CD-ROM U Çalışmayan Bir Laptop A XP Professional(SP3) Kurulumu(Nasıl?)
-
Arkadaşlar işyerinde bi arkadaşımın HP laptopu var, format atmak istiyoruz ancak CD-ROM sürücüsü bozuk, benim merak ettiğim acaba bir usb ye XP CD sinin boot dosyalarını ve kurulum dosyalarını aktarabilir miyiz ??? Teşekkürler...
-
2 gün önce 1 gün uğraştırdı beni hocam geçmiş olsun :)
Usbden boot edebilirsin ama ölümle birdir onu yapmak...
önce usbyi cdroom boot gibi göstereceksin emulator ile sonra klasöre girip setubu calıştıracaksın winnt32.exe ile...
tabiki bu bir yöntem sadece...
Başka cdrom takabilrisin...
-
Az önce bir kaç yeri aradık yeni sürücü orjinal 197$+KDV , diğerleri 70~80$ diyorlar. Ankarada bu işi yaptırabileceğimiz tanıdığınız yerler var mı acaba ?
-
aga benım de başıma geldi her yöntemı denedik bence en zahmetsızı ıkın ci el cıkma düşürebılırsen kacırma derım ben 60 a almıstım denk geldı ole...
-
hocam en iyisi hdd yi başka pc ye tak orada kur
sorna tekrar laptop'a tak :)
-
yokmu etrafta usb cdrom:) aynısı bana oldu o şekilde yaptm..tabi usbden boot var uğraşırsan.. sen en iyisi al onu bi bilgisayarcıda yüklet:)
-
malesef usb cd-rom yok , iş başa düştü alacağız yeni bir sürücü ne yapalım ...
-
malesef başka bi pc de formatlayınca olmuyo hangi pc ye format atmak ıstıyosak hdd yi o pc de formatlamak gerekiyo
-
becerebilirsen cd rom lar cok rahat cıkıyo varsa arkads. falan format atmak ıcın cıkartıp kullanabılırsın sonra gerı verırsın :D
-
Yada usbli cd-romlar var ortalıklarda.
-
Lan dan kurarsın.
Toplam Hit: 4507 Toplam Mesaj: 24