Cay Marka Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

Tarım kredi koop marketinin bu çayı çok iyi. 6 aydır sürekli bu çayı kullanıyorum.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    yustang bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

Alüminyum 'un gıda ürünlerinde kullanılması pek sağlıklı degil hocalar. Ağır metal biriktiriyorsunuz vucudunuzda. boksit zehirlenmesi riski var. Bi araştırın derim.

Ben dürümü alüminyum folyoya basıp ısıtan çoğu  işletmeyi de şikayet etmiştim zamanında. Artık denk gelmiyorum hicbiyerde.

Çayı da ingiltereden getirtirim oranın en kötü çayı bizimkilere 10 basar. Sadece kahvaltıda bir kupa bardak içerim gün içinde bidaha da içmem.

Dağ çayı , ıhlamur, maden suyu limon filan çokça şifa kaynağı var yani gunde 10-20 bardak çay içmek biraz sakat gibi geliyo bana.

İlaveten karadeniz halkının diger bölgelere göre cok daha fazla kanser olmasının bir sebebi olmalı.

Ya sürekli çay içmekten ya da sürekli balık yemekten filan ne bilim bir sebebi olmalı yani.

Deniz ürünlerinin de ağır metal taşıdığı artık bilinen bir gerçek , belki bu yuzden belki de balığı kızartarak yemekten.

et yemiyorlar et giren yere dert girmez

Öyle bir istatistik mi var yav ? 

Eğer yakın geçmişteki olaylardan bahsediyorsan onlar çernobil kaynaklıydı. Karadeniz insanı çok kanser olur, gibi bir fikirbirliği yok. 

@yustang hocam yapma Allah aşkına :))) dogma şov.

NaZi_ tarafından 06/Oca/24 19:09 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fly_on_the_shit
    fly_on_the_shit's avatar
    Erkek

ben de 50gr alip sirayla deniyorum, simdilik yunnan en iyisi gibi, daha pahali bi cin cayi da denedim o kadar begenmedim. ama su uyariyi yapayim, gercek caya damak tadin alisinca tekrar turk cayi icmek izdirap olabilir.

Copyright (c) 2012
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Aliminyum çaydanlıkta bir mermer ocağında çay içtim, adam tarifi verirken olay çaydanlılta dedi, aldım olmadı, adama ulaştım, çaydanlığı sütle çalkalayıp yılayacaksın öyle demleyeceksim dedi. Denedim yine olmadı. Çayı demlediğin ocağın aslında önemli olduğunu ikindi güneşinde beklemiş aygaz tüp kullanman lazım deyince normal çaydanlığa geri döndüm. 
    Doğuş karadeniz, doğadan mor paket gizli bahçe bu ikisi idare ediyor.

Kaçak arap çayı değilde yabancı çay olayını nasıl yapıyorsunuz nerelerde satılır? Seçili marketlerde varsa deneriz.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

Aliminyum çaydanlıkta bir mermer ocağında çay içtim, adam tarifi verirken olay çaydanlılta dedi, aldım olmadı, adama ulaştım, çaydanlığı sütle çalkalayıp yılayacaksın öyle demleyeceksim dedi. Denedim yine olmadı. Çayı demlediğin ocağın aslında önemli olduğunu ikindi güneşinde beklemiş aygaz tüp kullanman lazım deyince normal çaydanlığa geri döndüm. 
    Doğuş karadeniz, doğadan mor paket gizli bahçe bu ikisi idare ediyor.

Kaçak arap çayı değilde yabancı çay olayını nasıl yapıyorsunuz nerelerde satılır? Seçili marketlerde varsa deneriz.

Mermerci sağlam üfürmüş :)) alüminyum çaydanlık sudaki kireci kendine çekiyor gördüğüm kadarıyla bu yüzden de lezzetli oluyor başkada bi esprisi yok 

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

https://cdn.dsmcdn.com/mnresize/600/-/ty262/product/media/images/20211204/12/4318455/18537385/1/1_org_zoom.jpg

|~_~|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Çay çok sevmesem de etrafta herkes seviyor haliyle çaydayız.

Çaykur içiyorduk pandemi ye kadar,baktım çaykur merdivenaltı kalitesin de lipton a geçtim öyle devam.

Ülkemizde Çin,japon,Hint seçenekleri olmadığı karşılaştırma için şimdilik böyle.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ıstıkan siyah paket veya hemşin çayı + tomurcuk

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Abim kıbrıs'tan tetley marka çay getirmişti, 100 küsür yıllık İngiliz çayı, çook güzel tadı var :) ben çok beğendim. Kıbrıs'ta kg 300 lira falan, öyle demişti. Tr de 800 liraya satıyorlar aynısını. 1 kg ama demleme poşetleri içinde, her seferinde 1 tane atsan yetiyor. İçinde 400 poşet var. Gayet bereketli. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 5119 Toplam Mesaj: 69
çay markası