Cem Uzan Nerelerde?
-
arkadaslar dikkatimi çekti 3-4 gündür cem uzan televizyonlarda filan çıkmıyor miting yaptı diye.
yoksa mitingleri bıraktı mı artık ?
bu isin altından bise çıkcak gibi.
tayyip le anlasmıs olmasın =)
-
bişiler düşünüodur adam yaff onun yerine ibrahim tatlıses gezio galiba =O)
-
bugün gemlige geldi. mazot tankerleriyle mazotu 1 ytl ye satıyolar en fazla 5 litre alabiliyomuşsun :)
-
Cem Uzan'ın beleş reklamı yapılıyor zaten her yerde :) Dalga geçmek amaçlıda olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz.
-
türkiyeye kıbrsta kurduğu sanal şirketten tazminat davaşı açacakmışşşş...alır babayı...
yılllarca imar bankası diye milleti keklediler dolandırdılar soydular milleti...o paraların borcunu veremediği için olsa gerek kursağına yapıştı.. havası söndü...9 katrilyonu isteriz sayın cem uzandan....imarzedeler ?
-
Cem Uzan konuşmasında , biz hükümet olunca iktidar bize neler yaptığının hesabını verecek diyordu. "AKP ve DTP ile asla" diyor.
-
yTSe_JaM bunu yazdı:
-----------------------------
bugün gemlige geldi. mazot tankerleriyle mazotu 1 ytl ye satıyolar en fazla 5 litre alabiliyomuşsun :)
-----------------------------
işi biliyo şerefsiz =).. -
Seçimlerden 3 gün önce bişiy açıklıcam dedi bana :D O zmn tayyip yerin dibine gircekmi$.. ne diycek bende merak ettim sır gibi tutuluo.
-
eğer açıklayacağı önemli bişe varsa bu adam akp ile birleşir :) tayyip amca uyanık adamdır.
-
Devlet, tek kuruşluk yatırım harcaması yapmadığı ve Uzan ve binlerce küçük yatırımcıya ait 11 baraja (ÇEAŞ ve KEPEZ) el koydu. Bu barajların değeri bir hesaba göre 6 milyar dolar. Ama asıl önemlisi, yıllık 5 milyar kilovat saat elektrik üreten barajlardan son 4 yılda devlet kasasına akan gelir (neredeyse sıfır maliyetli) 3 milyar doları geçtiğini söyleyebiliriz. Bunların üzerine Uzanlar’a ait çiment0 fabrikaları ve ıvır zıvır (Star televizyonu vs cart) satışından gelen 1.6 milyar dolar ve Telsim’in satışından elde edilen 3.5 milyar doları da eklediğinizde finalde devletin zararının fazlasıyla karşılandığını görürsünüz. Borçlar ödendi ödenmesine ve tayyip de sürekası da bunu bal gibi biliyor da millete hortum edebiyatı yaparak uzan'ın önünü kesmek için din kardeşimiz alenen yalan söylüyor aq :D
-
pazar gecesi izmirde gördüm otobüslerini