Cemaatçi Olmanın 11 Yolu (A.Hakan)
-
selahattin yusuf ahmet hakanın hürriyete geçmesi için.bizim için kazanç onlar için kayıp demişdi.ne güzel demiş:D
-
s.keyim onların cemaatini :)
-
Micro_Sd bunu yazdı:
-----------------------------MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------Gidecek olan varsa bosuna gitmesin... Evlerinde kalmak için senet imzalatıyorlar... ben antalyada okudum... cemaatte kalan arkadaşlar vardı... onlara senet imzalatmışlar..
-----------------------------işde böyle mışlar,bizim arkadaşa şöyle demişler sonra onlara şöyle yapmışlar ile bu işler nereye demi.hatta birazdan biri de çıkar evet eveeet bana da yaptılar derse hiç şaşırmam.ne güzel ya millet anlatsın dinle:)
-----------------------------
-mışlarla -mişlerle konuşuyoruz çünkü eğer zamanında bu cemaatçilere bulaşmış olsaydık şimdi muhtemelen cemaatçileri eleştiremeyecek kadar beynimiz yıkanmış olurdu :D
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------ben hiç duymadım bilmiyorum ne ki bu makbule ?
-----------------------------maklube bir arap yemeğidir...
yumruk büyüklüğünde etlerle yapılan bir yemek deyip geçiştireyim...
altta pilav olur; patlıcan, soğan, patates vb. şeyler de olur...
etlerin üzerine lavaş dizilip falan filan şeylerde yapılabilir...
lezzetli bir yemektir ama cemaat evlerinde yapılan maklube değildir, direk etli pilavdır bunu hep belirtmek istemiştim :P =))
-
VIGILANTE bunu yazdı:
Micro_Sd bunu yazdı:
-----------------------------MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------Gidecek olan varsa bosuna gitmesin... Evlerinde kalmak için senet imzalatıyorlar... ben antalyada okudum... cemaatte kalan arkadaşlar vardı... onlara senet imzalatmışlar..
-----------------------------işde böyle mışlar,bizim arkadaşa şöyle demişler sonra onlara şöyle yapmışlar ile bu işler nereye demi.hatta birazdan biri de çıkar evet eveeet bana da yaptılar derse hiç şaşırmam.ne güzel ya millet anlatsın dinle:)
-mışlarla -mişlerle konuşuyoruz çünkü eğer zamanında bu cemaatçilere bulaşmış olsaydık şimdi muhtemelen cemaatçileri eleştiremeyecek kadar beynimiz yıkanmış olurdu :D
-----------------------------iyidir.o zaman tertemize beynine ve mışlardan oluşan muhabbetlerine sevgiler.haaa bir de bill gates servetini dağıtıyormuş:D
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------elevator bunu yazdı:
-----------------------------ben hiç duymadım bilmiyorum ne ki bu makbule ?
-----------------------------maklube bir arap yemeğidir...
yumruk büyüklüğünde etlerle yapılan bir yemek deyip geçiştireyim...
altta pilav olur; patlıcan, soğan, patates vb. şeyler de olur...
etlerin üzerine lavaş dizilip falan filan şeylerde yapılabilir...
lezzetli bir yemektir ama cemaat evlerinde yapılan maklube değildir, direk etli pilavdır bunu hep belirtmek istemiştim :P =))
-----------------------------uff ağzım sulandı valla :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
saçma sapan yazılar
-----------------------------katılıyorum
-
genelde ben şu cemaate gireyim de başvuru koşulları nelerdir? tarzında olmaz bu işler. bir çevre oluşur etrafında davet
edilir falan öyle olur. ben ışık dershanesine gittim beni de yurtlara davet etmişlerdi ama gitmemiştim. yapılanlara karşı
olduğumdan değil ama cemaat olarak toplulukla hareketi sevmiyorum :) -
yada şöyle bulurlar seni, okuyorsundur lisede arkadaşlarından birileri sana böyle böyle eğitim filan veriyorlar der(kandırır) sohbette yapıyorlar namazda kılıyorlar lan işte ramazan ayında şurda iftar veriyorlarmış gidelim bi gün halısaha maçı var oynarmısın falan işte edirne selimiye camiiye gidicez gibisinden davet eder..Veyahut 4 yıl önce beni lise son staj yaparken fabrikada tam öğle yemeğinde hiç tanımadığın bir numaranın çalması görüşelim falan filan bölüm hocasından aldık numaranı senin için iyi kaliteli bilgili terbiyeli eğitimli dediler falan filan gibi...uykudan uyandım ki hainlerin arasından sıyrılmışım 4 ay sonra...
Türk genci olan herkese Lütfen bu cemaate girip Kendi vatanını amerikan mandacılarına satmayın diyorum.yaşınız genç olduğu için sizin beyniniz henüz taze olduğu için köreltebilecek güçtedirler. bunlara kanmamanızı söylerek bir borç bilirim. Siz hiç nurcu sanıp akp ye destek vermeyen birisini gördünüz duydunuz mu ? F tipi örgüt 20 yıldır amerikan desteğiyle bugünlere geldi...Sürekli TSK düşmanlığı yaptıklarını Türk askerinin Onuruna Şerefine karşı propoganda yaptıklarını kendi kanallarında görebilirsiniz. velhasıl Türk Ordusunun içine ajanlar sokarak kaleyi içten fethetme çalışmalarının yapıldığını her vatandaşın bilmesini isterim...
Ortadoğu projesinin kankilerinden uzak durun...
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------yada şöyle bulurlar seni, okuyorsundur lisede arkadaşlarından birileri sana böyle böyle eğitim filan veriyorlar der(kandırır) sohbette yapıyorlar namazda kılıyorlar lan işte ramazan ayında şurda iftar veriyorlarmış gidelim bi gün halısaha maçı var oynarmısın falan işte edirne selimiye camiiye gidicez gibisinden davet eder..Veyahut 4 yıl önce beni lise son staj yaparken fabrikada tam öğle yemeğinde hiç tanımadığın bir numaranın çalması görüşelim falan filan bölüm hocasından aldık numaranı senin için iyi kaliteli bilgili terbiyeli eğitimli dediler falan filan gibi...uykudan uyandım ki hainlerin arasından sıyrılmışım 4 ay sonra...
Türk genci olan herkese Lütfen bu cemaate girip Kendi vatanını amerikan mandacılarına satmayın diyorum.yaşınız genç olduğu için sizin beyniniz henüz taze olduğu için köreltebilecek güçtedirler. bunlara kanmamanızı söylerek bir borç bilirim. Siz hiç nurcu sanıp akp ye destek vermeyen birisini gördünüz duydunuz mu ? F tipi örgüt 20 yıldır amerikan desteğiyle bugünlere geldi...Sürekli TSK düşmanlığı yaptıklarını Türk askerinin Onuruna Şerefine karşı propoganda yaptıklarını kendi kanallarında görebilirsiniz. velhasıl Türk Ordusunun içine ajanlar sokarak kaleyi içten fethetme çalışmalarının yapıldığını her vatandaşın bilmesini isterim...
Haklısın hocam, babam da emekli albay, genç bir subayken onu da böyle ev toplantılarına, toplu namazlara falan çağırmış bazı subay arkadaşları. Evlerde laik cumhuriyet karşıtı konuşmalar falan dönüyormuş hep. Işıkçı olduklarını öğrenmiş sonra. Uzaklaşmış hemen adamlardan.