Cem Uzan Nerelerde?
-
Strateji.
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------mayrip hemende inanmışsın tayyibin lafına :D delil kanıt neyin varsa getir kıbrıstan sanal şirket kurduguna dair...öyle tayyip amca bunu dedi köpegiyim ne derse kabul ederim mantıgıda neymis :D
-----------------------------köpeği filan senin uydurman....cem uzan türkiyeyi soyacağım diye açıkca bağırıyor...bunu anlamakta güçlük çekiyorsunuz....
-
adam çok akıllı.Ama gerçekten çok akıllı
-
ak tayyip işte sıkıo :D mayıs 2003 (ilk haftası) de ba$bakanlıa çaarıo cemin karde$ini cem çea$ ve kepezi geri istiomu$ tayyipten bizim tayyipte "olur mu karde$im borcunuzu ödeyin öyle" demiş :D ulan bi ara$tırın bakim be aq $u mal adamın lafına inanmayın gidin bütün belgelerde HAZİRAN 2003 de çea$ v kepez e el kondu kaldıki mayısta falan kepeze e el konma muhabbeti falan yoktu .. ama napalım ara$tırmayan bi milletiz böle ..
Bide bi afi$ gördüm koptum :D "elektriğe hiç zam yapmadık" lan g*t eskiden 45 günlük periodla geliodu faturalar $imdi 30 günlük periyodla o yüzden "biraz" azalma var faturalarda !
-
onu bırakında rum tarafından kurduğu şşirketr aracılığıyla dava açacak duyumları bu herif hepten şerrefsiz dedirtiyor.
-
bugun 18:30 sıralarında ızmır cankayada gordum
halkın arasına ınmıstı basında bı ton ınsan gerısınde 50 tane secım otobusu vs vs oyle el sallıyodu mıllete :D ustunde beyaz gomlegı yaka bagır acık her zaman kı gıbı ıste