folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cahilliğe Bak Ya

Cahilliğe Bak Ya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_024102
    ahmet_024102's avatar
    Erkek
    bura türkiş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roque
    Roque's avatar
    Erkek
    Bırak Kim Ne Derse Desin Sen Bildiğini Yapmaya Devam Et :)) Geçmiş oLsun...

Tutamayacağım SÖZLER Vermem, ADIMLARIMDA Kim Ne Der DİYE Düşünmem, BASİT Kişilerle POLEMİĞE Girmem, CESARETSİZLİĞİ Gururla ÖRTMEM, YALAN ve TAKTİKLERLE Uğraşmayın YEMEM, Güvenmedikçe SEVMEM ve SEVEMEM, Ağır GELİYORSA Bunlar FİRAR Serbesttir ÜSTELEMEM!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    ADAM harbiden çok buyuk ayıp etmiş,sen ben türküm dedin mi iş orda biter hiç bir lugat geçerli sayılmaz.Ne güzel sen demişsin ama adam AYRIMCI salaklardan birisi oldugu için öle demiş sen kafanı takma benim gibi birisi olsa idi şöle derdim.
    ****KENDİNİ TÜRK GİBİ HİSSEDEN HERKES TÜRKTÜR***** bu kadar gerisi cahilliktir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    herşeyi geçtik bide adam dava açıyo. emniyete gittim bi saat ifade verdim. amk ne cekiyosak sivri dilimizden, asabiyetimizden cekiyoruz. vay mk yaa valla moramlen çöktüm

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Stifler hiç bişe olmaz kardeş. Atatürk'e hakaret sonra çifte standart. Sen Türkiye cumhuriyeti vatandaşısın, kolay mı öyle bir tane dallamaya yedirsinler seni. Sen güzelce ifadeni o elemanı fişliyecek biçimde ver alsınlar içeri..

Zaten vatanın bu tiplere ihtiyacı yok..
    Moralini de bozacak bişey yok.. Cahilliğini koymuş ortaya. Sen şikayette bulun, davanın ardından bir de tazminat davası aç, Tatarlara ve Atatürke söylediği laflar için.. Bir de seni milletin içinde rencide ettiği için.. Bir de dinine filan iliştiği için..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    gavur war gavur war...

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    temiz bi dayak attırcan ona senin oldugunu belli ettirmeden sonra denildigi gibi hakaretten falan dava aç ...

haksızlık karşısında egilme :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Yok bu Irkçılık değil cahillik..Aynı Irktan olduğunu dahi bilmemek bilgisizliğin daniskası..Kardşm dert etme sen bunları burada bunlar konuşulmuyor bile çünkü Trakyanın yüzde 80i göçmen..Daralan sınırlar ile birlikte Tr ye gelenler vsvs..Bende Bg göçmeniyim be dert etmeyesin bazı şeyleri salla gitsin :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Benim de gözlerim çekik ama ii ki ne japona ne tatara benzeten çıktı şu ana kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BCKP
    BCKP's avatar
    Erkek
    Allah sabır versin inan halini anlıyorum cahille ugraşmak zor.

Been there, seen that, got the scars ...
Toplam Hit: 5316 Toplam Mesaj: 35