Canı Sıkılanlar Topluluğu [Ana Konu]
-
Mali bunu yazdı
Bizim çocuğun ateşi çıktı onu indirmekle uğraştık anca indirebildik hala öksürüyor.
Allah şifa versin hocam.
@swalker artık torpil mi bedbahtlık mı emin değilim. Bu son 1.5-2 ay içerisinde başvurduğum yerler arasında son dakikada olumsuzlukla sonuçlanan 4. ya da 5. yer. Çok ağır bir beddua yedim heralde.
-
1049 bunu yazdıMali bunu yazdı
Bizim çocuğun ateşi çıktı onu indirmekle uğraştık anca indirebildik hala öksürüyor.
Allah şifa versin hocam.
@swalker artık torpil mi bedbahtlık mı emin değilim. Bu son 1.5-2 ay içerisinde başvurduğum yerler arasında son dakikada olumsuzlukla sonuçlanan 4. ya da 5. yer. Çok ağır bir beddua yedim heralde.
Her şeyde vardır bir hayır hocam sıkma canını ALLAH daha iyisini versin
-
Ben yıllardır hiç ama hiç sıkılmıyorum işim yoğun olur zaman zaman , zaman zamanda olmaz genede sıkılmam nedense evrimleştim sanırım
-
Hayata güneşten önce kalkanlar derneği üyeleriyiz.
-
Siz hala sabah olsun diye bekliyorsunuz burda saat 08:54 ise gidiyorum 10dk'dir araliksiz otobus soforune sovuyorum ehliyeti kasaptanmi almis nalburdanmi artik deli gibi suruyor.
-
x-files bunu yazdı
Hayata güneşten önce kalkanlar derneği üyeleriyiz.
-
http://ilan.memurlar.net/ilan/32139/
-
asi_mali bunu yazdıhttp://ilan.memurlar.net/ilan/32139/
İstihdam Edilecek Personel Sayısı: 1
-
Bugün erken yatayım. Saat bişey yokken daha akışkan.
-
Off offf uyku ilacı almazsam gece en fazla 2 saat uyuyorum yıllardır böyle sürüp gidiyor, artık can sıkıntısından patlıyorum hatta bazen uyumak için ;
Koyunları sayıyorum
İnekleri sagıyorum
Altlarını temizleyip yemlerini veriyorum
Keçileri sagıyorum
Tavukların yumurtalarını alıyorum
Çitleri tamir ediyorum
Çimleri biçiyorum
((yetiyormu, tabiki yetmiyor))
Fındıkları ayıklıyorum
Mısırları çekiyorum
Ekmeği fırına atıyorum
......
Nafile uyku gelmiyor...
Yatakta kendimi salladıgım oluyor ((bebekleri ayakta sallarsınızya onun gibi))
Uyku müziği denemelerimde oldu pek işe yaramadı.
Bitki çayı vb... Ihhh olmadı.
Yogur yedim yatmadan önce yine yok.
Süt içtim ((soguk içmeyin gaz yapıyo, azıcıkta şeker atın)) yok olmadı.
İnanclı olduğum dönemlerde tüm duaları okurdum hatta içimden devamlı allah, subhanallah.. Vb derdim yine olmadı.
Arada uyumak için deli gibi koşturuyorum oda olmuyor.
Hatta cumartesi akşamdan yatağa giriyorum pazar akşamına kadar çıkmıyorum, uyuyamasamda dinleniyorum...
Sonuç mu ilaç almadan uyku yok bana...
Hepinize güzel pazartesiler.