Cay Marka Önerisi
-

Tarım kredi koop marketinin bu çayı çok iyi. 6 aydır sürekli bu çayı kullanıyorum.
-
yustang bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Alüminyum 'un gıda ürünlerinde kullanılması pek sağlıklı degil hocalar. Ağır metal biriktiriyorsunuz vucudunuzda. boksit zehirlenmesi riski var. Bi araştırın derim.
Ben dürümü alüminyum folyoya basıp ısıtan çoğu işletmeyi de şikayet etmiştim zamanında. Artık denk gelmiyorum hicbiyerde.
Çayı da ingiltereden getirtirim oranın en kötü çayı bizimkilere 10 basar. Sadece kahvaltıda bir kupa bardak içerim gün içinde bidaha da içmem.
Dağ çayı , ıhlamur, maden suyu limon filan çokça şifa kaynağı var yani gunde 10-20 bardak çay içmek biraz sakat gibi geliyo bana.
İlaveten karadeniz halkının diger bölgelere göre cok daha fazla kanser olmasının bir sebebi olmalı.
Ya sürekli çay içmekten ya da sürekli balık yemekten filan ne bilim bir sebebi olmalı yani.
Deniz ürünlerinin de ağır metal taşıdığı artık bilinen bir gerçek , belki bu yuzden belki de balığı kızartarak yemekten.
et yemiyorlar et giren yere dert girmez
Öyle bir istatistik mi var yav ?
Eğer yakın geçmişteki olaylardan bahsediyorsan onlar çernobil kaynaklıydı. Karadeniz insanı çok kanser olur, gibi bir fikirbirliği yok.
@yustang hocam yapma Allah aşkına :))) dogma şov.
NaZi_ tarafından 06/Oca/24 19:09 tarihinde düzenlenmiştir -
ben de 50gr alip sirayla deniyorum, simdilik yunnan en iyisi gibi, daha pahali bi cin cayi da denedim o kadar begenmedim. ama su uyariyi yapayim, gercek caya damak tadin alisinca tekrar turk cayi icmek izdirap olabilir.
-
Aliminyum çaydanlıkta bir mermer ocağında çay içtim, adam tarifi verirken olay çaydanlılta dedi, aldım olmadı, adama ulaştım, çaydanlığı sütle çalkalayıp yılayacaksın öyle demleyeceksim dedi. Denedim yine olmadı. Çayı demlediğin ocağın aslında önemli olduğunu ikindi güneşinde beklemiş aygaz tüp kullanman lazım deyince normal çaydanlığa geri döndüm.
Doğuş karadeniz, doğadan mor paket gizli bahçe bu ikisi idare ediyor.Kaçak arap çayı değilde yabancı çay olayını nasıl yapıyorsunuz nerelerde satılır? Seçili marketlerde varsa deneriz.
-
siyahbereli bunu yazdı
Aliminyum çaydanlıkta bir mermer ocağında çay içtim, adam tarifi verirken olay çaydanlılta dedi, aldım olmadı, adama ulaştım, çaydanlığı sütle çalkalayıp yılayacaksın öyle demleyeceksim dedi. Denedim yine olmadı. Çayı demlediğin ocağın aslında önemli olduğunu ikindi güneşinde beklemiş aygaz tüp kullanman lazım deyince normal çaydanlığa geri döndüm.
Doğuş karadeniz, doğadan mor paket gizli bahçe bu ikisi idare ediyor.Kaçak arap çayı değilde yabancı çay olayını nasıl yapıyorsunuz nerelerde satılır? Seçili marketlerde varsa deneriz.
Mermerci sağlam üfürmüş :)) alüminyum çaydanlık sudaki kireci kendine çekiyor gördüğüm kadarıyla bu yüzden de lezzetli oluyor başkada bi esprisi yok
-

-
Çay çok sevmesem de etrafta herkes seviyor haliyle çaydayız.
Çaykur içiyorduk pandemi ye kadar,baktım çaykur merdivenaltı kalitesin de lipton a geçtim öyle devam.
Ülkemizde Çin,japon,Hint seçenekleri olmadığı karşılaştırma için şimdilik böyle.
-
ıstıkan siyah paket veya hemşin çayı + tomurcuk
-
-
Abim kıbrıs'tan tetley marka çay getirmişti, 100 küsür yıllık İngiliz çayı, çook güzel tadı var :) ben çok beğendim. Kıbrıs'ta kg 300 lira falan, öyle demişti. Tr de 800 liraya satıyorlar aynısını. 1 kg ama demleme poşetleri içinde, her seferinde 1 tane atsan yetiyor. İçinde 400 poşet var. Gayet bereketli.