Çanak Yönü Ayarlama
-
Ben diğer çanaklara bakarak yapıyorum :D
-
samaccc bunu yazdı
yer uygunsa tv yi + uydu alıcıyı çatıya çıkar ufak ufak sinyal gücüne bakarak ayar çek
ben cepten tel açıom eve oldumu oldumu :D die die tuturana kadar ayar çekiyorum .50tl istiyo aç köpekler
Hocam bizde bu isi yapıyoruz aç köpek filan ayıp olmuyor mu ? adam bu parayı istiyor ister verirsin ister vermezsin mesleğe saygı lütfen bizim abimizde babamızda bu isi yapıyor.
Hocam senin konuya gelince , turksat kıble yörüngesindedir kıbleden başka tarafa çevirme anteni , evede telefon aç kurulum -- uydu -- bölümünden kalite sana yükseldikçe haber versinler. -
NoToLeRaNcE bunu yazdıkabadayi09 bunu yazdı
hacım böyle bi satfinder olmadan çok zor ben kendim bu işi yaptığım halde cihazsız tv karşısında 1 saatte zor ayarladığımı biliyorum

bi arkadaş demiş ya 1 cm kaysa olmaz diye hakkı var Bu arada çanağı %90-92 sinyalle ayarlamaya başlarken daha arka monttaki 13 somunları sıkarken bile sinyal 85-86 ya kadar düşme oluyor sonra civataları sıka sıka yine tekrar sinyali buluyorsun ince ayarla elle amatör biri için çok ama çok zor cihazsız...
Bu cihazin tam olarak islevi ney hocam ? Ne amac icin kullanilabilir baska ?
Hocam uydu ayarlama cihazıdır satfinder bu konuda kaliteli mallar üretir benimde satfinder 4 var , zamanında 550 liraya aldım tv 'cilerin vazgeçilmez silahıdır antenin yanına çıkarız , bunun ile ara kabloyu bağlar , ayarlanacak uyduyu listeden çeker , kabloyu antenin ucundaki lnb ye bağlar sinyalı ayarlar vidaları sıkar , tv ye görüntüyü verir gideriz , bunun dısında baska islerde kullanılmaz.
-
http://www.sahibinden.com/arama?query_text=satfinder&language=tr&sorting=price_asc
kazasker1 tarafından 11/May/14 23:48 tarihinde düzenlenmiştir