folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Çağdaş Feat.Yener-Dostum Yok (Ötesi Yok A.K,Kopacaksınız.. :D )

Çağdaş Feat.Yener-Dostum Yok (Ötesi Yok A.K,Kopacaksınız.. :D )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bilmiyorum bende mi bokluk war da Tahribat.Com yazdım şifre isteyen yere geçerli saymadı a.q. :S:S bi el atın şu olaya :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Şifre : Tahribat.Com  şifre bu la :D herkes dinledi sen daha şifre diyon :D Allah'da seni güldürsün emi :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    tahribat.com (ufak yaz bide hepsini ööle dene)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    az önce niye olmuyodu bu a.q. şimdi oldu :D eywallah hacı :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    güzelmiş hacı saol.. :D

:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    abi ikinici bölümü söleyen varyaaa öldürüo adamı ses tonu çok güzelmniş :d sago bunları bi dıysa varya.. bi daha pesimist sölemes heralde

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

amele savunduğun adamlar cidden rap yapmıo çağdaş ında yenerinde canlı performanslarını serettim. sadece stüdyoda bülbül oluo... muhabbetide hoş deil zaten her nese yaptığı müzikten bahsedecek olursak cidden çağdaş tan bi cacık olmaz ha eğerki bu ikisinden bi cacık olsaydı.. birbirlerini disslemezlerdi. beat pazarı nın yenere attığı diss ler malüm... çağdaşın solo şeklinde attığı diss larda var yenere 2 gün öncesine kadar ft. yapıpta sora birbirlerini diss layarak prim yapmaya çalışan insanlardan ne bekleyebilirsin!

çağdaş acapella atamıo; style i oturtamıo müziksiz
    Çağdaş freestyle atamıo; çünki iki kelimeyi bir araya getiripte kafiye koyamıo
    Çağdaş back vokal siz söleyemio; çünki iğrenç sesi ortaya çıkıo
    Çağdaş..vs. vs vs ....

bu arada amele ege iyi rap yapıo.. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    nickimyok bunu yazdı:
    -----------------------------

amele savunduğun adamlar cidden rap yapmıo çağdaş ında yenerinde canlı performanslarını serettim. sadece stüdyoda bülbül oluo... muhabbetide hoş deil zaten her nese yaptığı müzikten bahsedecek olursak cidden çağdaş tan bi cacık olmaz ha eğerki bu ikisinden bi cacık olsaydı.. birbirlerini disslemezlerdi. beat pazarı nın yenere attığı diss ler malüm... çağdaşın solo şeklinde attığı diss larda var yenere 2 gün öncesine kadar ft. yapıpta sora birbirlerini diss layarak prim yapmaya çalışan insanlardan ne bekleyebilirsin!

çağdaş acapella atamıo; style i oturtamıo müziksiz
    Çağdaş freestyle atamıo; çünki iki kelimeyi bir araya getiripte kafiye koyamıo
    Çağdaş back vokal siz söleyemio; çünki iğrenç sesi ortaya çıkıo
    Çağdaş..vs. vs vs ....

bu arada amele ege iyi rap yapıo.. :)

-----------------------------

ajan çağdaşa istediğini de zaten bende sewmem :) ama yener iyi rapperdır . rapin babalarındandır çoğu yeni yetmeden daha iyi rap yapar :)  
    bide "ece" iyi rap yapıo demişsn sanırım şaka yapıosun :D 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

rapten amerikan ( zenci kültürü ) işin aslı rap sanat tır. kültür hiphop tır rapte hiphop kültürüne ait bi sanattır tıpkı grafiti break gibi.. ve ege nin stili tamamen amerikan tarzı. yani bana göre hızlı rap yapmak iyi rap yapmak demek değildir..

bu gün mode xl ( yasin ) kaaanı gibi yavaş söler ama dinlettirir kendini neyse.. bu bana göre böle egenin stili çok hoşuma gidio.. her parçasında izmir coast diip kliblerinde tetik i falan oynatması da ayrıyetten bi içimi vıcıklatıo:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Türkiye'de Rap niyetine dinlenen ilginç müzik türü tamamen kalitesiz anlamdaki Hiphop ve R&B sentezinden başka hiçbişe değildir , Kayıt ve mix kalitesi sıfırdır amerikalılarda Rap'i iyice cıvıtmış durumda şu anda gerçek anlamda Rap'i felsefesi ile yapanlar genelde Fransız ve Almanlardır özellikle Fransız müslüman kesimi örneğin; La Haine grubu ve solo takılan Akhenaton rap'in doruk noktasına gelmiş kişiler için vazgeçilmezdir , Amerika'da ise bu iş kültüründen tamamen kopup maddi çıkar beklentisi haline gelmiştir ama underground'dan bazı sağlam kişiler vardır özellikle harlem'deki çeteler veya over sayılacak gruplar bu kültürden kesinlikle maddi bi çıkar güdmemektedir eğer hangileri diye Sorarsanız La Coka Nostra,İmmortal Technique,Mc,RZA,NWA ve Beatboxer'lık yapan eşsiz Adam namıdiğer müzikkutusu Rahzel : ) ve Tech Nine kaliteli Rapper'lardır deneyin derim : )

dont think twice its all right
Toplam Hit: 3746 Toplam Mesaj: 40