Çamaşır Makinesinin Ortalama Ömrü Ne Kadardır?
-
Cesnist bunu yazdı
bizde arçelik var 26 yaşında kendisi :)
Evet bizde de arçelik var 20ye vurdu. Tamirci 10 yıllık ömrü kaldı bunun yenisini alırsanız 5-6 yıl anca dayanır buna devam dedi. Tamam ozamansa dedik.
-
by_Tet bunu yazdıCesnist bunu yazdı
bizde arçelik var 26 yaşında kendisi :)
Evet bizde de arçelik var 20ye vurdu. Tamirci 10 yıllık ömrü kaldı bunun yenisini alırsanız 5-6 yıl anca dayanır buna devam dedi. Tamam ozamansa dedik.
Eskiler daha sağlam valla şimdikilerin garantisi bitince bozuluyorlar.
-
Yani sonuç olarak elemanlar bırakayım kafalarına göre takılsınlar mı diyorsunuz hocalar?
-
u235 bunu yazdı
Hacılar selamlar.Bizim bir Beko makina var 700 tl ye geçen sene aldık.
Şimdi bu makina haftada 5 defa çalışıyor.2 tane eleman var bunlar sene çamaşırları hep ön yıkamalı 2 saatlik programda yıkamak için diretiyorlar.Hepimiz 800 sıkmada yıkıyoruz ama 1.30 saat kullanıyor herkes o 2 eleman hariç.Ben mezun olmadan makina bozulsun istemiyorum.Acaba böyle yıkasalar hep bu ikisi önümüzdeki 3 sene içinde makina pert olur mu yoksa bir sakıncası yok mudur bırakayım yıkasınlar mı?
benim ev arkadaşım böyle küçük hesap yapsa onu döverdim :)
-
u235 bunu yazdı
Hacılar selamlar.Bizim bir Beko makina var 700 tl ye geçen sene aldık.
Şimdi bu makina haftada 5 defa çalışıyor.2 tane eleman var bunlar sene çamaşırları hep ön yıkamalı 2 saatlik programda yıkamak için diretiyorlar.Hepimiz 800 sıkmada yıkıyoruz ama 1.30 saat kullanıyor herkes o 2 eleman hariç.Ben mezun olmadan makina bozulsun istemiyorum.Acaba böyle yıkasalar hep bu ikisi önümüzdeki 3 sene içinde makina pert olur mu yoksa bir sakıncası yok mudur bırakayım yıkasınlar mı?
hacı hayatımda senin gibi kıl adam görmedim :) bırak yıkasın adamlar..
5 yıl garantisi var zaten
-
Hacılar makinaya 250 liraya yakın para harcadım.Ben mezun olmadan makina harap olsun istemiyorum.Ben gittikden sonra isterlerse zalimadamın videodaki gibi yapsınlar :)
Bide şöyle bir durum var bu öbür 2 adam bu sene gelen ve makinaya bizim verdiğimiz paranın yarısını veren adamlar.O yüzden pek sallamıyorlar makinaya ne olacağını.
-
Makinanız uzun yaşar calgonlaaa
-
hergün çamaşırmı yıkanır be.
-
istedikleri kadar uzun programda derecede yıkasınlar hiçbirşey olmaz.. zaten çok doldurursalar iyi yıkanmaz.. deterjan bile kıyafetten çıkmaz..
-
http://www.koctas.com.tr/camasir-makineleri/Beko-D3-5061-B-Camasir-Makinesi/6923-11952/?gclid=CIrD-6WKuLwCFUnjwgodkD4Akw
reiz alet buysa rahat ol.
yurtta bundan var çatara patara her gün en az 5 yıkama yapıyor canavar gibi 1,5 seneyi devirdi