folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cahilliğe Bak Ya

Cahilliğe Bak Ya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    Ya Stifler Sen Sağımı Ağır Çakıyosun Bilmem Ama 1 Direk Sol BiSolKroşe e Bi Direkt Sağ Gömseydim.

Adam Atatürke Küfür Ettiye Hamuğa Korlar. Şahidin Varsa Tabi.

Konyada YAşıyorsun Tabi. Orda Çoğunluk Aşırı Milliyetçi. Bayaa Cahil Var BU Konuda. Ayrıca Ispartanında Öyle Olduğunu Duydum.
    Arkadşın Saçı Uzun Diye Ülkücü Ktiketli Serserilerle Kavga Etmiş.

Cebite Gelde Tanışalım Kardeş Tbt Kardeşliği.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    sağa kesinlikle çekmediğim kesin Atatürkçü ve milliyetci bi insanım. ben o adamın kolundan tuttuğumda babam aklıma geldi vuramadım (babam yaşındaki adama elim kalkmadı anlayacağınız) buradaki çoğu insan milliyetçi falan değil yobaz.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    bence adam sana bu hareketleri bilinçli yapmış. sen de onun ne sikim olduğunu öğrenip aynısı yapmalıydın diye düşünüyorum. (kesin avşardır ibne)

https://twitter.com/ElliotticianRB
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    Diyeceksin Senin aq

Sonra ,Adami bir güzel döveceksin .

o tür adamlara IRK'cı degil
    Yobaz diyoruz .

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    olm senin yanında bıçak yok mudu?
    kessedin çükünü mollanın :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    anti olm 10.kattan aşağıya 3 er bazı yerlerde 5 er atlaya atlaya indi merdivenleri elimdeki ekmek bıcağını görünce, adamı dövseydim suçlu direk ben oluyordum, emniyetteki abiler çok yardımcı oldular sağolsunlar, ifade almadan önce hücre gibi boktan biyere kapattılar (karanlık ve kokulu) kendimi terör suçlusu gibi hissetmemi sağladılar (danıştay saldırısını ben yaptırdım diyesim geldi) sonra ifademi verdim elimdeki bıcağı gazete vs diye salladım :) bugünde ben suç duyurusunda bulunacam inşallah

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabbet_fedaisi
    muhabbet_fedaisi's avatar
    Erkek
    provoke olmuşsun kardeş hayırlı olsun . o adamın senin dükkanında neişi varmış yaw. zati böyleleri ülkeyi buhale getirdi diyemiyorum çünkü böyle demem için bi icraatımın olması lazım. ne varsa yeni nesilde var.inşallah daha aydınlık bir geleceğe ulaşırız.

ümit kesilirse hayat biter, ümitsizlik hayatı zehirler, keder hayat damarına vurulan bir neşterdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    Stifler kardeşim benim annem de tatar babam da tatar bende tatarım.. bana şunu kimse diyemez ki sen Türk değilsin...
    Öz ve öz Türk tatardır.. Stiffler çok güzel örnek vermiş. Osmanlı türkleri çeşitli bölgelere göndermiş.. Gözler niye çekik? Hiç mi Tarkan filmini izlememiş? orda durduk yere mi adamın gözlerini çekmişler? Hasbinallah...

Allahtan bulunduğum yerlerde böyle cahiller yok..
    Yalova 4 sene, Sivas 2 sene,İstanbul 8 sene son olarak 4 senedir alanyadayım bütün bu gittiğim yerlerde bana sen gerçek Türksün dediler.. evet Türklüğümle gurur duyarım..

Sitfler sen takma kafana tarih biliyor bizim Türk olduğumuzu cahil öküzler bilmese kaç yazar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    ne geri görüşlü insanlar var sana anlatmam...
    bunların en başı şuan başımızda olan hükümet .. akpartiyi iktidar yapan bi milletten ne bekliyosunki ya .. ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    köylü de geç karşıya krdş bunlarla uğraşmaya değmez bizde o tür davranışlarla karşılaşıyoruz şahsen erzurum ispirliyim rizede yaşıyorum rizeli insanların ispirli kesime bi fobileri war adamlar bizi sevmiyor ne yapacaz mecburen bunlarla uğraşmak zorundayız senelerdir uğraşıyoruz artık rizede ispirli olarak güzel bir yer edindik adamlar sevmesede bize muhtaclar yazları ispirde geçiyor ister istemez bizi seviyorlar yani bu tür insanlara bişe demeyeceksin biraz sabret Allah sabır versin krdş
Toplam Hit: 5306 Toplam Mesaj: 35