[Cebit 2009]-Cebit Kadiköy Grup Listesi
-
2007 cebite giderken iett de Durqrimast a tecavuz etmiştim :D:D:D:D
iett daha eglenceliydi simdi metrobus de kalabalık olur yaw :(
-
uçak kiralayalım xd
-
Rene de pilot oluyor zaten uçağı o ayarlasın :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Rene de pilot oluyor zaten uçağı o ayarlasın :)
-----------------------------hii aklıma ordan geldi zaten pilot rene olursa zaten cebite bilet almaya gerek kalmaz uçakla içeri gireriz :) para verdirtmiycem bi fikrim var diye uçakla dalış xd
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt
Ben her gün biniyorum birşey olmaz. Hollanda malına değil Almanya malına bineriz :)
-----------------------------Valla ben uyardım sonra topbasın yapacagı yorumu duyar gıbıyım "son tesptlerımıze gore ıcınde tahrıbatcılar varmıs butun suc onların otbuslerımız 5 yıldızlı" :)
-
cyrpt
Almanlarda pek problem çıkmıyor birşey olmaz. Olsa bile mürit gücüyle otobüsü avcılara kadar dayanırız ne olacak :) Bakarsın topbaş bize üstün hizmet madalyası falan takar :) Yıllardır takıyorlar bize zaten bir de madalya taksınlar dimi :)
-
ben de kadıköyden gelıcem de tüyap'a kadıköyden kalkan otobüsler var felan dedi bi arkadaş onlara doluşsak olmaz mı ?
-
bende geliyorum yazın bir zahmet beyler.
-
bence gitmeyin derim bu sene 20 lira veripte girmeye değmez diyorum ben bugün gittim tabi beleşe girdim:) iş dünyası flan :D
ama hiç işe yarar bişe yok. gittiğinizde anlicaksınız.
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------bence gitmeyin derim bu sene 20 lira veripte girmeye değmez diyorum ben bugün gittim tabi beleşe girdim:) iş dünyası flan :D
ama hiç işe yarar bişe yok. gittiğinizde anlicaksınız.
-----------------------------amaç zaten tarikatın toplaşması gibi birşey :)