Çektiğim Fotonun Hangi Telden Çekildiği Anlaşılırmı
-
hadi olurda vardır diyelim yolu yapabileceğin en güzel ve emin olma yolu şudur, gerçi paintte vs kaydedince sorun kalkacak mantıken...(denildiği gibi) Yoksa netteki onca fot hakkında onlarca bilgi gelirdi elimize...
Resmi aç , screenshoot al , paint e yapış ,upload et biryere imageshack.us vs , birde oradan screenshoot al ve son kez uplaod et :)
bişey kalmaz sana ait :) ( kalacağı olsa bile ) -
zaten haksız oldukları için bi bok yapamıyolar sadece tehdit etmekle kalıyolar mahkemeye vericez dediler verinde kızınızın rezillikleri çıksın ortaya onların hiçbiri fotomontaj deil mahkemede rezil olduğunuzla kalırsınız dedim kadın gt oldu bi daha aramadı hiç:)
-
ya bacım su resimleri koysanda görsek hani merak ettim yani bukadar sorun cıkaran resimleri tabi sen bilirsin yinede
imageshack.us at buraya görelim cok merak ettim
-
ablacım :) şimdi kasmaya gerek yok.
sen nokia'da resmi çek sonra o resmi bilgisayarına at. sonra da screenshot al bütün resmi bu kadar.
babası gelse bulamaz artık
-
decam eger bu kicikirik yazicilardaki her kagida kimlik numaralarini basan bir sistem varsa
istedigin kadar ss al ama boyle bir yontem varmidir bilmiyorum.
-
Belli olur hemde nasil =D banada yaptilar.. ama ögrendim tabi kimden geldigini
-
dostum eğer tel. bilen biriyse sadece çekilen tel.modelini öğrenebilirrr.başka bir şey öğrenemezz.tabi o da biliyosaaa....tasalanma yanii ;)