Call Of Duty Modern Warfare 3 - Görüşleriniz
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------insidae bunu yazdı:
-----------------------------aynen zamundaya yeni düşmüş zamunda hesabı olmayan pm atsın veririm faydalanın yeterki.
-----------------------------Yukarda link verdim zaten işte?
-----------------------------verdiin link 60'ı anca görüo :)
-----------------------------Ben ölümcül çekiyorum valla.
-----------------------------ölümcül çekenleri anlamıyorum aga nasıl çekiyonuz böyle :W
-
satayım size real debrid premium adam gibi çekin aq ugrasmayın böle : )
-
şimdiden söylim bok gibi hiç o 4 deki 5 deki zevk yok bi vietnam yapmışlar bi rusya olmamış.s ama bi tane gemiye ingiliz sas komondaları cıkartma yapıyor orası cok fena gerisi tırt.
-
ben begendim.. 4 - 4.30 saatte falan da bitirdim..
orjin alıp mp atabilirim zamanım olursa ki sanmıyorum o yüzden sp yeter bana (:
-
acaba biri oyunun kurulumunu anlatabilirmi?
http://www.azbirazoyun.net/call-duty-modern-warfare-3-full-7-part-13gb-t48886.html
bu arada oyunu ben burdan indirdim?
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------acaba biri oyunun kurulumunu anlatabilirmi?
http://www.azbirazoyun.net/call-duty-modern-warfare-3-full-7-part-13gb-t48886.html
bu arada oyunu ben burdan indirdim?
-----------------------------hocam oyun kurulu iniyor zaten. sen crack dosyalarini oyunun icine atip exe yi calisitircaksin.
bu arada konu iyice sapitti he.
-
dostum yazdığıma bakarsan ben başka siteden indirdim. girersen o siteye bende indiğinde içinde sim sid dosyaları filan var phonix filan demişler ama hata veriyor biryerde. oyüzden soruyorum?
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------dostum yazdığıma bakarsan ben başka siteden indirdim. girersen o siteye bende indiğinde içinde sim sid dosyaları filan var phonix filan demişler ama hata veriyor biryerde. oyüzden soruyorum?
-----------------------------simdi baktim da o siteye, nurky de steam versiyonunu indirmisti sanirsam.. onunla bi iletisime gec bence hocam..
-
şuan bitirdim mw3 ü. öncelikli olarak oynanış ve action güzel ama gerçekçilik ve mp derseniz sıfır bence.
bf3 e gelince mükemmel ses ve grafik kalitesi war. gerçekçilik tavan. ama sp resmen vasat. ama olay mp ye mükemmel ötesi
kısacası mw3 sp > bf3 sp
bf3 mp > mw mp
-
indiremeyen premiumu olmayan..
bi hassa bir çok sikinti çeken hızı az gelen yeri dar gelen vs varsa.
pm'lesin.
direk link gönderiyim.