhur oldu parladı söndü ve şimdi siktirip gitti...
Cash Flow yeri geldi gece aç yattı,ama gidip bi kanala yalaklık yapmadı bizi meşhur edin diye,her parçası underground'ta hep ilk 5 de... hani nerde diğerleri.?
Yinede herkesin beğenme standartları farklı elbet,ben bu parçayı beğenmeyen arkadaslara hitaben bişi demiyorum bu yazıda,yanlış anlaşılmasın...sadece 'gerçeklerle' - ' sahteler' ayrılsın istiyorum... -
rap ı severim sevmesinede yabancıyı daha çok tercih ediyorum , cartel ceza vsvs de apayrı müzik yapıyor , da bu şarkıdan en ufak bir zevk almadım , yener in 80 lik diye tabir edileceği en hitli şarkısını birisi upload edebilirmi merak ettim
-
amelenin verdiği vidyoya baktımda.başta sitelerinin adı yazıo.merak ediom bu rapcilerin sitelerinin isimleri nie böle gerizekalı gerizekalı isimler hep.suikast, soguksavas, silahsizkuvvet, soguksilah falan mallar a.k :D
-
Yener'in sesi elektro :D:D
Atatürk Kültür Merkezi'nde Ceza'nın turnesinde oda geldi...Yener sahneye çıktığında Alaturka Mavzer (Civciv) mix.başındaydı,sadece şarkıyı açtı girdi içeri :D Ceza'da sustu...Adam öyle gırtlakdan söylüyo ki,demek ki elektro gibi hissettirebiliyo dinleyenlere...Walla bence tebrik etmek lazım Yeneri :D -
kokainman bunu yazdı:
--------
amelenin verdiği vidyoya baktımda.başta sitelerinin adı yazıo.merak ediom bu rapcilerin sitelerinin isimleri nie böle gerizekalı gerizekalı isimler hep.suikast, soguksavas, silahsizkuvvet, soguksilah falan mallar a.k :D
------------------------
walla kardeşim pembe düşler,sıcak saatler-yada- bombabomba.com olmasından iyidir...Rap'te madem sisteme ve insana 'insan' değerini bilmeyen herşeye sitem var,isimlerde sitemvari biçimde olmalı...Sadece TurkRap.Com (atıyorum) diye bir adı takip etseler,TurkRa.Com,TurkRap.Net,TurkRap.Org vs... sence gözalıcı ve ilgi çekici olabilir mi senin için ?