Canı Sıkılanlar Topluluğu [Ana Konu]
-
Uykusuzluktan havale geçirmek üzereyim. Bir de gecenin - sabahın bu vakti toplu karga isyanı var. Anlam veremedim.
-
unbalanced bunu yazdı
:)) hocam ne kadar boş zamanlarınız var sizin ya.. Ben yetiştiremiyorum diye bu saate kadar çalışıyorum.
Hevesin varsa yeni bir yabancı dil öğren derim.. Kardeşim japonca öğreniyor ve baya ilerletti seviyesini, bireysel olarak aylardır çalışıyor.
Var hocam var olmaz mı... Bişeyler okuyor bişeyler karalıyoruz biraz duraklayım diyip oyuna dalıyoruz bazen çıkıyor bazen batıyoruz. Dün şansım döndü dedim. Bir yer harıl harıl personel arıyordu. Gittim başvurdum aynı gün içinde de görüşme elde ettim. Yaklaşık 1 saat civarı konuştuk ettik. Her şey süper olumluydu ya. Görüştüğüm eleman bulunduğum şehirdeki sorumluydu. Bölge müdürüne cv mi gönderiyor. Bölge müdürü olumlu bakıyor tamam diyor bana mail atıyor şu şu evrakları yarın gün içinde tamamlarsan ertesi güne girişini yaparız diyor. Seviniyorum tabi. Aylar sonra şansım dönmüş amk elbette sevincem. Neyse aradan 30-35 dk geçiyor telefon çalıyor. Bölge müdürü arıyor.
- 1049'la mı görüşüyorum?
+ Buyrun benim?
- Biz sizinle böyle böyle konuşmuştuk ancak genel müdürlük o pozisyon için bir süreliğine personel alımını durdurduğunu belirtti. Bu konu ilk kez gündeme geldi. Benim de şimdi haberim old...
+ Peki anlıyorum, teşekkürler...
Öyle yani hocam...
-
geçmiş olsun hocam canın sıkılmış anladım.. o zaman normal böyle olması ama hallolur.. Oturup üzülmek yerine ya da kendini oraya buraya vurmak yerine bu zamanı efektif değerlendirebilirsin.. Mesela ben isviçre ye gitmeden önce yazın boştum ve hiç derdim yokmuş gibi kosgeb in kursuna yazılıp sertifika aldım. Hiç bir işime yaramayacağını biliyorum ama orada çeşitli insanlarla tanıştım, aslında bir çok şey için fırsatlar olduğunu gördüm ama benim ilgi alakam farklıydı.. Yani demek istiyorum kendini geliştirmeye bak hocam.. Çünkü öyle bi zaman gelecek ki bunun için zaman bulamayacaksın, şuan benim durumum bu.. Eskiden haftada en az 1 kitap bitiren ben en son kitabı ne zaman okuduğumu hatırlamıyorum..
Bana göre en iyi şey dil öğrenmek. türkiyede kurslar çok pahalı değil, burda ilk geldiğmde fransızca kursu sormuştum A1 ve A2 seviye için 4750 frank fiyat vermişlerdi (13 bin küsür tl ) :) Eğer iyi bir yabancı dilin varsa emin ol ki iş imkanların da gelişecektir, ufkun açılacaktır, yabancı ülkelere gidip çalışmak isteyeceksin v.s.
bir şeyler yaptığında hep bir fırsat çıkar karşına.. Oyun oynama demiyorum, ben de oynuyorum ama gün içinde bir iki dk stres atmak için oynuyorum telefonda, oynadığım oyun da bu
http://www.youtube.com/watch?v=UgACHCKep9A
:) maksat kafa dağıtmak bir süre..
Yarın kendini geliştirmeye odaklı olarak başla bir şeylere, o zaman bir şeylerin düzeldiğini görürsün..
-
edit: an itibarı ile gecenin bu yarısı kola petibör bisküvi ikilisi ve müzik eşliğinde seri küfür ediyorum
https://www.youtube.com/watch?v=HvKCpLRsUik
http://inciswf.com/15kisiyesaldirdimlan.swf
-
geç yemek yedikten sonra uyku gelmedi film izledim oda bitti sabah olsun diye beklıyorum
-
@unbalanced hocam haklısın. zaten ben de elimden geldiğince dediğin gibi vakit öldürmeye çalışıyorum.
@cannfree hocam siktir et elbet buluruz bi iş amk
@literatur yat uyu hocam senin ne derdin var da uyuyamıyon :D
1049 tarafından 14/May/15 04:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Geceleri uyumam gündüzleri 12:00 uyuyup 14:00 kalkarım redbul arkadaşımdır bu gidişler nakavt :)
Aress tarafından 14/May/15 04:40 tarihinde düzenlenmiştir -
1049 bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
:)) hocam ne kadar boş zamanlarınız var sizin ya.. Ben yetiştiremiyorum diye bu saate kadar çalışıyorum.
Hevesin varsa yeni bir yabancı dil öğren derim.. Kardeşim japonca öğreniyor ve baya ilerletti seviyesini, bireysel olarak aylardır çalışıyor.
Var hocam var olmaz mı... Bişeyler okuyor bişeyler karalıyoruz biraz duraklayım diyip oyuna dalıyoruz bazen çıkıyor bazen batıyoruz. Dün şansım döndü dedim. Bir yer harıl harıl personel arıyordu. Gittim başvurdum aynı gün içinde de görüşme elde ettim. Yaklaşık 1 saat civarı konuştuk ettik. Her şey süper olumluydu ya. Görüştüğüm eleman bulunduğum şehirdeki sorumluydu. Bölge müdürüne cv mi gönderiyor. Bölge müdürü olumlu bakıyor tamam diyor bana mail atıyor şu şu evrakları yarın gün içinde tamamlarsan ertesi güne girişini yaparız diyor. Seviniyorum tabi. Aylar sonra şansım dönmüş amk elbette sevincem. Neyse aradan 30-35 dk geçiyor telefon çalıyor. Bölge müdürü arıyor.
- 1049'la mı görüşüyorum?
+ Buyrun benim?
- Biz sizinle böyle böyle konuşmuştuk ancak genel müdürlük o pozisyon için bir süreliğine personel alımını durdurduğunu belirtti. Bu konu ilk kez gündeme geldi. Benim de şimdi haberim old...
+ Peki anlıyorum, teşekkürler...
Öyle yani hocam...
Torpil kurbanı olmuşsun gibi hocam. Vardır bir hayır
-
Bizim çocuğun ateşi çıktı onu indirmekle uğraştık anca indirebildik hala öksürüyor.
-
Mali bunu yazdı
Bizim çocuğun ateşi çıktı onu indirmekle uğraştık anca indirebildik hala öksürüyor.
geçmiş olsun hocam