Çarpıtılan Tarih Olayları

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo
    HuwelAsK bunu yazdı
    angels_demos bunu yazdı
    aliyk bunu yazdı

    Yaşayan tarih üstadından dinliyelim

    .......

    bu adamın bir kaç sözünü alıntı yapayım nasıl biri olduğuna siz karar verin.

    "bu resim dünyanın en müsabasır rejimidir","kapütasyonu alkışlıyorum","çankayadaki harem..","muhammet hicm ettiği için adam öldürmüştür" vs.

    her fırsatta osmanlıyı aklamaya (kardeş cinayetleri bile güzeldir hoştur caizdir der kendileri) Cumhuriyeti karalar, Atatürk'e olabildiğince laf söylerken fetullah gülen'e, said nursi'ye övgüler düzer. (sonra gülenle bir kavgası olmuştu sanırım) Karşısındakini zerre dinlemez sadece konuşur. 

    ayrıca kendinin Türkiye Cumhuriyetine bir kini var. kendide söylüyor zaten.

    Açıkcası kendisine güvenemiyorum.

    Adamın 8 konferansta açıklama getirdiği tek bir konuya sen 2 kelimeyle cevap verip "yaaaaaa gördünüz mü..." diyorsun.Slogan atarak bir yere varılmaz.

    Ayrıca Kadir Mısıroğlunun savundukları bugüne kadar öğretilenlere tam tezat ve bir adamın da çıkıp doğru düzgün cevap verebildiğini görmedim.Kardeş Katli mevzusu için toplam 10-15 saatlik konferansı var.Açıkçası da bu konuda söyledikleri hiç de mantıksız veya çelişkili görünmüyor.

    zaten normal bi beyin 2 dakkada yıkanamaz. en azından istek verilmiş ve saatler harcanmış olması gerekir. kardeş katli konusuna gelirsek, ortada belli gerçekler vardır. bunlardan en önemlisi kardeşini öldürten ve sonra da devlete lider olan kişilerdir. sen eğer "ilerde çok kişi ölecekti, valla göt korkusuna taht sevdasına öldürtmediler" dersen şu an teröristin polis öldürmesini de onaylamış olursun. o adam da der ki polisler halkımıza eziyet edecekti, çok kişi işkencede öldü. biz de öldürerek gelecekteki felaketleri önledik der.

    beyin böyle yıkanır işte. ortadaki tek gerçek, taht için rakibi olan kardeşlerini öldürten kişilerdir. gerisi sadece yorumdur. sade ve durgun bir zihin, rahatlıkla basit gerçeği görebilir.

    ancak 15 saatte itina ile yıkanmış bir beyin bunu göremez tabi...


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 8324 Toplam Mesaj: 72