Çalışma Koltuğunuz Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    C10H15N bunu yazdı

Hani sen fakirdin amk

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    yolbulucu bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

Hani sen fakirdin amk

Fakiriz diye çalışma masamızda mı olmayacak 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

Yıllardı ofisde ve evde çok çeşitli koltukları uzun süreli test etmiş biri olarak; oyuncu koltuklarını geç. Görüntüsünden çok ergonomisine bak.

Benimde 1 yıldır kullandığım fiyat/performans olarak tavsiye edeceğim ürün : Ikea Jarvfjallet. Bazen günde 12 saat pc başında çalışıyorum ve boyun fıtığım var.

Koltuk oturma kısmı ileri/geri hareket edebiliyor + koltuk süngeri yoğun + hareketli ayarlanabilir bel desteği + ayarlı boyun desteği + hava alıp terletmeyen ve omurga şeklini alan file arkalık. Yükseklik ve yaslanma ayarlarını saymıyorum onlar hepsinde standart.

Yine çalışma masası için ikea bakabilirsin, 10 yıl garantli masaları var. Bekant gibi yükseklik ayarlabilir ve az ayaklı modeller mevcut.

cukurova tarafından 30/Oca/21 20:50 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Koltugu bilmemde masa icin su tavsiyede bulunayim.

Buyuk bir masa alacagina

Begendigin  kucuk saglam bir masadan 2 tane alip L seklinde koyarsin yada U seklinde ...

Bu tip duzen daha kullanisligi oluyor. 

Bunu pencerenin önüne koyuyorsun. Birine bilgisayar, digerine yazici kalemlik ofis malzemeleri., Digeri de bos olur baska evrak isi icin...

Hemde bu sistemi pencerenin onune koyarsan hem.gunesten faydalanirsin aksam olunca diger masaya dönüp calisirsin. 

Ne demek istedigimi  atayim  

futurist tarafından 30/Oca/21 21:46 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

xdrive fırtına serisi kullanıyorum mutluyum. Eğer masajlı ve ayak uzatmalıyı almayı düşünürsen bir dipnot bırakim.  Boyun uzunsa ayak uzatma kısmı yatar pozisyonda olmadığın sürece bir işine yaramaz baldırlarda kalıyor. Masaj kısmı ise avmlerdeki gibi değil. 90lardaki tv'da satılan titreşim kemerleri ayarlarında titretiyor. Yani çok bir masaj bekleme ama titreşimde fena değil

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    C10H15N bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

Hani sen fakirdin amk

Fakiriz diye çalışma masamızda mı olmayacak 

zengin evi olm burası , bak benim eve

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Uzun süre standart bir çalışma koltuğu kullandım. Çok fazla çalıştığım günlerde belimin ağrısından duramaz hale geliyordum. 

Sonra ofiste, geriye doğru oturduğun bölüm ile yatan bir koltukta oturdum. Ben bugüne kadar ne bok yemişim dedim kendi kendime.

Baya baya araştırdım. Bulduğum ve denediğim en iyilleri sırayla;

1- Nurus - Ortalama 4000-5000 TL Arasında

https://shop.nurus.com/tr/urunler/calisma-koltuklari/me-too-fluid-motion-kirmizi-kumas/

2- Bürotime - 2000 TL civarında. Aşağıdaki web sitesinden işlev bölümüne girersen bahsettiğim olayı anlayabilirsin. 

https://www.burotime.com/tr/tone-yonetici

3- İkea Markus - Ben aldığımda 1100 TL'ydi. Şimdi 1600 civarında. 1 Senedir kullanıyorum. Gayet memnunum. Nurus kadar iyi olmasada bürotime ile aynı kalitede diyebilirim. 

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/40103100/markus-calisma-sandalyesi.aspx

İkea'da JARVFJALLET diye bir model daha var. Bunun işlevleri daha fazla ama kollarını beğenmediğim için almadım. 

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

duvardaki panodaki resimdeki walter bishop mu

Hatasız Kod Olmaz... :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

140x90  ölçülerinde mdf aldım sonra bunlara bir de metal ayak aldım 80cm yükseklğinde. daha sonra ayakları monteledim mis gibi masa oldu. hem istediğim ölçüde, hem istediğim yükseklikte valla tavsiye ederim.

edit : benim için önemli olan masanın derinliği, yüksekliği idi. geniş masaları seviyorum, bolca malzeme koyabiliyorum rahat rahat. gerektiğinde 2 laptop + 1 monitör rahatlıkla sığıyor. çok da güzel yani

KotomineKirei tarafından 30/Oca/21 23:26 tarihinde düzenlenmiştir

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Legion_
    Legion_'s avatar
    Erkek

Hocam 2 tane 70x120 masa aldım metal ayaklı ve L şeklinde koydum

Üstünde laptop allinone ve 3d yazıcı bir Tarafta diğer tarafta elektronik malzemeler rahat rahat yetiyor..

1 senedir kullanıyorum gayette kullanışlı.. 

https://www.hepsiburada.com/bitirdin-120-cm-bilgisayar-masasi-calisma-laptop-ofis-masasi-p-HBV00000TWKPT?magaza=B%c4%b0T%c4%b0RD%c4%b0N

Eski kafalı bir adamım... En büyük isteğim midesi birayla dolmuş bir halde evinin kapısının önünde oturup bir gölü ya da başka bir şeyi öylece seyreden yaşlı bir adam olmak..
Toplam Hit: 6272 Toplam Mesaj: 51
çalışma koltuğu