folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çanak Yönü Ayarlama

Çanak Yönü Ayarlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

çanağın yanına tv cıkar

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

hocam birini cama koyuyosun sonra çatıya çıkıyosun bağıra bağıra oldumu olmadımı diye anlaşıyosunuz bu kadar :)

Benim peder elektrikçi bu işi yapıyodu bi ara hep beni götürüyodu -.-

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Benim yöntemi anlatayım.

Kanal ayar bölümünü aç orda sinyal gücünü gösteriyor.

Birini koy televizyonun önüne eline bir cep telefonu ver.

Çık çatıya sağındaki solundakilerin çanaklarına bak mümkün olduğunca aynı yöne çevir

Sonra aşağıdaki vatandaşı ara sinyal gücüne göre ince ayarları yap.

4 defadır aynı yöntemi denedim ve masraftan kurtuldum.

wikwik tarafından 10/May/14 20:27 tarihinde düzenlenmiştir

Bilgi Güçtür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

hacım böyle bi satfinder olmadan çok zor ben kendim bu işi yaptığım halde cihazsız tv karşısında 1 saatte zor ayarladığımı biliyorum 

bi arkadaş demiş ya 1 cm kaysa olmaz diye hakkı var Bu arada çanağı %90-92 sinyalle ayarlamaya başlarken daha arka monttaki 13 somunları sıkarken bile sinyal 85-86 ya kadar düşme oluyor sonra civataları sıka sıka yine tekrar sinyali buluyorsun ince ayarla elle amatör biri için çok ama çok zor cihazsız...

kabadayi09 tarafından 10/May/14 19:30 tarihinde düzenlenmiştir

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı

hacım böyle bi satfinder olmadan çok zor ben kendim bu işi yaptığım halde cihazsız tv karşısında 1 saatte zor ayarladığımı biliyorum 

bi arkadaş demiş ya 1 cm kaysa olmaz diye hakkı var Bu arada çanağı %90-92 sinyalle ayarlamaya başlarken daha arka monttaki 13 somunları sıkarken bile sinyal 85-86 ya kadar düşme oluyor sonra civataları sıka sıka yine tekrar sinyali buluyorsun ince ayarla elle amatör biri için çok ama çok zor cihazsız...

hocam bu cihazlar ne kadar

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı

Bu cihazin tam olarak islevi ney hocam ? Ne amac icin kullanilabilir baska ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

4-5 ay önce üstte fotoğraftaki cihazlar uyducu geldi, ayarını yaptı, parasını aldı gitti. İki ay geçti, şimdi yine arada rüzgar estiğinde, yağmur yağdığında sinyal gidiyor, kanallar kesiliyor. 

Sadece bu kesilme olayı yüzünden babam sinirlenip uydu-anten-kablo komple değiştirmişti, yine aynı sorun. Bunu tam olarak sabitlemenin bir yolu var mı ? Antenin ayar vidaları sonuna kadar sıkılı, anten de sağlam yeni anten. Ama biraz rüzgarda yağmurda görüntü gidiyor. Ben tv izlemesemde arada eve gittiğimde denk geliyorum, sinir bozucu birşey.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.agi.android.augmentedreality

bu programi android telefonun varsa indir ve tam oalrak istedigin uydunun nerede oldugunu gorebilirsn.

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    mesutb bunu yazdı
    kabadayi09 bunu yazdı

hocam bu cihazlar ne kadar

hocam geçen yaz 220 liraya almıştım ben bunu Hd ler çıktığı için millet bunları elinden çıkarıyor yavaş yavaş 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Biri tvnin basinda olsun, sen oynat anteni, sinyal gelince seslensin sana. Sık vidalari tamamdir.

Toplam Hit: 4621 Toplam Mesaj: 35