Çalışma Koltuğunuz Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/burocci-porsche-fileli-mudur-koltugu-siyah-1045a0541-p-HBV00000KMMVT?magaza=LENATECH

ve 

https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/evdemo-buket-lux-calisma-masasi-siyah_pdp_612758489

aldım şu an bir problem yok sandalye beklentimin üstünde ama.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

Hayırlı uğurlu olsun hocam.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

Hocam ben bunu aldım uzun araştırmalar sonucu, aylardır kullanıyorum ne ses var ne de rahatsız eden bir şey. Casella Bella (700 TL)

edit: masa olarak bunu aldım, ayakları falan gayet sağlam hiç bir şekilde sallanma vs. yok. odamda yer olmadığı için kısa aldım daha uzunları da var
    https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-120-cm-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-sakremento-mese-p-HBV00000Q7K0H?magaza=ceramical 

Webci58 tarafından 06/Şub/21 18:11 tarihinde düzenlenmiştir

Frontend Dev.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

Çok teşekkür ederim abi :)

@Webci58 onu da öneren çoktu hocam. Ama bel desteği yok diye almadım o attığını. Bendekinde ayarlanabilir beld desteği var.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dalyKadir
    dalyKadir's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı

Çok teşekkür ederim abi :)

@Webci58 onu da öneren çoktu hocam. Ama bel desteği yok diye almadım o attığını. Bendekinde ayarlanabilir beld desteği var.

bel ve kafa desteği önemli hocam. ben yatarak calisiyorum diye alıştım :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

L masada tam birleştikleri yere yakın oturmayı seviyorsan iki masayı birleştirmek sinri bozucu olabilir, benim eskiden öyleydi kırasım geliyordu tam köşedeki ayakları.

6 sene önce felan "Adore Newyok L Ofis Masası" aldım, hala var Adore'nin sitesinde ama benimkio değil. Aynı tasarımın boyutlarını ufalttılar öyle satıyorlar birkaç senedir. Onu da bir arkadaşa ve babama aldık memnunlar ikisi de ama bulabilirsen fabrikada vs bendeki eski versiyonunu al kesinlikle. Direk 2x1 metre masa, l kısmı için biraz içeri tarafta tek bir ayak var, çok rahatsız etmiyor en dışta olmadığı için. 
    Tıkış pıkış masada durmıyorum, darlanıyorum. Böyle hem geniş oluyor hem de dağınıklık çok belli olmuyor hemen :) Dah amonitörün arkasında da 30-40cm alan var.

edüt : yüksekliği 74cm, 2.5 da üst kalınlığı var 76.5ta duruyor klavye vs.

senin masada nurulmac11'in masada güzelmiş ya gözüm kaldı bakınayım bi ben. 2000'lerden kalma çalışma masasıyla devam ediyorum artık bıktım ^^

Böyük iyidir hocam :) 2 ekran olduğund  yanda not alacak yazacak çizecek , çay bardağını tabağı vs yana koyacak yer olmayınca delleniyorum afakanlar basıyo.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

L masada tam birleştikleri yere yakın oturmayı seviyorsan iki masayı birleştirmek sinri bozucu olabilir, benim eskiden öyleydi kırasım geliyordu tam köşedeki ayakları.

6 sene önce felan "Adore Newyok L Ofis Masası" aldım, hala var Adore'nin sitesinde ama benimkio değil. Aynı tasarımın boyutlarını ufalttılar öyle satıyorlar birkaç senedir. Onu da bir arkadaşa ve babama aldık memnunlar ikisi de ama bulabilirsen fabrikada vs bendeki eski versiyonunu al kesinlikle. Direk 2x1 metre masa, l kısmı için biraz içeri tarafta tek bir ayak var, çok rahatsız etmiyor en dışta olmadığı için. 
    Tıkış pıkış masada durmıyorum, darlanıyorum. Böyle hem geniş oluyor hem de dağınıklık çok belli olmuyor hemen :) Dah amonitörün arkasında da 30-40cm alan var.

edüt : yüksekliği 74cm, 2.5 da üst kalınlığı var 76.5ta duruyor klavye vs.

senin masada nurulmac11'in masada güzelmiş ya gözüm kaldı bakınayım bi ben. 2000'lerden kalma çalışma masasıyla devam ediyorum artık bıktım ^^

Böyük iyidir hocam :) 2 ekran olduğund  yanda not alacak yazacak çizecek , çay bardağını tabağı vs yana koyacak yer olmayınca delleniyorum afakanlar basıyo.

marangoz bi arkadaş var bi sorayım böyle basit bi işi kaça yapar. sadece tekerlekli bi çekmece kısmı fazladan olsa yeter. kasayı bi yere sokuşturur insan

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

Hocam ben bunu aldım uzun araştırmalar sonucu, aylardır kullanıyorum ne ses var ne de rahatsız eden bir şey. Casella Bella (700 TL)

edit: masa olarak bunu aldım, ayakları falan gayet sağlam hiç bir şekilde sallanma vs. yok. odamda yer olmadığı için kısa aldım daha uzunları da var
    https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-120-cm-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-sakremento-mese-p-HBV00000Q7K0H?magaza=ceramical 

Bunu görüp bunu aldım hocam bende bugün https://www.hepsiburada.com/decofis-melodi-fileli-ofis-koltugu-p-HBV00000TW5OB

Masa için yıllardır ikea nın bu setini kullanıyorum çok rahat oluyor. https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/19047309/linnmonfinnvard-calisma-masasi.aspx Ayakları ve tablası ayrı satılıyor, 3 adet 24inç monitör ve laptop sığıyor rahatlıkla.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

tanıdık bir esnaf bana bunu bin liraya satmaya çalıştı, 700 lira demek

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

fileli ofis koltugu var gunde 8 saat fln oturuyorum rahatsız etmez pıyasada 400 600 arası bulunuyor masa ıcın kendım bı masa yaptırdım 1.20 40 boyutunda yukseklık 1 m olması lazım 500 cıvarı tutmustu 

salla gitsin ölecez zaten :D
Toplam Hit: 5659 Toplam Mesaj: 51
çalışma koltuğu