Çağdaş Feat.Yener-Dostum Yok (Ötesi Yok A.K,Kopacaksınız.. :D )
-
Cash Flow - Dolunay
bir izmirli için üstüne parça yok !...
-
Dolunay İzmir'imin üstünde parlar,
Bu kent canlıdır,olayları anlar... :D harbi süper.... -
@sirhot ameleye laf yok ulen:D cashflow yener fln dinlemedim ama amelem dinliyosa bu kadar konuşuosa züperdir işte o kadar şmdi sirhot sana sesleniyorum :
Seviyorum de seviyorum de seviyorum de ulan--seviyorum
YALAN SÖYLÜYORSUN:D:D:D
-
delichoban bunu yazdı:
-----------------------------@sirhot ameleye laf yok ulen:D cashflow yener fln dinlemedim ama amelem dinliyosa bu kadar konuşuosa züperdir işte o kadar şmdi sirhot sana sesleniyorum :
Seviyorum de seviyorum de seviyorum de ulan--seviyorum
YALAN SÖYLÜYORSUN:D:D:D
-----------------------------
yerim lan ben seni :D:D:D:D:P:P
-
yavrum pazar buluşuoz az kaldı ama psikolojimin bozulmaması için pc kapıyorum yarına iki ezber sınavım var hade gömdüm bashbash:D
-
türkçe rap dinlerim ama bundan çok çok çok daha iyileri var.Keman+dıp çıkı dıp çıkı.Mc'lerin de kalitesi belli.
-
cash flow-yener falam pek dinlemem açıkçası.dha bi yer üstü takılıorum : P (sago-kolera-abluka alarm-zet falam filam : ) )
-
eger dinliyeceksen sagopa dinliyeceksin tabi illa yener diyosan çöktü geceyi dinliyebilirsin...
-
Bir arkadaş Yener'in en iyi parçasını istemiş,bence "Çöktü gece" parçası
Sıçtığımın Dünyası,Derdine ne?E ne istiyon gibi felsefik bir isyan dolu söze imza atmıştır parçada : )
Buyrun linki: http://rapidshare.com/files/23647627/_oektue_gece.mp3.html
Bu arada "Rakbenadam" rumuzunu çok beğendim (Sadece İnsan)
Ayrıca başlık açan arkadaşıma bir tavsiyem olacak forum başlığında " Manyak parça,böylesini görmedim,dinleyin kopacaksınız" gibisinden telkinlerde bulunmazsanız dinleyen insanlarda da önyargı oluşturmamış olursunuz,adam dinliyor ardından "bu mu lannn" diyor,yani siz şarkıyı tavsiye edin bırakın biz karar verelim kopacakmıyız kopmayacakmıyız...
Saygılar