Canı Sıkılanlar Topluluğu [Ana Konu]
-
10 dakikadır boş boş tek bir sayfaya bakıyorum. Müzik açayım dedim 80 bin kere de sözlerini falan mırıldandım sonra şarkıyı unuttum gitti. Sigara üstüne sigara yakmışım, küllüğe bakınca farkettim. Gecenin bu saatinde napıyonuz müritler?
-
kingdom online oynuom hacı :|
-
KO'yu oynamıştım 10 sene önce falan. Onu da yarım saat oynayıp nefret etmiştim. Şimdi bunların hepsi aynı geliyor bana. Iyy bayık.
-
ArmadA bunu yazdı
betadan çıkmadan önce biraz oynadıkta çok tırt gelmişti bize şimdi nasıl hocam oyun
-
Bıktım ben de valla su donem bitse de bi kafami dinlesem yeter ys
-
Müzikle uğraşıyorum
-
bende calisiyorum gece vardiyasinda
-
Lotus bunu yazdıArmadA bunu yazdı
betadan çıkmadan önce biraz oynadıkta çok tırt gelmişti bize şimdi nasıl hocam oyun
Kingdom online'nın keyfi bi başkadır tavsiye ederim yardım falan isterseniz ederim.45 levele kadar sıkılırsınız ama sonrası zevklidir
-
EnesErgun bunu yazdıLotus bunu yazdıArmadA bunu yazdı
Kingdom online'nın keyfi bi başkadır tavsiye ederim yardım falan isterseniz ederim.45 levele kadar sıkılırsınız ama sonrası zevklidir
Kingdom online bok çuvalından başka bişey değildir
-
huerfanos bi gün geleyimde oyun nasıl göstereyim en iyisi sana :)
-
:)) hocam ne kadar boş zamanlarınız var sizin ya.. Ben yetiştiremiyorum diye bu saate kadar çalışıyorum.
Hevesin varsa yeni bir yabancı dil öğren derim.. Kardeşim japonca öğreniyor ve baya ilerletti seviyesini, bireysel olarak aylardır çalışıyor.