Cem Uzan Nerelerde?
-
daha dün bursada mitingdeydi , apaçi giymiş yine beyaz gömleği el sallıodu millete..
-
dün şerefsiz ibrahim tatlıses yüzünden izmir bornovada trafik tıkandı 5 dklık yolu 1 saate gittm miting olayı falan değil arabada bağırıyo gereksiz gereksiz romanlarda para koparmak için yanındalar tabi
-
valla varya adam böle tanınmasaydı şimdi başbakan olabilirdi şuan bence seçim hazırlıkları yapıyor şunun şurasında 5 gün kaldı seçime hadi allah hayırlısını versin!!!
-
excalibur doru konussmussun valla ne diim ama 9 katrilyonu soyduktan sonra o para faizlenecekti falan o adam daha borcunu odemedı dıe biliyorum ben
-
tittim öldü :D
-
seçimden 1 2 gün önce tayyip ile ilgili bi bomba patlatcam diodu
bnce fırtına öncesi sessizlik /:
-
adam daha geçen gün 2 saate yakın canlı konuşma yaptı trt 1 de =)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
pazar gecesi izmirde gördüm otobüslerini
-----------------------------o otobüslerde cem uzan değil ibrahim tatlıses salağı vardı, ne bok arıyosa izmirde millet görmek için yolu filan tıkadı şirinyerde,
cen uzan 2 gün önce NumberOne(müzik kanalı)Tv'ye çıkmıştı :D başka bi kanaldan çağırmıyolar anlaşılan :D
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------
tittim öldü :D
-----------------------------Oturt muşsun lafı .:::))))
-
mayrip hemende inanmışsın tayyibin lafına :D delil kanıt neyin varsa getir kıbrıstan sanal şirket kurduguna dair...öyle tayyip amca bunu dedi köpegiyim ne derse kabul ederim mantıgıda neymis :D