Cekilis Under Amcanin Bizi Diskoya Goturmemesi Adina Powerbank Hediyesi (Katilim Sartini Okuyun Once) - KATILIMCI LISTESI EKLENDI
-
underzero bunu yazdı
Bu arada su banlanmadi bu banlanmadi konusu gercegi yansitmiyor.
Kazanamayan herkes banlanmistir. Hatta fazladan bir kisiyi bile banlamisiz :)
Bandıra bandıra banladıın he :D
under hocam. Face grubu adına dünden beri davetime ok bekliyorum. Bir ara onay verirsen sevinirim. Ufuk ile başlayan benim.
-
@maxel şanslısın tebrikler
-
underzero bunu yazdı
Valla uzun zamandir hic bu kadar eglenmemistim :)
Kac yillik uyeyim ilk banimi attigi icin @BlackApple 'i tebrik ediyorum. Cikmazsa banlarim dedi cikmayinca banladi sözünün eri.
252 kisiyi nasil banladigim bir sir olarak kalsin, loglarda vs biryerde cikma imkani yok nasil banladigimi.
252 kisiyi ayni gun ayni saatte bir seferde banlayan kisi olarak tahribat.com tarihine gectim sanirim.
Hediyeyi kazanan arkadasi tekrar kutlarim.
He unutmadan Samsun Evo 1TB SSD cekilisine katilmayi unutmayin :D
Korku imparatorluğu kuruyorum her çekiliş bana çıkacak.
-
banverzero olarak nicki değişmeli bence :B ilk kez banlandım konu sayesinde tatmin olmadım bu muymuş banlanmak hiç bir olayı yok insan girişe eski sitedeki gibi atraksiyon koyar
-
selo-g bunu yazdıunderzero bunu yazdıCayan bunu yazdıCayan bunu yazdı
Çekilişe katılmak istemiyorum.
İSTEMİYORUM 'un nesini anlamadınız da bana sanki çekilişe katılmışım gibi ban attınız underzero bey?
Harbi arada kaynamissin kusura bakma.
Hahahahahhqhwuahahahzjjzjajaja
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıselo-g bunu yazdıunderzero bunu yazdıCayan bunu yazdıCayan bunu yazdı
İSTEMİYORUM 'un nesini anlamadınız da bana sanki çekilişe katılmışım gibi ban attınız underzero bey?
Harbi arada kaynamissin kusura bakma.
Hahahahahhqhwuahahahzjjzjajaja
O Müride bende çok güldüydüm, o değilde çekiliş ona çıksaydı ne olacaktı onu merak ediyorum?
-
Cayan bunu yazdıCayan bunu yazdı
Nick altı yahut üstü “mağdur” sıfatı hakkı bence :))
-
-
underzero bunu yazdı
Sen banlamışsın ama birileri bazı kişilerin banını açmıştı under bey nick vermicem ama ağanın poku üzerine pok olur mu?
-
underzero bunu yazdı
La get. Her taraf kızıl ban içindeyken baktım. Baya baya banlanmamışlardı. Bileydim keps alırdım.