Call Of Duty Modern Warfare 3 - Görüşleriniz
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------of of mactavish öldü yaa :(
-----------------------------spoiler vermesen olmaz demi :D ?
ne dicem hızlı torrent verinde indirek yahu.
zamunda çok berbat.
-----------------------------olayın hepsini yazardım ama :D
-----------------------------olum sen torrent'ı ver ben hikayeyi anlarım :D
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------of of mactavish öldü yaa :(
-----------------------------spoiler vermesen olmaz demi :D ?
ne dicem hızlı torrent verinde indirek yahu.
zamunda çok berbat.
-----------------------------olum sen torrent'ı ver ben hikayeyi anlarım :D
-----------------------------torrent sana goorban olsun :D
http://www.multiupload.com/MPZFF3T49X
zamunda var ama sen istemiyon evet biraz berbat :)
bu arada konu altındaki crackla spec ops a girebiliyoruz mu
edit: oyuna bile girmiyor :W
multiplayer ve spec ops ta awp var beyler :) orjinal almak için bir neden daha
-
Oyunun %22'sinde reliable command buffer overflow hatası aldım.nette tek bi yerde vardı çözümü giderken caddeden değil sağdaki pencerelerden gidin sorun kalkıyor.garip ama düzeldi nasıl bir bugsa..
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Oyunun %22'sinde reliable command buffer overflow hatası aldım.nette tek bi yerde vardı çözümü giderken caddeden değil sağdaki pencerelerden gidin sorun kalkıyor.garip ama düzeldi nasıl bir bugsa..
----------------------------- -
kaç gündür indiremedik ki görüş bildirelim anasını satıym.
-
arkadaşlar benimde bir sorum olacak bitiren arkadaşlara; bugün oyunu bitirdim ama hala campaign % 50 de görünüyor altta da ingilizce bişeyler yazıyor ama tam anlamadım modern warfare 2 ile ilgili bşeyler yazıyor %100 olması için ne yapmam lazım acaba bileniniz var mı ? oyun bitti mi yoksa bişekilde devam edecek mi
-
kararti bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar benimde bir sorum olacak bitiren arkadaşlara; bugün oyunu bitirdim ama hala campaign % 50 de görünüyor altta da ingilizce bişeyler yazıyor ama tam anlamadım modern warfare 2 ile ilgili bşeyler yazıyor %100 olması için ne yapmam lazım acaba bileniniz var mı ? oyun bitti mi yoksa bişekilde devam edecek mi
-----------------------------oyunu tüm zorluklarda bitir easy hard falan %100 olr
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------kararti bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar benimde bir sorum olacak bitiren arkadaşlara; bugün oyunu bitirdim ama hala campaign % 50 de görünüyor altta da ingilizce bişeyler yazıyor ama tam anlamadım modern warfare 2 ile ilgili bşeyler yazıyor %100 olması için ne yapmam lazım acaba bileniniz var mı ? oyun bitti mi yoksa bişekilde devam edecek mi
-----------------------------oyunu tüm zorluklarda bitir easy hard falan %100 olr
-----------------------------cevap için teşekkür ederim ama bana saçma geldi niye böyle bişey yaptılarsa daha zor oynayınca fazladan bölüm mü çıkacak :)
-
kararti bunu yazdı:
-----------------------------cevap için teşekkür ederim ama bana saçma geldi niye böyle bişey yaptılarsa daha zor oynayınca fazladan bölüm mü çıkacak :)
-----------------------------aga bu pc falan topluyosunya oyunda onların hepsini aldın mı?
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------aga bu pc falan topluyosunya oyunda onların hepsini aldın mı?
-----------------------------yok yaa önüme çıkan ve hareket eden herşeyi öldürdüm pc falan görmedim ben heyecandan :)