folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Camel Sigara 6.5 TL‘Ye Düştü

Camel Sigara 6.5 TL‘Ye Düştü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JustRulz
    JustRulz's avatar
    Erkek

ballıca içiyorum bende...

http://1ile0.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    Illegal_Character bunu yazdı
    MMB bunu yazdı

aynen eski tadı yok diyorlar. parlement rizörv akar.

sağlam sigara 1 hafta günde 1 paket şeklinde içtim ceğerlerimin amkdu derin nefes alamaz oldum o sigara cok fazla müdür

hacı naptın. ben 3 günde 1 paket içtiğimden sıkıntı yok. zaten bazı yerlerde bulamıyorum. ozaman normal parlement nayt blu. günde 1 paket parlement tüketmek nedir. iflas demektir hacı.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Şimdi almaya gidiyorum deneyimlerimi paylaşırım :D Bakalım eski tadı var mı yoksa depoda kalmış ürünleri mi kakalıyorlar millete..

Edit: Sigara bayat değil eski tadıyla bir fark tadamadım, larktan iyidir :D

DadasAdam tarafından 13/May/14 13:57 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caki_caki
    caki_caki's avatar
    Erkek

evet aldım  malboru  bıraktım  3 tl  fark var  bu aynı  sayılır...  fena degil

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Peki bu fiyatla sürekli mi devam edecek ? Yoksa kampanya falan mı bu olay ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Peki bu fiyatla sürekli mi devam edecek ? Yoksa kampanya falan mı bu olay ?

büyük ihtimalle böyle kalır hocam

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

Evet beyler bayanlar. Son yapılan haberlere göre 8.5TL olan camel, 6.5 TL'ye düşmüş..Cumartesiden itibaren tüm camel çeşitleri bu fiyattan  satılmaya başlanmış. Kimisi Türkiye'den çekilecekleri için stokları eritmek açısından, kimisi ise rekabeti kızıştırmak için yapıldı demiş.. Ev arkadaşlarım sarma tütün içiyor bildiğiniz bok kokuyor ev.. Sigara kullanan diğer arkadaşlara hayırlı olsun

Kaynak: http://www.medya365.com/ekonomi/camel-sigara-fiyati-65-tlye-dustu-jti-camel-10-mayis-2014-fiyati-h167208.html

arkadaşlar eniştem JTI da müyendis  :) onunla konustum şimdi kaçak sigarayla baş edemedikleri için fiyatta indirime gitmişler camel ın bütün stokları ellerinde patlamış birde chesterfield de bayagı bir zor duruma sokmuş :D şimdi 3 tane nokta var 1.şuanda içtiginiz cameller orjinal olarak 8.5 dan piyasada satılan tütünü tadı aynı olan camel 2. evet tadı ve tütünü degişecek ama ellerinde stok eritilene kadar eniştemin söyledigine göre tüm türkiyede 1.5 ay yetecek kadar camel stok u var yani 1.5 ay boyunca iç içebildigin kadar 3.fiyat aynı kalıcak mı onu  firma bir kaç duruma bakarak belirliyecekmiş ( satış durumu talep ve yeni tadı olan camel in piyasadaki durumu) yanlız marketlere filanda 100. yıl diye iyi masal uydurmuşlar he :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    CosTeR bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

Evet beyler bayanlar. Son yapılan haberlere göre 8.5TL olan camel, 6.5 TL'ye düşmüş..Cumartesiden itibaren tüm camel çeşitleri bu fiyattan  satılmaya başlanmış. Kimisi Türkiye'den çekilecekleri için stokları eritmek açısından, kimisi ise rekabeti kızıştırmak için yapıldı demiş.. Ev arkadaşlarım sarma tütün içiyor bildiğiniz bok kokuyor ev.. Sigara kullanan diğer arkadaşlara hayırlı olsun

Kaynak: http://www.medya365.com/ekonomi/camel-sigara-fiyati-65-tlye-dustu-jti-camel-10-mayis-2014-fiyati-h167208.html

arkadaşlar eniştem JTI da müyendis  :) onunla konustum şimdi kaçak sigarayla baş edemedikleri için fiyatta indirime gitmişler camel ın bütün stokları ellerinde patlamış birde chesterfield de bayagı bir zor duruma sokmuş :D şimdi 3 tane nokta var 1.şuanda içtiginiz cameller orjinal olarak 8.5 dan piyasada satılan tütünü tadı aynı olan camel 2. evet tadı ve tütünü degişecek ama ellerinde stok eritilene kadar eniştemin söyledigine göre tüm türkiyede 1.5 ay yetecek kadar camel stok u var yani 1.5 ay boyunca iç içebildigin kadar 3.fiyat aynı kalıcak mı onu  firma bir kaç duruma bakarak belirliyecekmiş ( satış durumu talep ve yeni tadı olan camel in piyasadaki durumu) yanlız marketlere filanda 100. yıl diye iyi masal uydurmuşlar he :)

kaçağı 4 liraydı iyi olmuş. yalnız harbiden tekelde indirim yapmaları gerek. bi lark için 8 lira nedir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 9656 Toplam Mesaj: 29