Camel Sigara 6.5 TL‘Ye Düştü
-
abim yılların içicisi ağzına şıçmışlar sigaranın
-
leadertay bunu yazdı
abim yılların içicisi ağzına şıçmışlar sigaranın
Bende yılların içicisiyim hocam neresine sıçmışlar? Ben öyle bişi görmedim.
-
aynen eski tadı yok diyorlar. parlement rizörv akar.
-
aynı bokun laciverti iste hepsi,ne kadar kötü olabilirki
-
Lotus bunu yazdı
havası kalmadı ki ama şimdi, ben lacivert anadolumu alırım 5.5 tl temiz ismi yeter
içilirmi be paşam o sıgara :/ sen içme onu gel perliament ısmarlıyayım sana
-
Olgunisik bunu yazdıTütüncüler tutmuş her köşeyi. Sigara sektörüne bildiğin pandik atar olmuşlar. Diğer markalardada indirim gelebilir. Birde puro fiyatları düşse ne iyi olur. Vanilyalı pro eskiden mekanı komple vanilya yapacak kadar kokardı şimdi kokuyu içen zor alıyor. Kaliteli purolarda indirim olurmuki?
Cüba'ya sormak lazım.
-
elektro smoke yüzünden avrupada satışları baya düşmeye başlamış sigaraların , ülkemizde her ne kadar hükümet elektro smoke u engellemeye çalışsada bilinçli kullanıcılar tüketmeye başladı.
Yakın bir zamanda içinde gerçek tütün mamulü barındıran elektrikli sigara ( sigara üreticileri tarafından yapılmış bu sefer) geliyormuş.
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/saglik/144717.aspx
Tütün firmalarının yeni oyuncağı, elektronik sigara
PanxeR tarafından 13/May/14 10:47 tarihinde düzenlenmiştir
Büyük sigara firmaları tütün üretimine son verip, içinde nikotin ve sağlığa zararlı diğer maddelerin bulunduğu elektronik sigara üretmeye başladı.
Avrupa Kanser Ligi tarafından düzenlenen Avrupa Tütün veya Sağlık Kongresi'nin 6.'sı İstanbul'da başladı. Tütünle mücadele için bir araya gelen Avrupalı uzmanlar, sigara endüstrisinin, sigara konusunda karşılaştıkları direnci “elektronik sigara” ile aşmaya çalıştıkları konusunda uyarıda bulundular. Sigara endüstrisinin nikotin bağımlılığını devam ettirmek için çalışmalarını tüm dünyada elektronik sigaraya yönelttiklerini söyleyen Avrupa Tütün veya Sağlık Kongresi 2014 Bilimsel Sekreteri ve Sağlık Enstitüsü Derneği Başkanı Prof. Dr. Elif Dağlı, “Artık sigara firmaları da tütün toplayıp onları sigara haline getirmekle uğraşmak istemiyorlar. Onun yerine içinde laboratuvarda üretilen nikotin ve nikotinin beyindeki haz merkezlerini uyarmasına yardımcı olacak katkı maddeleri bulunan, duman yerine buhar veren elektronik sigaraları pazarlamayı tercih ediyorlar. 3 büyük sigara firması bu yöndeki üretimine başladı. Yıl sonuna kadar diğerlerinin de kendi markalarını oluşturacağını öğrendik” dedi.
-
MMB bunu yazdı
aynen eski tadı yok diyorlar. parlement rizörv akar.
sağlam sigara 1 hafta günde 1 paket şeklinde içtim ceğerlerimin amkdu derin nefes alamaz oldum o sigara cok fazla müdür
-
samsun 216 deniz mavisi içiyorum tavsiye ederim 5.5 tl
-
sigaraya başlatıcaklar beni tekrar