Camel Sigara 6.5 TL‘Ye Düştü
-
Evet beyler bayanlar. Son yapılan haberlere göre 8.5TL olan camel, 6.5 TL'ye düşmüş..Cumartesiden itibaren tüm camel çeşitleri bu fiyattan satılmaya başlanmış. Kimisi Türkiye'den çekilecekleri için stokları eritmek açısından, kimisi ise rekabeti kızıştırmak için yapıldı demiş.. Ev arkadaşlarım sarma tütün içiyor bildiğiniz bok kokuyor ev.. Sigara kullanan diğer arkadaşlara hayırlı olsun
Kaynak: http://www.medya365.com/ekonomi/camel-sigara-fiyati-65-tlye-dustu-jti-camel-10-mayis-2014-fiyati-h167208.html
-
Bizim markette de yazı asmışlar camel 6.5 tl diye dün görmüştüm anlam veremedim akşamda arkadaş söyledi hakkaten öyleymiş sigaraya indirim ilginç geldi bana da
-
konusu açılmıştı silinmişti de :D ama oh olsun amk ya sonunda camel whiteımı içiyorum miss gibi :D
-
vay vay vay bende diyorumki bizim çarşıdaki ergenler neden bir elde s3 diğer elde cüzdan ile camel ile battal gazi gibi bir yürüyüş ile çarşıda geziyorlar.
hıammmına hayatımız birşeylere özenmek olmuş.
-
DaSpOnGe bunu yazdı
konusu açılmıştı silinmişti de :D ama oh olsun amk ya sonunda camel whiteımı içiyorum miss gibi :D
hadi ya. arattım camel diye ama sonuç çıkmadı öyle açtım konuyu. neyse admin arkadaşlar silerler olmazsa.
-
100. yıl muhabbeti diyenler var..
-
Tütüncüler tutmuş her köşeyi. Sigara sektörüne bildiğin pandik atar olmuşlar. Diğer markalardada indirim gelebilir. Birde puro fiyatları düşse ne iyi olur. Vanilyalı pro eskiden mekanı komple vanilya yapacak kadar kokardı şimdi kokuyu içen zor alıyor. Kaliteli purolarda indirim olurmuki?
-
kaçak sigara, tütün falan derken sigara piyasasını düşürüyorlar. vergiler zaten yakıyor. tadı aynı mı camel ile? öyleyse var ya ohoy diğer sigaralar nasıl düşmeye başlar.
-
havası kalmadı ki ama şimdi, ben lacivert anadolumu alırım 5.5 tl temiz ismi yeter
-
LARK dan Camel'e terfi edelim o zaman, nasılsa aynı fiyat..
-
eski günlerin hatrına haftada bir camel white alıp içerim artık.