Çalışma Koltuğunuz Nedir ?
-
yolbulucu bunu yazdıC10H15N bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
Hani sen fakirdin amk
Fakiriz diye çalışma masamızda mı olmayacak
zengin evi olm burası , bak benim eve

çok fakir yaşantım oldu ama bu fakirlik değil hocam hizbullah hücre evi olmasın?
-
Teşekkürler mürit ve mürideler. Araştırmalarım sonucunda sandalye olarak bir sonuca varamadım. Masayı özel yaptırıyorum yüksekliği 80 cm olmasını istiyorum en az çünkü. Aşağıya bakmak istemiyorum :D
-
10 yıldan beri dükkan işletiyorum.O zamanın parasıyla 150-200 TL'lik koltuklar aldım hep birkaç seneye çöp oldu. En son 500 TL verip İkea Markus aldım. Neredeyse çizik dahi yok. 4-5 senedir kullanıyorum. 10 yıl garantili. Oturması çok rahat. 2-3 koltuk parasını peşin vermiş oldum ama hem rahat oturuyorum hem de çirkin görünmüyor. Dükkanda 2 kedi var arada üstüne çıkıyorlar onlar bile yırtamadı.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Teşekkürler mürit ve mürideler. Araştırmalarım sonucunda sandalye olarak bir sonuca varamadım. Masayı özel yaptırıyorum yüksekliği 80 cm olmasını istiyorum en az çünkü. Aşağıya bakmak istemiyorum :D
monitör kullan onun yerine. ellerini de yukarı koycan bu senaryoda.
-
IKEA Markus kullanıyorum, gayet memnunum. Bugün yeniden koltuk almam gerekse yine Markus alırım.
-
JPriest bunu yazdı
IKEA Markus kullanıyorum, gayet memnunum. Bugün yeniden koltuk almam gerekse yine Markus alırım.
simdi baktim, cok güzel koltukmuş. Ben evde ikea dan alinma Langfjall kullanıyorum : https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/49252765/langfjall-calisma-sandalyesi.aspx suan ki fiyatın görünce dibim düştü, 175 tl ye almiştim. küçük, evde az yer tutsun pek kullanmam diye bunu almiştim. Fakat pandemi ile beraber evde sandalyeden kalkmak nasip olmamaya başladı.
edit : imla.
undefined-01 tarafından 01/Şub/21 11:30 tarihinde düzenlenmiştir -

-

-
Legion_ bunu yazdı

ev taşıdıpğım için dağınık ortalık biraz.. İki masanın birleştiği yere de bir parça kestirdim daha geniş alan olsun diye ama o kısım duvardan dolayı su an için koyamadım..
-
MaviGozluDev bunu yazdı
L masada tam birleştikleri yere yakın oturmayı seviyorsan iki masayı birleştirmek sinri bozucu olabilir, benim eskiden öyleydi kırasım geliyordu tam köşedeki ayakları.
6 sene önce felan "Adore Newyok L Ofis Masası" aldım, hala var Adore'nin sitesinde ama benimkio değil. Aynı tasarımın boyutlarını ufalttılar öyle satıyorlar birkaç senedir. Onu da bir arkadaşa ve babama aldık memnunlar ikisi de ama bulabilirsen fabrikada vs bendeki eski versiyonunu al kesinlikle. Direk 2x1 metre masa, l kısmı için biraz içeri tarafta tek bir ayak var, çok rahatsız etmiyor en dışta olmadığı için.
Tıkış pıkış masada durmıyorum, darlanıyorum. Böyle hem geniş oluyor hem de dağınıklık çok belli olmuyor hemen :) Dah amonitörün arkasında da 30-40cm alan var.edüt : yüksekliği 74cm, 2.5 da üst kalınlığı var 76.5ta duruyor klavye vs.

senin masada nurulmac11'in masada güzelmiş ya gözüm kaldı bakınayım bi ben. 2000'lerden kalma çalışma masasıyla devam ediyorum artık bıktım ^^