Cemaatçi Olmanın 11 Yolu (A.Hakan)
-
dini hakkıyla yapmanın adını cemaatçilik koymuşsunuz , tuvalete giderken inşallah demekte normaldir gündon 20 kere elhandürillah demekte
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
www.cemaat.com
-----------------------------:W uslubuna hayranım :W
-
Arkadaşım zaten anormallik olduğu için yazmıyorum onu.
Şunlara bak;
Maklube adlı yemeği çok sevmelisin...
Zaman Gazetesi'ne abone olmalısın...
Kurtlar Vadisi yerine Tek Türkiye'yi izlemelisin...
Arkadaşlarından söz ederken "mübarek" demelisin...
Birikimlerini Bank Asya'da değerlendirmelisin...
Bunlarda da bir anormallik yok, insanı cemaatçi yapacak şeyler değil tabii ki bunlar ama sarkastik üsluba dikkat et buradaki, gerçek manalarını bırak cümlelerin...
-
MinervaL bunu yazdı:
dini hakkıyla yapmanın adını cemaatçilik koymuşsunuz , tuvalete giderken inşallah demekte normaldir gündon 20 kere elhandürillah demekte
Sarkastik üslub diye bir şey... -
VIGILANTE bunu yazdı:
MinervaL bunu yazdı:
Sarkastik üslub diye bir şey...
-----------------------------Sarkastik abi kafayı yiycem ya 3 posttır sarkastik diyorsun ya
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------VIGILANTE bunu yazdı:
MinervaL bunu yazdı:
Sarkastik üslub diye bir şey...
-----------------------------Sarkastik abi kafayı yiycem ya 3 posttır sarkastik diyorsun ya
Ne yapayım kardeşim, okuduklarını anlayamıyorlar işte. Anlam bilgileri zayıf. -
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşım zaten anormallik olduğu için yazmıyorum onu.
Şunlara bak;
Maklube adlı yemeği çok sevmelisin...
Zaman Gazetesi'ne abone olmalısın...
Kurtlar Vadisi yerine Tek Türkiye'yi izlemelisin...
Arkadaşlarından söz ederken "mübarek" demelisin...
Birikimlerini Bank Asya'da değerlendirmelisin...
Bunlarda da bir anormallik yok, insanı cemaatçi yapacak şeyler değil tabii ki bunlar ama sarkastik üsluba dikkat et buradaki, gerçek manalarını bırak cümlelerin...
-----------------------------bunlar işin geyiği ama İnşallahıda geyiğe çevirmişler ..
Tuvalette ıkınmak zararlıdır beyne basınç yapar bu durumdan dolayı beyin kanaması geçirip ölenler vardır ..
-
Yemeğin adını matlube diye biliyordum.
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------Gidecek olan varsa bosuna gitmesin... Evlerinde kalmak için senet imzalatıyorlar... ben antalyada okudum... cemaatte kalan arkadaşlar vardı... onlara senet imzalatmışlar..
-----------------------------işde böyle mışlar,bizim arkadaşa şöyle demişler sonra onlara şöyle yapmışlar ile bu işler nereye demi.hatta birazdan biri de çıkar evet eveeet bana da yaptılar derse hiç şaşırmam.ne güzel ya millet anlatsın dinle:)
-
EMRE955 bunu yazdı:
Yemeğin adını matlube diye biliyordum.
-----------------------------en azından böyle bir yemeği uzaktanda olsa tanıyorsun...
ben hiç duymadım bilmiyorum ne ki bu makbule ?