Çağdaş Feat.Yener-Dostum Yok (Ötesi Yok A.K,Kopacaksınız.. :D )
-
bilmiyorum bende mi bokluk war da Tahribat.Com yazdım şifre isteyen yere geçerli saymadı a.q. :S:S bi el atın şu olaya :)
-
Şifre : Tahribat.Com şifre bu la :D herkes dinledi sen daha şifre diyon :D Allah'da seni güldürsün emi :D
-
tahribat.com (ufak yaz bide hepsini ööle dene)
-
az önce niye olmuyodu bu a.q. şimdi oldu :D eywallah hacı :)
-
güzelmiş hacı saol.. :D
-
abi ikinici bölümü söleyen varyaaa öldürüo adamı ses tonu çok güzelmniş :d sago bunları bi dıysa varya.. bi daha pesimist sölemes heralde
-
amele savunduğun adamlar cidden rap yapmıo çağdaş ında yenerinde canlı performanslarını serettim. sadece stüdyoda bülbül oluo... muhabbetide hoş deil zaten her nese yaptığı müzikten bahsedecek olursak cidden çağdaş tan bi cacık olmaz ha eğerki bu ikisinden bi cacık olsaydı.. birbirlerini disslemezlerdi. beat pazarı nın yenere attığı diss ler malüm... çağdaşın solo şeklinde attığı diss larda var yenere 2 gün öncesine kadar ft. yapıpta sora birbirlerini diss layarak prim yapmaya çalışan insanlardan ne bekleyebilirsin!
çağdaş acapella atamıo; style i oturtamıo müziksiz
Çağdaş freestyle atamıo; çünki iki kelimeyi bir araya getiripte kafiye koyamıo
Çağdaş back vokal siz söleyemio; çünki iğrenç sesi ortaya çıkıo
Çağdaş..vs. vs vs ....bu arada amele ege iyi rap yapıo.. :)
-
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------amele savunduğun adamlar cidden rap yapmıo çağdaş ında yenerinde canlı performanslarını serettim. sadece stüdyoda bülbül oluo... muhabbetide hoş deil zaten her nese yaptığı müzikten bahsedecek olursak cidden çağdaş tan bi cacık olmaz ha eğerki bu ikisinden bi cacık olsaydı.. birbirlerini disslemezlerdi. beat pazarı nın yenere attığı diss ler malüm... çağdaşın solo şeklinde attığı diss larda var yenere 2 gün öncesine kadar ft. yapıpta sora birbirlerini diss layarak prim yapmaya çalışan insanlardan ne bekleyebilirsin!
çağdaş acapella atamıo; style i oturtamıo müziksiz
Çağdaş freestyle atamıo; çünki iki kelimeyi bir araya getiripte kafiye koyamıo
Çağdaş back vokal siz söleyemio; çünki iğrenç sesi ortaya çıkıo
Çağdaş..vs. vs vs ....bu arada amele ege iyi rap yapıo.. :)
-----------------------------
ajan çağdaşa istediğini de zaten bende sewmem :) ama yener iyi rapperdır . rapin babalarındandır çoğu yeni yetmeden daha iyi rap yapar :)
bide "ece" iyi rap yapıo demişsn sanırım şaka yapıosun :D -
rapten amerikan ( zenci kültürü ) işin aslı rap sanat tır. kültür hiphop tır rapte hiphop kültürüne ait bi sanattır tıpkı grafiti break gibi.. ve ege nin stili tamamen amerikan tarzı. yani bana göre hızlı rap yapmak iyi rap yapmak demek değildir..
bu gün mode xl ( yasin ) kaaanı gibi yavaş söler ama dinlettirir kendini neyse.. bu bana göre böle egenin stili çok hoşuma gidio.. her parçasında izmir coast diip kliblerinde tetik i falan oynatması da ayrıyetten bi içimi vıcıklatıo:)
-
Türkiye'de Rap niyetine dinlenen ilginç müzik türü tamamen kalitesiz anlamdaki Hiphop ve R&B sentezinden başka hiçbişe değildir , Kayıt ve mix kalitesi sıfırdır amerikalılarda Rap'i iyice cıvıtmış durumda şu anda gerçek anlamda Rap'i felsefesi ile yapanlar genelde Fransız ve Almanlardır özellikle Fransız müslüman kesimi örneğin; La Haine grubu ve solo takılan Akhenaton rap'in doruk noktasına gelmiş kişiler için vazgeçilmezdir , Amerika'da ise bu iş kültüründen tamamen kopup maddi çıkar beklentisi haline gelmiştir ama underground'dan bazı sağlam kişiler vardır özellikle harlem'deki çeteler veya over sayılacak gruplar bu kültürden kesinlikle maddi bi çıkar güdmemektedir eğer hangileri diye Sorarsanız La Coka Nostra,İmmortal Technique,Mc,RZA,NWA ve Beatboxer'lık yapan eşsiz Adam namıdiğer müzikkutusu Rahzel : ) ve Tech Nine kaliteli Rapper'lardır deneyin derim : )