folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Camel Sigara 6.5 TL‘Ye Düştü

Camel Sigara 6.5 TL‘Ye Düştü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

abim yılların içicisi ağzına şıçmışlar sigaranın 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

abim yılların içicisi ağzına şıçmışlar sigaranın 

Bende yılların içicisiyim hocam neresine sıçmışlar? Ben öyle bişi görmedim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

aynen eski tadı yok diyorlar. parlement rizörv akar.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    aynı bokun laciverti iste hepsi,ne kadar kötü olabilirki

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

havası kalmadı ki ama şimdi, ben lacivert anadolumu alırım 5.5 tl temiz ismi yeter

içilirmi be paşam o sıgara :/ sen içme onu gel perliament ısmarlıyayım sana 

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Tütüncüler tutmuş her köşeyi. Sigara sektörüne bildiğin pandik atar olmuşlar. Diğer markalardada indirim gelebilir. Birde puro fiyatları düşse ne iyi olur. Vanilyalı pro eskiden mekanı komple vanilya yapacak kadar kokardı şimdi kokuyu içen zor alıyor. Kaliteli purolarda indirim olurmuki?

Cüba'ya sormak lazım.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

elektro smoke yüzünden avrupada satışları baya düşmeye başlamış sigaraların , ülkemizde her ne kadar hükümet elektro smoke u engellemeye çalışsada bilinçli kullanıcılar tüketmeye başladı.

Yakın bir zamanda içinde gerçek tütün mamulü barındıran elektrikli sigara  ( sigara üreticileri tarafından yapılmış bu sefer) geliyormuş. 

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/saglik/144717.aspx

Tütün firmalarının yeni oyuncağı, elektronik sigara

Tütün%20firmalarının%20yeni%20oyuncağı,%20elektronik%20sigara

Büyük sigara firmaları tütün üretimine son verip, içinde nikotin ve sağlığa zararlı diğer maddelerin bulunduğu elektronik sigara üretmeye başladı.

Avrupa Kanser Ligi tarafından düzenlenen Avrupa Tütün veya Sağlık Kongresi'nin 6.'sı İstanbul'da başladı. Tütünle mücadele için bir araya gelen Avrupalı uzmanlar, sigara endüstrisinin, sigara konusunda karşılaştıkları direnci “elektronik sigara” ile aşmaya çalıştıkları konusunda uyarıda bulundular. Sigara endüstrisinin nikotin bağımlılığını devam ettirmek için çalışmalarını tüm dünyada elektronik sigaraya yönelttiklerini söyleyen Avrupa Tütün veya Sağlık Kongresi 2014 Bilimsel Sekreteri ve Sağlık Enstitüsü Derneği Başkanı Prof. Dr. Elif Dağlı, “Artık sigara firmaları da tütün toplayıp onları sigara haline getirmekle uğraşmak istemiyorlar. Onun yerine içinde laboratuvarda üretilen nikotin ve nikotinin beyindeki haz merkezlerini uyarmasına yardımcı olacak katkı maddeleri bulunan, duman yerine buhar veren elektronik sigaraları pazarlamayı tercih ediyorlar. 3 büyük sigara firması bu yöndeki üretimine başladı. Yıl sonuna kadar diğerlerinin de kendi markalarını oluşturacağını öğrendik” dedi.

PanxeR tarafından 13/May/14 10:47 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    MMB bunu yazdı

aynen eski tadı yok diyorlar. parlement rizörv akar.

sağlam sigara 1 hafta günde 1 paket şeklinde içtim ceğerlerimin amkdu derin nefes alamaz oldum o sigara cok fazla müdür

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

samsun 216 deniz mavisi içiyorum tavsiye ederim 5.5 tl

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

sigaraya başlatıcaklar beni tekrar

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
Toplam Hit: 9657 Toplam Mesaj: 29