[Cebit 2009]-Cebit Kadiköy Grup Listesi
-
Konu mesajını editlemediğmden dolayı yeni konudan katılanları yazalım.
Mekan: Boga heykeli - Kadikoy
Saat: 08.30 (Listedekiler için son bekleme saati 09.00 :) )
Mesaj yazın alttan kesin gelecekseniz,ekleyim ona göre bekleyelim bizde beraber hareket edelim tariqatça el ele :P
-
Gelecek Elemanlar: 17 Kişi
Gelemeyenler Bildirsin Beklemeyelim Ulabileceğiniz Telefon : 0 506 942 48 87
DarkSkull // HeyQirs // kaanabak // Sarper // qaMbLer // kaygusuz // Proxykaspersky // DeaD_BY // The_FCN // GodLike // man_of_angel // CureShooT // husnuweb // TxT // kassiopeia // coldfusion // Metallic
-
büyük olasılıkla bende ve GodLike ta kadıkoyden gelicez %75 olasılıkla :P
yol nekadar sürüo kadıkoyden bi fikri olan varmı
bide neyle geccez karşıya metrobüs mü vapurmu otobüsmü
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------büyük olasılıkla bende ve GodLike ta kadıkoyden gelicez %75 olasılıkla :P
yol nekadar sürüo kadıkoyden bi fikri olan varmı
bide neyle geccez karşıya metrobüs mü vapurmu otobüsmü
-----------------------------1.30 saate ordayız hacı buluşma 11de zaten bir saatte gecikme payı desek orda oluruz tam vaktinde..sonrada tahrip ederiz tariqat gücüyle cebiti xd
-
benide yaz hoca listeye bide pmle size ulaşabileceğim bi numara atın da olur da gelemezsem haber verebileyim
-
man_of_angel bunu yazdı:
-----------------------------
benide yaz hoca listeye bide pmle size ulaşabileceğim bi numara atın da olur da gelemezsem haber verebileyim
-----------------------------hoca benim tel: 0 506 942 48 87 . Problem olursa bildirirsin beklemeyiz boş yere...
-
Metrobüsle gideriz herhalde. En hızlı yol metrobüs. Kadıköy'den Zincirlikuyu oradan Avcılar. Avcılar'dan da otobüs varmış. Tahribat t-shirt'ü olan var dimi aramızda :) Bende yok siyah gömlekle gelirim herhalde oradan tanırsınız beni :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
Metrobüsle gideriz herhalde. En hızlı yol metrobüs. Kadıköy'den Zincirlikuyu oradan Avcılar. Avcılar'dan da otobüs varmış. Tahribat t-shirt'ü olan var dimi aramızda :) Bende yok siyah gömlekle gelirim herhalde oradan tanırsınız beni :)
-----------------------------bendede yok hacı olmadı bi kartona yazıp bekleriz havalanlarındaki gibi.. xd
-
Kimsede yoksa gelen boğanın üzerine çıksın o zaman :p
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Abınormal yolcu tasıyan metrobusun gotu bası dusuyor birde tbt tasıyan metrobus dusunemıyorum :) bınmeyın metrobuse yolda kalırsınız karısmam
-
cyrpt
Ben her gün biniyorum birşey olmaz. Hollanda malına değil Almanya malına bineriz :)