folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Çektiğim Fotonun Hangi Telden Çekildiği Anlaşılırmı

Çektiğim Fotonun Hangi Telden Çekildiği Anlaşılırmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Sony'nin ürettiği kameraların kaydının yapıldığı tüm eski ( video kaset formatı çekim yapan ) kameraların kayıtlarında modelde ek olarak kaydedilir, video playerdada gözükür , cep telefonları / dijital kameralardada böyle işliyor sistemi , hafıza kartlarına attığın formatta o telefon vasıtasıyla çekilecek her resim/ses kaydı/video kaydı formatlanma kodu / cihaz marka modeli oalrak kaydolu , ama bunu jpg olarakbaşka sitelere fln koyarsan bu özellik kalıyormu fikrim yok bu dalda uzman birisi yazarsa ciddi bende merak ettim değişik bi yazılım aracılığıyla olabilir belki

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Telefonlar digital signature koymuorlar genelde ama benim pocket pc koyyor onun için işini sağlama almak için,

1. Acd See tarzı programlarla file tag larını değiştirebilirsin... Bu zor olan yol..

2. Microsoft Paintte Ac Farklı kaydet, bitti...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Neden soruyosun yoksa telefon mu çaldın ? :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hangi dergide okuduğumu hatırlamıyorum ama anlaşılıyor. Bir katil birisini öldürmüş ve bunu dijital fotoğrafı ile çekmiş. Daha sonra adam yakalanmıs ve resmin bu makineden çekildiği anlaşılmıs. Bu aynı şekilde dijital olan her kamerada anlaşılır. Ama inan bana kimse seninle uğraşmaz.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hojam resmin içierisnde tarih saat neyle cekildigi neyle düzenlendigi gibi bilgiler bulunuyro telefonlar kendilerine özgü bi imza koyyurolarmı die tam bilmiyorum ama bişeyler yapacaksan resmi al paint te farklı kaydet de bitsin ama başka bi formatta kaydet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kici kirip yazicilar bile kagidin uzerine makinenin id numarasi, basim tarihi vs gibi bilgileri sari murekkeple gorunmeyen noktalarla bastigina gore

dijital veya telefonlarin cektigi resimlere hayli hayli basiyorlardir ama bunu senin arkadasinin bulabilecegini sanmiyorum tabi      

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    yok hocam eger ımza varsa baska ama gelısıguzel bır telefondan bır foto cekersen asla anlasılamaz telden cekılen fotoda yazmaz hıcbırsey ıcın rahat edebılır ben bızım arkadasa kocaman gogusler yapmıstım basıp tum okula dagıtmıstım bı bok olmadı tavsdıye ederım cok alem oluyo

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Ben nokia 6280 kullanıyorum. Çektiğim fotoyu pc ye atıp seçili durumua getirdiğim zaman durum çubunda kamera modeli diye yazıyor.Yalnız her telefon için geçerlimidir onu bilemiyorum.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Kendi resimlerini baktım.. Nokia tel ile çekilmiş resimler kedi imzasını atıyor resime...

Eğer dediğin bu ise: 

http://www.resimupload.pcturkey.org/resimler/3437696630.JPG

http://www.resimupload.pcturkey.org/resimler/8182296680.JPG

http://www.resimupload.pcturkey.org/resimler/514464n-70.JPG

nokia harci ile baktım bi bilgi yazmıyor ne sonyEricsson'da nede Samsung'da 

"Less is More"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ya kasmanın ne alemi var ki ?

Resmi çek, sonra resmi aç, sonra SS al, paint le kaydet...

Siksen bulunmaz.. 

Edit: Rene benden hızlı cıkmış : ) 

Toplam Hit: 10139 Toplam Mesaj: 38