Çamaşır Makinesinin Ortalama Ömrü Ne Kadardır?
-
akmarky bunu yazdı
http://www.koctas.com.tr/camasir-makineleri/Beko-D3-5061-B-Camasir-Makinesi/6923-11952/?gclid=CIrD-6WKuLwCFUnjwgodkD4Akw
reiz alet buysa rahat ol.
yurtta bundan var çatara patara her gün en az 5 yıkama yapıyor canavar gibi 1,5 seneyi devirdiYok hocam bundan değil bizimkisinin üstünde ekran falan var başka.
-
RETRET bunu yazdı
Zemini gönyelersen (sıfıra sıfır düzeltirsen), suyunu eksik etmezsen ve prizle fiş arasına kara kutu koyarsan her gün 2 kere de çalıştırsan bozulmaz.
edit: galgon da kullan.
priz ile fiş arasındaki kara kutudan kastın nedir hocam ben tam anlayamadım
-
Genelde en çabuk yıpranan nokta bilyalardır. Bizim 4 senelik siemens marka makinanın bilyalarını geçen hafta değiştirdik dağılmışlar (8 kiloluk, her gün ve günde en az 2 defa çalışan bir makinaydı). Tamiratı usta yaparsa 150 lira siz yaparsanız 50 lira gibi bir ücret tutuyor bilyalar ve keçe için. Bunun dışında kolay kolay bozulmaz makina. Elektrik gidip gelmelerinden beyin denen kart yanarsa veya dokunmatik tuşları var ve nemden oksitlenirse bir şey diyemem ama fazla bir mekanizma yok çamaşır makinalarının içinde.
-
Teyzemde bir makina var gavur ölüsü gibi eski bir şey geçen yıl buzdolabı getiren adam makinayi görünce tutturdu bunu bana satar mısın diye. Marka model hatırlamıyorum ama adam bayağı ciddiydi. Makina 15 seneden fazladır çalışıyormuş. Adamın bir bildiği var ki ısrarla istedi.
Murit Makina öyle kolay bozulacak bir şey değil. Bırak çalışsın.
-
10 yıl beyaz eşyanın ömrü
-
profilo var 1999 depreminden 2 ay önce alındı
1 ay bir fiil çalıştı depremden kurtulan eş dostun çamaşırları yıkanıyordu
1 sefer tamir görmedi
millet 2 senede bir makina değiştirince hayretler içinde kalıyorum