Cemaatçi Olmanın 11 Yolu (A.Hakan)
-
Haydar dümen vari cevap olmuş. Beyinsizce ve fütursuzca...
-
Saçma,soru da cevaplarda.Böyle bir sorunun varlıgınada inanıyorum desem yalan olur ya neyse.
-
ON İKİ:Bol bol
elhamdülillah
demelisin... -
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
ON İKİ:Bol bolelhamdülillah
demelisin...
-----------------------------onu cemaatçi olmak için değil şükretmek için söyleyeceksin.
-
VIGILANTE bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------Gidecek olan varsa bosuna gitmesin... Evlerinde kalmak için senet imzalatıyorlar... ben antalyada okudum... cemaatte kalan arkadaşlar vardı... onlara senet imzalatmışlar..
-----------------------------bre cahil bütün özel yurtlarda senet işi var :) onlara has değil
Yurt değil ev diyor farkındaysan.
-----------------------------üff arkadaşım ev yurt ne fark eder para karşılığı kalmıyormu az biraz çalıştırın şunu ya
çok cahilce konuşuyorsunuz kalan arkadaşlarım felan vardı benim gittim bir kaç defa yemekleri harika :) beyin yıkama oluyo
ama sizin bazı belirtiğiniz şeyler söylenti
germeyin
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Haydar dümen vari cevap olmuş. Beyinsizce ve fütursuzca...
Sarkastik üslup diye bir şey var... -
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
ON İKİ:Bol bolelhamdülillah
demelisin...
-----------------------------onu cemaatçi olmak için değil şükretmek için söyleyeceksin.
-----------------------------bazı geri zekalılar müslümanlıkla onu karıştırıyor işte
ben 5 vakit namazda kılarım tesbihte çekerim ben müslümanım ben böyle yapınca cemaatcimi oluyor?
böyle konularda yaşı küçüklmerin yazmasına karşıyım birşeyin farkında olamıyorlar düşünemiyorlar başkalarının söylediklerini söylüyorlar
-
13) Tuvalete giderken bile "inşallah" demelisin.
14) Bilimsel kaynak olarak Harun Yahya kitaplarını okumalı, belgesel olarak Harun Yahya belgeselleri izlemelisin.
-
arkadaşımm sen harbiden GERİZEKALISIN..haa ben nurcu felan değilim..
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------azizsenel55 bunu yazdı:
bende olabilirm :D peki cematçi olduk bana ne sağlıcak
-----------------------------diyeceklerki gel koçum şu evde istişare var seni değerlendircez. seni TSK sınavlarına girmen için çalıştırcaz kaynak vercez diycek. karşına geçip matematik fizik anlatcaklar.(Ücretsiz bide eğitim vericekler yemek yedircekler kendi kitaplarını okutcaklar) ama öyle hoppidi Tskya sokucaz demiyecekler. Bak Tsk İslam dinini kabul ediyor ama şeriate karşı diyecek.veya Ilımlı İslama karşı diyecek. Askeriyenin içine girenlerin annesinin başı açık diyecek onlar müslümanlıktan uzak diyecek. bak girdiğinde maaşın 2 bin tl diyecek...sağlığın geleceğin emin ellerde olacak. Yalnız üst makama geldiğinde bizim istediklerimizi yönlendirmeye çalışacaksın diyecek...(Siyasi,Askeri,Hukuk,)bu gibi yerlere girerkende aynen kendi uşakları olarak kullanıcaklar..
Ondan sonrada Türkiye Cumhuriyetini yıkıp amerikan mandacısı olup yaşayıp gideceksin.Türklüğünden utanır halde Şerefsizce yaşayacaksın.(Fakat ne yazıkki aldanacaklar İlelebet bu ülke payidar kalacağını bilmiyorlar) Ahmet hakanda Kanal 7 de haber sunuyordu sonra paraya kandı doğan grubuna geçti..bu yazıdada Cemaati deşifre etmiş.kısaca uzak durun bu içimizdeki hainlerden demiş.Beyninizin sinirlerini almalarına izin vermeyin demiş.
-----------------------------kaygusuz abi süpersin..içimi dökmüşsün helal..