Çekiç Ve Ateş - Osman Pamukoğlu
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------AsDayGoesBy bunu yazdı:
-----------------------------Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------Bu adam iyi vatan için çarpışmış helal olsun amma velakin bu adam '' Siyaset '' yapamaz abicim. Niye yapamaz. Hala asker zihniyetiyle düşündüğü için.
-----------------------------
bu ülkeyide askerler kurdu, imam zihniyeti yönetebiliyorsa asker zihniyetide yönetir ki nedir ezberlemiş herkez asker zihniyeti yok chp zihniyeti. konuştuklarımızın içini dolduralım biraz.
-----------------------------halısın hocam Atatürk askerdi sonra gelen celal bayar kenan evren felanda askerdi hepsi çok iyi yönetti ülkeyi
hele osman paşanın ekonomik reformları ekonomik sosyolojik duruşu ve kadrosundaki uzmanlarla iktidara gelmesi lazım 0,01 dışında herkes geri zekalı bunlar bilmiyor bişi hoca
-
çok uzun yazardım fakat vaktim yok. Başlığı gördüm daldım içeri. Osman Paşa çok dürüst ve vatansever biridir. Dürüst ve vatanseverler bu ülkede sevilmediğinden değeri bilinmiyor.
-
3. cümlede kafasına sıkar konuşamıyor vs vs demişsiniz adamın düşüncesi mi önemli yoksa fiziki durumu mu?
ulan başınızda bir imam var fetva verir gibi ülke yönetiyor yakındada kanserden geberip gidecek siz hala konuşuyorsunuz..
bu arada siyaseti öyle terörist elebaşlarıyla masaya oturmak olarak bilen arkadaşlar bir şehit annesine kardeşine eşine söylesenize bunları bi boğazınızı sıksın.!
yok siz sadece burda konuşursunuz.
Yaşasın vatan yaşasın Türk milleti!
-
birebir rozetini taktığı adamı kendisinden olmamakla ajanlıkla suçlayan birisi Osman Pamukoğlu. Ha bunun yanında verdiği savaşın değerini biliyoruz. Hürmet ederiz , misafir ederiz o ayrı. hepara oy vermemek için bir sürü nedenim vardı ama bunu yazamam çünkü siyaset yasak
-
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------Bu adam iyi vatan için çarpışmış helal olsun amma velakin bu adam '' Siyaset '' yapamaz abicim. Niye yapamaz. Hala asker zihniyetiyle düşündüğü için.
bu ülkeye ne olduysa askerler siyasete bulaşınca oldu. ülke öyle askeriyeyi yönetir gibi yönetilmiyor. iyi bir komutan olabilirsin, ama iyi bir siyasetçi olmak çok zor.
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------çok uzun yazardım fakat vaktim yok. Başlığı gördüm daldım içeri. Osman Paşa çok dürüst ve vatansever biridir. Dürüst ve vatanseverler bu ülkede sevilmediğinden değeri bilinmiyor.
----------------------------- -
iMPaLa bunu yazdı:
çok uzun yazardım fakat vaktim yok. Başlığı gördüm daldım içeri. Osman Paşa çok dürüst ve vatansever biridir. Dürüst ve vatanseverler bu ülkede sevilmediğinden değeri bilinmiyor.
-----------------------------herif iyi güzel dürüst bir adam, ayrıca askerlik kariyerinde oldukça başarılı fakat tv de gördüğüm siyaset tartışmalarında yeterince nitelikli göremiyorum o adamı, ne bileyim siyaset yapabilcek bir adammış gibi gelmiyor,
çok iyi bir asker olması çok iyi bir siyasetçi olabilceği anlamınada gelmez tabi,
bilgili olduğum bir konuda değil, bunlar sadece benim yorumum
-
AsDayGoesBy bunu yazdı:
-----------------------------Kutikula bunu yazdı:
bu ülkeyide askerler kurdu, imam zihniyeti yönetebiliyorsa asker zihniyetide yönetir ki nedir ezberlemiş herkez asker zihniyeti yok chp zihniyeti. konuştuklarımızın içini dolduralım biraz.
-----------------------------Askere gidip gitmediğini bilmiyorum ama asker zihniyetini orada görebilirsin.
-
just like an angel
-
osman paşanın bu yazısı siyasetten ziyade insan bilimi ile alakalı olduğu ve içinde bulunduğumuz durumu anlattığı için paylaştım
okumakta yarar olduğunu düşünüyorum ayrıca vatansever bir şahsiyettir
ne olursa olsun işin siyasi kısmını bi kenara bırakıp söylenen gerçeklerle bakmak lazım bence
sadece osman paşa için söylemiyorum bunu
mesela terör konusundaki uzmanlığı ile bilinen ahmet zengin paşayıda takip etmeye çalışıyorum ve konuşmaları insanımızı derin uykudan uyandırmaya yönelik olduğu için artık medya yer vermiyor malesef
her seferinde böyle oluyor işin siyasi kısmı hikaye